האמת?

shellyland

New member
זה היה הסיפור המסריח.

שהמשפחה הנוטשת, שהיתה מקורבת לקצב ראש המועצה (נדמה לי שהם אפילו קרובי משפחה אבל אני לא בטוחה) קיבלה את פרטיו של הילד המאומץ דרך קצב או מה שהוא לא היה באותה תקופה, שאיפשר לו גישה למידע.

למה מסריח?

הרי מזוז אולי נפגש איתו ב4 עיניים, אבל בטח נכתב תזכיר, בטח מזוז לא בעצמו התקשר למתלוננת לדבר איתה. יש לו עוזרים, יש לו מזכירים, מזכירות. אתה יודע. אזניים לכותל.

אלי ו.

New member
בתקופת נתניהו קראתי כתבה

של אחד מבכירי הכתבים במעריב. בכתבה הוא תאר מילה במילה שיחת טלפון בין בנימין נתניהו למאיר שטרית. שיחת הטלפון לא היתה מחמיאה לשני הצדדים כך שלשניהם לא היה ענין להדליף את תוכן השיחה. הכתבה הגדילה לעשות ואף תאר איך בסוף השיחה נתניהו השתרע בכורסה בביתו והדליק סיגר. עד היום אני לא מבין איך הכתב היה יכול לדעת את כל הדברים שתאר בכתבה. יתכן שאני חושד בכשרים אבל לפעמים אני חושב שיש כתבים שמעשירים את הכתבות שלהם בעובדות שאינן לקוחות מהמציאות.

ההיפך הוא הנכון

העיתונאים לא מוסיפים פרטים דמיוניים לכתבות, הפוליטיקאים הם אלו המשמיטים פרטים נחוצים מהמציאות.

אחיינו ../images/Emo141.gif

וגם משה קצב היה פעם ראש מועצת קריית מלאכי - אי שם בשנות השבעים.

shellyland

New member
ואם כבר אנחנו בענייני הכפשות:

מי הם הכדורגלן המפורסם, האישיות הציבורית והפקיד הבכיר שנתפסו בפשיטה של משטרת ההגירה על בית זונות? מדוע יש צו איסור פרסום על הפרשה? הם הלכו בריש-גלי למקום שידעו שהוא פומבי! זכות הציבור לדעת - ולהוקיע!

נשמע כמו התחלה של בדיחה

נשיא, כדורגלן ופקיד בכיר הולכים לבית זונות (מעניין אם הם הלכו יחד או לא נועדו) פתאום אומר הטייס, יש פשיטה של המשטרה ואנחנו 4 אבל יש רק 3 מצנחים ואידך זיל גמור בחוץ.

../images/Emo6.gif

מה שמזכיר לי, שבלהט האירועים הבטחוניים, דעכה לה המתקפה התקשורתית על חיל האוויר, על חייליו שטופי הזימה ועל קציניו שלא ראו ולא התריעו.

גנגי

New member
זכות הציבור גם

להקיאַ. למה אתה חושבת שהם הלכו לשם בריש גלי, אגב? אולי לתפיסתם זה היה דווקא ביקור חשאי במקום דיסקרטי? ולמה צריך לפרסם את שמותיהם בפרהסיה? כדי שהמשפחות שלהם יסבלו, למשל? או כדי לספק את הצורך שלך בהוקעות פומביות? תחשבי למשל על מה שעובר על אשתו של קצב. נכון שהוא היה צריך לחשוב על זה קודם, אבל בכל זאת, אללה יוסתרהּ.

shellyland

New member
עד כמה שאני יודעת

הם הלכו לשם יחדיו בשביל לחגוג מסיבת רווקים (או בר מצווה, לא לגמרי ברור) לבן של אחד מהם.

את יודעת די הרבה פרטים

על סיפור שאני לא שמעתי עליו. אז אולי תפרסמי בבקשה איפה נמצא בית הזונות הזה, כיצד הוא מפרסם את עצמו והאם אין דרך דיסקרטית להכנס אליו. ודרך אגב- מי שהולך לזונה אינו עבריין במדינה. זה מביש אבל לא פשע.

shellyland

New member
ובדיוק בשל כך אני מתקשה להבין

מדוע יש צו איסור פרסום. זה לא שהם חשודים בעבירה והפרסום עלול לשבש את הליכי החקירה או משהו כזה.

אלי ו.

New member
ועדיין נשאלת השאלה למה יש צו איסור

פרסום. אם פוליטיקאי עושה מעשה מביש ודבר נודע, מדוע לאסור פרסום? לא שמעתי על המקרה עד עכשיו אבל מהתאור של שלי אני מנחש שאולי צו איסור הפרסום קשור לכך שמעורב כאן קטין. אם זה נכון זה גם הופך את הפרשה למבישה יותר.

יש לי הרגשה שמישהי כאן יודעת גם

מי המעורבים, והיא תרמוז לנו ברמזים עבים כשתרצה. אני לא בטוח שאני רוצה לדעת.

shellyland

New member
יותר קיוויתי שיש פה עוד שיודעים

ויעיזו לנקוב בשמות. אגב, על הסיפור אפשר לקרוא במוסף הספורט של ידיעות מאתמול.

ידיעות?

אז בואי נארגן הפגנה מול מעריב! סתם, לא, זה רחוק ממני.

shellyland

New member
סביר יותר להניח שהוא קשור לכך

שאחד מהם הוא אדם בעל השפעה וממון.

למעלה