האמת שקצת מוזר לי

giulietta

New member
קראתי שלוש פעמים

ולא הבנתי איך הגעת לזה. ההזיות, אה, החלומות שלך, משתלטים על תפיסת המציאות שלך. (חוץ מהענין הזה, של לחבב אותי. זה בהחלט יעבור לך).

יפה, החזרת לי ../images/Emo7.gif

האמת, הניק שלי מזמן לא רלוונטי. סתם מתעצל לשנות אותו. היה לי חלום, מאוד מאוד גדול, שנהפך למציאות מאוד מאוד נפלאה. אבל, זה כבר סיפור ארוך.

אחורה?../images/Emo46.gif

ג´ול... לא שהתקדמנו עד כדי כך קדימה, ובפרט לאחרונה. החלטות ואקטים שריח (שלא לומר סירחון) הגזענות נודף מהם למרחוק מתרחשים כאן לעיתים קרובות מדי מכדי שאפשר יהיה לומר ש"חזרנו אחורה". כאילו... הלללו? מישהו בבית?? אנשים הם אנשים הם אנשים - או שאני טועה??

../images/Emo12.gif MOI?

כועסת? מתעצבנת? מתלהמת ואחר כך מרגישה (קצת) מטומטמת..? לאאאאאאאאאאאאא (חו"ח)
וגם

giulietta

New member
המממ... מסתבר

שמדובר בהחלטה זמנית עקב בעיות הבטחון (ועכשיו זה מסתדר לי כי הממשלה אינה גוף מחוקק ולא יכולה לשנות חוק, ודאי לא חוק יסוד). בכל אופן, ביום שמצבינו הבטחוני ישתפר (
) ההחלטה הזאת תבוטל. טופ, ככה זה כשמפסיקים לקרוא עיתונים ומסתפקים רק בכותרות...
. גם אצלכם סוף סוף שקט? ערב מצוין לכם
. ג´ול

נגה...

New member
מעניינות ההחלטות "הזמניות"

עקב המצב הבטחוני.. חחחחח "מצחיק" לאללה את יודעת. בתרוץ הזה משתמשים חדשות לבקרים מאז ימי הקמת המדינה הזו. הכנסת הנוכחית והחוקים שהתקבלו "באדיבות" כהונתה לאחרונה היא דוגמה מאלפת לאחד משיאי מצעד האיוולת שלה, בלשון המעטה. לילה טוב נגה.

הרבה מוזר לי......./images/Emo12.gif

איך זה שהחלטת ממשלה הנוגדת למגילת העצמאות עוברת בשקט? איפה בג"ץ? זה מתחיל בערבים. זה עלול להמשיך לדרוזים (ששירתו את המדינה) למשל. לדתיים, לחרדים, לנכים, לקבוצות חלשות. מכירים את השיר "לא עוצר באדום"? איש שיחה מודאג.

למעלה