האמת שקצת מוזר לי

giulietta

New member
האמת שקצת מוזר לי

שהחלטת הממשלה מאתמול - שלשום להעביר חוק שיאסור על ערבים לקנות אדמות ביישובים יהודיים עברה בכזה שקט, בארץ וגם פה. כאילו...אתם קולטים שזו פגיעה ממשית בחוק יסוד חרות האדם? שלא לדבר על ריח הגזענות הנודף ממנה. למרות שאני מגדירה עצמי כבעלת דעות פוליטיות מהמרכז וימינה, ההחלטה הזאת נראית לי שגויה ומחזירה אותנו מאד מאד אחורה. ג´ול

מסכים איתך חלקית

אמנם נודף ריח אפלייה מההחלטה אבל אסור לשכוח שגם ביישובים הערביים מקיימים מכרזים לקניית שטחים ושם המחירים זולים במיוחד , אבל, ההשתתפות פתוחה רק לאזרחי המגזר ולא לישראלים זו לא גם איזושהיא אפלייה אם רוצים דו קיום בהרמונייה אז לא כדאי גם שם לפתוח את ההזדמנויות גם ליהודים ???

אז בואו ואחדש לכם משהו...

גם בלי חוק בכרמיאל למשל, ערבים לא יכולים לקנות אדמות או בתים!! ואם מישהו מתפתה למכור בית שורפים לו את הבית, משום מה כרמיאל מוקפת כפרים ערבים ונכון יש פה בתי עסק של שווארמה או חניות אחרות שלהם, אבל לגור לא נתנו להם מעולם ולעולם לא יתנו, בלי שום קשר לחוק. ולדעתי בלי שום קשר לגזענות עדיף כך, בשביל ביטחון הילדים.

יש לי שאלה...

אם שורפים לי את הבית שלי בכרמיאל בגלל שאני מתפתה למכור למי שאינו יהודי - הביטוח מחזיר לי את מלוא ערך הבית ??? פשוט, יש לי שם דירה שקניתי בשביל השקעה ובא לי לחדש אותה... הולך לשים מודעות בדיר אל-אסד... ובואי אני אחדש לך משהו - ישנם ישובים בארץ שהם ישובים מעורבים, שבהם חיים בשלווה זה ליד זה ערבים ויהודים. אז בפעם המי יודע כמה, די כבר עם ההכללות האלו. לא כל הערבים רעים. לא כל הערבים רוצים לשחוט את הילדים שלנו.

פנטום יקירי לא הייתי פה לכן לא ענית

עניתי אבל מה שרשמתי זה מה שקיים פה בכרמיאל, ולא אני המצאתי את החוקים הקיימים כאן, לכן אל תתקוף אותי סתם אני לא מכלילה סתם ציינתי עודה קיימת בכרמיאל כבר המון שנים, ולא רע לי עם עובדה זאת אבל לא אני המצאתי אותה היא קיימת וזהו.

ניסינו.....

קצת "הרמוניה" או שזו היתה הרמוניקה ..... ובסוף מה יצא ?
לא רוצה אפשרות להכנס למכרזים שלהם ושלא יכנסו למכרזים באזור המגורים שלי....

giulietta

New member
אז מה שאתה אומר

זה שאם הם נוהגים שלא כדין, אז גם אנחנו ננהג כמותם? תראה, מדרך הטבע אנשים מחפשים להתגורר בקרב אנשים הדומים להם (דתיים, חרדים, ערבים, אנשי כפר, אנשי עיר וכו´). יש מיעוט שמסיבות שלו רוצה לגור במקום אחר. צריך לאפשר לו זאת. וכי מה הצעד הבא? שכונות לעדה מסוימת בלבד? שכונות רק לסטרייטים? כשאתה מתחיל להפלות אתה לא יודע מתי זה יגיע אליך.

את בהחלט צודקת

אבל מי שהקים קול צעקה היה הם. היה כבר מי שאמר שהגמל לא רואה את הדבשת שלו ולדעתי זה נכון במקרה זה, רק שאז היהודים לא עשו מזה רעש. למען האמת, בישוב קציר גרות כבר כיום מספר משפחות ערביות (6 או 8,לא זוכר) ולא היתה תקשורת שהן הגיעו ליישוב אז יש רצון לדו קיום אבל מה קורה בצד שכנגד?

טאקילה~*

New member
האמת...

הבית של השכנה שלי יפה לאלה...מאוד רציתי שהיא תרשה לי לגור בבית שלה.. למה שלא יעשו מכרז ואני אעבור לגור בבית של השכנה שלי? שמירה על טריטוריה זו לא אפלייה...כניראה שהאדם מבטה את רצונו לשמור על טריטורייה,,,קוראים לזה העברת חוק בממשלה...זה מבורך לטעמי. אורחים תפדאל לקפה ועוגה אפילו ארוחה,,בבית שלי אני גרה רק עם המשפחה שלי!

לשם שנוי, גם לי יש מה להגיד ../images/Emo177.gif

אני מאוד אוהב את התמימות של האנשים שדואגים לזכויות האזרחים, במיוחד לאזרחים הערבים. זה מאוד נכון, שלא יפה להיות גזען. זה מאוד נכון שחייבים לאהוב את השכן שלך. זה מאוד נכון שכולם רוצים שלום, ומאוד רצוי שהוא יהיה עם הבטחון. אבל, יש עוד כמה אנשים במדינה זו, שלא שמו לב ,עדיין, שאנו לא גרים בצפון אירופה ואפילו לא בדרום אמריקה? יש עוד כמה אנשים נחמדים ותמימים שלא שמו לב שאנו נמצאים במלחמה? אין פיצוצים, אין צווי 8, יש רק דאגה לאזרח הערבי. נכון שגם צרפתים ואנגלים השלימו, נכון שגם אמריקאים ויפנים לא רבים כבר. אבל, אבל, מי שעומד מולנו (אני הולך לעצבן כאן כמה אנשים), זה עם של בבונים (סוג של קופים). לערכים שלנו אין שום דבר משותף, אפשר לנשק להם את התחת, אבל זה תחת אדום של בבונים. וחוץ מזה. אתמול אסרו על פרנוגרפיה בכבלים. זה לא יותר חשוב?

טאקילה~*

New member
חולם כלום לא חשוב...

הכל מתגמד מול האיסור לשדר סרטי פרנוגרפיה... אני איתך ובדעתך ,,,גדול!

עכשיו יש לי בעיה ממש גדולה ../images/Emo3.gif

איפה אעבוד, איבדתי ת´ג´וב. אופס. ספרתי את האמת. זה רק בינינו. |ליצן

giulietta

New member
וואו, הלכת רחוק מדי

קשה לחשוד בי שזכויות הערבים קודמות בעיני לזכויותינו ולחובתינו להגן על עצמינו. אני רק אומרת שאי אפשר להיות חצי דמוקרטיים. אי אפשר לתלות את מגילת העצמאות בכל משרד ממשלתי ולהתעלם ממנה. אני רק שואלת למה מתכוונים כשמדברים על "שוויון"? ואם לא מתכוונים, אז שיקראו לילד בשמו.

giulietta

New member
אה, ובנושא הפורנוגרפיה?

הסרטים האלה שבהם הנשים מושפלות ומעשה האהבה מעוות? אני מה זה שמחה על ההחלטה
(ואני בטוחה שאתה תסתדר עם חלופות)

חלופות?

מה זה? המכונות המפחידות עם הסוללות? לא חבל?
נ.ב.: אני סתם מעצבן אותך. אפילו לא יודע למה. בד"כ, אני אישיות מאוד נחמדה. יכול להביא המלצות.
נ.ב.2: אף פעם לא הבנתי, למה תמיד מדברים על נצול נשים בסרטים האלו. יש סרטים, באמת ראיתי כמה, שגם גברים משתתפים שם. אז גם הם מנוצלים? דרך אגב, אני מאוד אוהב להיות מנוצל.
וחוץ מזה, וחוץ מזה - למה שמישהו יגיד לי מה לראות, מה אסור ומה מותר? אני כבר ילד די גדול, אפילו יותר מדי.

giulietta

New member
נכון

לכן, גש לספרית הוידאו הקרובה למקום מגוריך. (זה ה"חלופות").

עכשיו אני נבוך,

אז מה ההבדל? מה ההבדל בין הכבלים עם קוד החסוי לוידאומט? מוידאומט, כל ילד יכול לקחת, בלי שום קוד חסוי. אז נשרוף גם אותם? ומה עם חצאיות מיני? אולי נאסור גם את זה? את לא מבינה שזה אותו הכיוון?

giulietta

New member
אני בהחלט חושבת

שצריך לאסור חצאיות מיני. (שייחנקו כל החתיכות האלה) חחחחחחחחחחחח

כלומר,

להוריד? ממש לפני כולם? גם הפעם אני מסכים איתך. לא יודע מה קרה לי. התחלתי אפילו לחבב אותך. לא לדאוג. זה יועבור בזמן הקצר.

למעלה