האמת על שרתים פרטיים

D amaged R oses

New member
האמת על שרתים פרטיים

האמת על שרתים פרטיים. קראתי ממש ברפרוף, אבל נקסון פותחים את הנושא, מבחינתי בפעם הראשונה שאני רואה הסבר רשמי מנקסון. הבנתי שזה לא חוקי, ויש איזשהי מותרות לבקש כספים, בתנאי שיש אישור מהמדינה [או משהו בסגנון], לקחת כסף, בקטע של צדקה או משהו כזה. אבל לפי שורה מסויימת שקראתי, שראתים הם לא חוקיים לא משנה מה
אבל קראתי ברפרוף רציני, אני פשוט עייפה קצת.. אבל מי שמעוניין

MR Lordi

New member
שטויות...

אני חזרתי לשרתים פרטיים כי גלובאל זה סתם, לדעתי.

Ramin Tarbush

New member
אני חושב שלרדוף אחרי כל מי שמשחק

בשרת פרטי יכול להיות בעייתי - אפשר לתפוס רק את המפעילים. ובלי שום קשר - שרת פרטי זה זבל - אין שם כמעט אנשים, כל המשחק קל בצורה ביזארית, אין אירועים ואין תוספות.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתמצית של הכתוב.

לעצלנים שבינינו.=] האמת על שרתים פרטיים במשך החודשים האחרונים NEXON נוקטת במהלכים נגד תופעת השרתים הפרטיים. בשביל שהקהילה תבין מה זה אומר,אני נסביראת עמדתנו כעת. שרתים פרטיים- זה לא משנה איזה משחק זה, לא משנה מה ההצדקה, בשורה התחתונה שרתים פרטיים אינם חוקיים! התוכן שמופיע במשחקים ובאתר של NEXON הם קניין רוחני ואינטלקטואלי מוגן. בעלות על קניין רוחני ואינטלקטואלי מעוגנת ומוגנת בחוק. בעלות על קניין רוחני מעוגנת ומוכרת בחוק על ידי כל העולם וישנם חוקים ועונשים שמיועדים למפרים זכויות וחוקים אלו. שימוש בקניין רוחני ואינטלקטואלי כדוגמת תוכן האתר והמשחקים של NEXON דורש אישור מפורט והסכמה של בעליו. שימוש בקניין רוחני ללא אישורם של יוצריו הוא בלתי חוקי ונחשב לעברה פלילית לכל דבר. הבעייה השנייה עם שרתים פרטיים היא שהיוצרים שלהם עוקפים את תהליך היצירה והעיצוב של המשחקים. הם יוצרים שכפולים של המשחק המקורי על ידי שימוש בחומרים שאין להם זכות להשתמש בהם. אנא שימו לב ששרתים פרטיים הם יותר מרק פגיעה כלכלית. היוצרים שלשרתים פרטיים לוקחים ומשתמשים בחומרים המקוריים לפי ראות עיניהם ולטובתם. לכן NEXON תעשה כל שביכותה ע"י שימוש בחוק וגם מעבר לו על מנת לצמצמם ואף להעלים את התופעה. אין דבר כזה "שרת פרטי מורשה"!!! עוד סכנה בשימוש בשרתים פרטיים היא סכנת המידע האישי. כשאתם נרשמים לשחק בשרת פרטי אתם מוסרים מידע אישי לגורם לא ידוע כלשהו שאין לו זכות לדעת או להחזיק במידע מסוג זה. אי אפשר לדעת מה הם יעשועם מידע פרטי מסוג זה!!! שמענוגם מספר טענות ששרתים פרטיים אינם דורשים כסף או תרומות על השימוש בהם, ושטכנית זה לא "לא חוקי". זו טעות! קודם כל בואו נבהיר שבקשת תרומות לא הופכת את האתר/משחק לארגון צדקה, או לארגון ללא מטרות רווחיות! בשביל לקבל סטטוס של ארגון צדקה, או ארגון ללא מטרות רווח יש חוקים נוקשים שצריך לבצע וסמכויות ממשלתיות שצריך לפגוש. ולכן שרתים פרטיים שמבקשים תרומה עדיין יסווגו כארגונים רוחיים שעושים שימוש בתוכן בצורה לא חוקית! אולי יש לכם טענה או בעייה כלשהי לגבי המשחקים של NEXON שאולי קיבלה פתרון קל ופשוט בשרתים הפרטיים, אך קחו בחשבון שאנחנו תמיד מנסים לשפר ולהשתפר על בסיס יומיומי- מה שמאוד מאתגר כי אנחנו בעלי היקף רחב מאוד של קהל יעד. אולי זה קל להשביע את רצונם של 5, 10 ואולי אפילו 100 שחקנים, אבל אנחנו מתמודדים עם אלפי שחקנים שנכנסים יומיום לשרתים שלנו ומיליוני שחקנים שמשחקים במשחקים בהיקף כלל עולמי! אנחנו נמשיך לנקוט פעולות חוקיות או אחרות שיידרשו על מנת להפסיק את תופעת השרתים הפרטיים, על מנת להפסיק את אלו שמשתמשים בתכנים החוקיים שלנו בצורה לא חוקית! אם אתה כרגע משחק או מנהל שרת פרטי, אנחנו מציעים שתפסיק לעשות זאת מייד.|בדגש| תודה על ההבנה, NEXON. [טוב יצא לא כל כך בקצרה.]

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו נעבור על זה ונעשה הגהה ונעלה הודעה רשמית עם הנוסח הזה, אם לא איכפת לך.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

איכפת לי,כמובן שאיכפת לי..=0 הייתי כועסת אם לא הייתן עושות אחרת..

Ramin Tarbush

New member
אם אפשר לתקן:

הם אמרו שיש כאלה שמצדיקים את פתיחת השרת במותרות לגייס כספים לצדקה ויש אישור מהמדינה - אבל רק למען היסר הספק זה גם לא חוקים, זה רק הסבר.

ReallyWrong

New member
תקן אותי אם הבנתי לא נכון,

אבל המשפטים האלה, עד כמה שהבנתי, אומרים בדיוק ההיפך To become a charity or have non-profit status, strict guidelines must be followed and government approval needs to be met. We doubt any of the private server sites would fall under those guideline.

החאמוס

New member
שרתים פרטיים חוקיים~

כל עוד הם לא נפתחים למטרות רווח אישי (בכסף אמיתי)!!! תבינו, נקסון אישרו רשמית את פתיחת השרתים הפרטיים (על הגירסה הפרוצה בלבד, גרסאות יותר מאוחרות הן כבר באמת לא חוקיות. לפי מה שאני זוכר, הגירסה המאושרת היא גירסה 0.53) מכיוון שהם היו חסרי אונים, כי כולם כבר השתמשו בקבצים!

Ramin Tarbush

New member
זהו שהם עכשיו פרסמו הודעה רשמית

ששרתים פרטים הם לא חוקיים לא חשוב באיזה גרסה הם נעשו ולאיזה מטרה.

Ramin Tarbush

New member
למיטב הבנתי

שוב, זה קשור איך כל אחד מבין את זה - טוב נקסון מעולים בלשלוח מסרים כפולים
הם אומרים במשפט הספציפי הזה שכדי להיות ארגון או עמותה ללא כוונת רווח הם צריכים לעמוד בסטנדרטים ממשלתיים מסויימים - והם בספק אם איזשהו שרת פרטי עומד בהם. ובהמשך הם אמרו שבלי שום קשר זה עדיין ה"עסק" של נקסון ולאף אחד אין רשות לקחת אותו.

ReallyWrong

New member
../images/Emo45.gif בדיוק לזה התכוונתי,

כנראה לא הבנתי את ההודעה שלך נכון

החאמוס

New member
ברור שזה לא חוקי להשתמש במוצר של נקסון~

אבל אין להם מה לעשות, המשחק נפרץ והוא גלש לאינטרנט, אז בתקופה מסויימת הם "אישרו" שרתים פרטיים, רק שלא יעבור על ה"חוקים" של נקסון והם יכלו לפעול, אבל כנראה עכשיו הרווחים שלהם ירדו בהרבה, אז הם ינסו להחזיר את הקהילה שברחה לשרתים הפרטיים, והם עושים את זה בכך שהם מתריעים ששרתים פרטיים הם לא חוקיים (ברור שלא, אבל זה לא שהם היו תובעים מישהו שפתח שרת פרטי ללא רווח) ושהם יעשו הכל כדי לסגור אותם, בכדי שאנשים יחזרו למשחק המקורי, ויחזרו להשקיע בו. בקיצור, אל תדאגו כל כך לנקסון (ברור שאני לא אשפוט אם הם מרוויחים מספיק או לא, בניגוד לאחרים..), הם לא כאלה תמימים, ככה שאם נשבר לכם מהשירות שלהם, ומהקהילה של המשחק, תעבור לשרת פרטי, זה ממש כיף!

ToryMaster

New member
ברור שהם תובעים

זה כבר קרה בארץ, למען האמת, לפני מספר חודשים. זו עבירה חמורה מאוד, שהעונש עליה כולל מאסר.

למעלה