האמת על מידה 0

ooOMoRoShOoo

New member
האמת על מידה 0

http://yes.walla.co.il/?w=2/7802/1199472 מגישת טלוויזיה מחליטה לערוך על גופה ניסוי בן חודש. למרות שגזרתה מושלמת, היא מחליטה שעליה לרזות ולשם כך היא תעשה הכל. מה השפעות דיאטה מטורפת על הגוף והנפש? במאית: קרן פלאמפ. בריטניה 2007

ראיתי את זה לא מזמן

היא הייתה כ"כ אומללה במשך הניסוי, הלב שלי ממש יצא אליה.

just dandi

New member
לפי הסרט

0 = מידה 32. ומידה 32 זה כן קטן אפילו מאוד. (בעקרון זה קטן יותר מ34 שנחשב הכי קטן)

V i s t a

New member
זה ממש לא קטן

אני מידה אפס ואני בכלל לא רזה ואני לא אומרת את זה סתם להתלהב או משהו, אני שוקלת הרבה יותר מרוב הבנות פה.. וזה ממש לא 32..זה 34 בערך...או שיש לי גוף שמתאים את עצמו לבגדים 0-0 בכול מקרה 0 זה לא כזה קטן, די לחשוב שכול מי שמידה אפס היא רזה.

Eve69

New member
אוי הבורות, אלוהים ישמור.

הכוונה בסרט היא למידה 0 אמריקאית שמשתווה ל-34. ישנה גם המידה 00 שמשתווה ל-32. המתרגמים בעצמם הסתבכו עם המידות האירפואיות, האמריקאיות והבריטיות. קפיש? נהדר.

Dirty Pumpkin

New member
ומכל מה שמביע הסרט..

זה הדבר היחיד שמשך את תשומת הלב שלך? וזה דווקא כן, קטן נורא.

Eve69

New member
לגמרי, נכנס בשתי עיניים אבל לא עובר למוח.

כאילו מה הקטע אם לא קולטים את הקטע בסרט? המגישה הזאת בטח הייתה יורה בעצמה אם היא הייתה יודעת שיהיו אנשים שבסופו של דבר אחרי כל הסבל שהיא עברה יחשבו רק על זה שמידה אפס זה לא כזה קטן.

V i s t a

New member
נו זה תלוי

לא יכול להיות שמידה 0 זה 32, 32 זו מידה פיצית ו0 זו מידה קטנה אבל לא ממש ממש כזאת של אנורקסיות או וואטבר

Prozaccc

New member
בכלל לא../images/Emo3.gif

מידה 0 היא מידה ענקית! במיוחד אם משווים אותה לשילב או לפוקס בייבי...

V i s t a

New member
וWTF

הרגליים שלה במידה ס כמו מקל !! איכס זה בכלל לא ככה אצל כול אחת ד.ד

PollyPocket

New member
זה לא שזו לא מידה קטנה

כל חנות והמידות שלה... יש מקומות שמידה 0 יכולה להיות כמו מידה 36 ויש מקומות שהיא כמו מידה 32.

V i s t a

New member
! נכון

די לחשוב שמידה 0 זו מידה של אנורקסיות או רזות בצורה מבחילה (מי שחושב כמובן..)

Beyonce Knowles

New member
בתוכנית הם מתכוונים

לזה שמידה 0 שווה למידה 32 32 זאת בהחלט מידה לא בריאה (אל תבלבלו במידות של TNT) במיוחד לא בשביל אישה מבוגרת ולא נערה.

למעלה