האמת על ה"כיבוש".

EverMan

New member
כן ?

איזה בית ספר בזמן הכיבוש נפתח ? איזו אוניברסיטה (הכיבוש , לא אוסלו , הכיבוש). איזה בתי חולים ? איזה מרכזי אם וילד ? איזה קורסים למורים ? אנחנו מדברים על הכיבוש , לא בתקופה הקצרה שהייתה להם אוטונומיה מוגבלת לאחר אוסלו. זה שיש כמה פלשתינאים עשירים זה לא אומר שכולם כך ! רובם אפילו להפך , הם עניים בצורה מחפירה ! וזה שההנהגה מושחתת זה ידוע ! תאר לעצמך שזה היה אחד עשיר ! תאר לך מה קורה לעניים ... ולא , הם לא הבהירו שהם רוצים אותנו בים. הם הוכיחו שיש להם פאנטים. בדיוק כמו שלנו יש אנשים נהדרים כמוך. ואם אתה לא רוצה לתת להם שוויון זכויות , איך אתה מצפה שהם ינהגו בך בשוויון ?

A Boy

New member
וכל העוני והשחיתות תמיד הגיע

מהמנהיגים הפלסטינים. ראה מדינות ערב. הכל שם שחיתות. מה גורם לך לחשוב ששלטונות ישראלים גרמו לכזה עוני ועוד אצל פלסטינים? לפליטים היו אפשרות לקבל זכויות מלאות אם היו מכירים בישראל כמדינה ובחוקים שלה, הם סירבו. "ואם אתה לא רוצה לתת להם שוויון זכויות , איך אתה מצפה שהם ינהגו בך בשוויון ? " השאלה היא "אם הם רוצים שיוויון אז למה שלא יתנהגו אלינו כשווים". זוכר שנת 29? חברון? הערבים לא הסכימו לקבל את הזכויות של היהודים להכנס למתחם הר הבית.

EverMan

New member
במשך 30 שנה לא היו להם כלל מנהיגים

איך זה בגללם ??? לפליטים לא היו אפשרות לקבל זכויות ! הם לא קיבלו אזרחות. נו באמת ! אתה משחק איתי במעגלים ? "איך אתה מצפה שהם ינהגו בך בשוויון ? " השאלה היא "אם הם רוצים שיוויון אז למה שלא יתנהגו אלינו כשווים"." אני קודם , הם קודם , אני קודם , הם קודם ! אני יכול לקבוע לעצמי מה לעשות ! אני לא יכול לקבוע להם. ואין להם הרבה ברירות בנוגע למתחם הר הבית , וכל יהודי שרוצה יכול להיכנס. ולהזכיר לך את 42 ? את הלח"י ?! הוא היה מבחינתי הרבה יותר גרוע מחברון !

Moledet972

New member
תגובה לענבר...

- מרבית בתי הספר נפתחו במהלך "הכיבוש". כל 7 האוניברסיטאות נפתחו ע"י הממשל האזרחי בתקופת "הכיבוש". מרבית בתי החולים(אתה לא מצפה ממני לתת לך רשימות, לא כן?). אף אוניברסיטה לא נפתחה מאז אוסלו. - יפה ענבר, משווה את הימין שלנו לחמאס. כמו יצחק רבין בתקופת אוסלו.

EverMan

New member
תראה לי אוניברסיטה שנפתחה

... אחת ! ובית חולים אחד. וכן , אני לא רואה הבדל מהותי גדול בין האידיאולוגיה של הימין לזו של החמאס. מלבד שהימין שונא את הערבים , והחמאס שונה את הישראלים. שניהם מבוססים על שנאה , לא על אידיאולוגיה ממשית

SAtAnic Soul

New member
הפגנת בורות נוספת של ענבר

סלח לי? הימין שונא את הערבים? ממתי? תוכיח לי את זה בבקשה.

Moledet972

New member
אה, יפה. "יצחק רבין צדק"..../images/Emo98.gif

- אוניברסיטה אחת - ביר זית(מצטער, זו היחידה שאני מכיר) - יפה, ענבר. אתה דמוקרט גדול. רואים עליך.

EverMan

New member
אמרתי אי פעם שאני דמוקרט ?

ועד כמה שידוע לי , הישראלים הם לא אלו שפתחו את בית זיר. ואני גם לא בטוח עד כמה הרמה שם היא אונברסיטאית , ומתי בדיוק היא נפתחה.

Moledet972

New member
תגובה.

אתה לא תומך בדמוקרטיה? - הרמה בביר זית היא טובה. היא אוניברסיטה מאוד מפורסמת. והמנהל האזרחי פתח אותה. אני יכול אפילו למצוא את השנה של הפתיחה.

EverMan

New member
אני תומך בסוציאל-דמוקרטיה

זה מספיק קרוב ... ולא , אני לא חושב שדמוקרטיה מלאה זה דבר טוב. חייבים חוקים שאזרחים לפעמים לא אוהבים. כאלו ששומרים על הדמוקרטיה וכאלה ששומרים על איכות חיים בסיסית.

EverMan

New member
בתור שיטת ממשל ...

סוציאל-דמוקרטיה. ז"א , שאין דמוקרטיה מוחלטת. בדיוק כמו שישראל היא מדינה יהודית ודמוקרטית , דבר שדיי סותר אחד את השני. אז אני רוצה את הטוב משני העולמות - הסוציאליזם והדמוקרטיה. שהדמוקרטיה משלימה את החסר בפגמים שבסוציאליזם.

למעלה