האמת ? נמאס לי

סתמגורן

New member
האמת ? נמאס לי ../images/Emo61.gif

מאסתי לקוות כל פעם מחדש שאולי הפעם היא האחרונה, מאסתי להשקיע זמן ותקוות בקשרים נפרמים, ונמאס עלי להפרד שוב ושוב. הפסקתי להאמין שיש משהו שיתאים לדרישות שלי, יתכן והישות שאני מחפש לא קיימת, מאמין יותר ויותר שלא יודע בעצם מה מחפש, ולכן אין בעצם מי שיכול לעזור לי בזה, לא שמחפש עזרה,תודה,הסתדרתי כלל לא רע עד היום, אבל מה לעזאזל אני רוצה ? לא מצפה לתשובות ועזרה, סתם מעניין כמה כמוני יש עוד... שבת שלום.

רות 2

New member
ומה הם הדרישות שלך..

הרי ציינתך כי אתה "לא מאמין שיש מישהו שיתאים לדרישות שלך"

רו נה

New member
מעניין...דומה..

אני בהפסקה ארוכה, לא קראתי לזה "נמאס לי", אולי יותר קרוב אלי "התאכזבתי"... בתחושות שלי הגעתי לכך מתוך אכזבה, בגלל שברון לב, בפעמיים בהן הייתי מאוהבת ונתתי את כל כולי תקוותי התנפצו, לשקם את עצמי אחר כך, לאהוב את עצמי שוב מהתחלה דרש מאמץ רב וזמן כפול ומכופל... אז אתה אומר "נמאס לי" ואצלי זה "סוף עידן התמימות", מעין חוסר אימון ביכולתי לזהות את "האדם הנכון",בחירות שגויות, משהו שכבה בי, וחבל... מה אתה רוצה? עכשיו אני יודעת מה אני רוצה רק שאין לי כוח להשקיע מהתחלה, התעייפתי...

רות 2

New member
רונההעיפות באה כי לעיתים ...

אדם טועה בכך שהוא כורך את אהבת העצמי שלו , והערכה האישית שלו כלפי עצמו הכישילון במערכת זוגית... נתינה שלך גם אם לא קיבלת בחזרה.... לא צריכה בשום אופן לגרום לך "לאהוב עצמך פחות כפי שרשמת... להיפך נתינה גם אם לא קיבלת צריכה לגרום לך להעריך עצמך שבעתיים..

רו נה

New member
הבעיה היא

שאני לוקה בחוסר בטחון עצמי, מודה באשמה
גם אם זה לא ניכר מבחוץ, הילדה הקטנה שבי מרגישה חסרת אהבה עצמית, חסרת בטחון. העבודה שעשיתי לא נשאה פרי בינתיים וכך אני מעדיפה לשמור מרחק מגברים. שמירת מרחק = שקט נפשי, אצלי כמובן.

רות 2

New member
להתרחק............

מחברתם....לעיתים יכולה גם להתרחק מהתמודדות.. שקט נפשי בא רק לאחר שמתמודדים ולא כאשר מתרחקים לא אני לא מנסה לעודד אותך שלא לשמור על מרחק מגברים... (הידיעה כי עבודתו של אדם על עצמו לא נשאה פרי מגלה לו כי .. יש בו, בזכות המודעות שלו... הכוח והחוסן והבגרות להתמודד שוב והפ]עם אולי ברך שונה ממה שבחר בעבר)

אתה לא לבד

מה שכתבת ממש מתאים לי, אחרי כמה נסיונות והשקעת אנרגיות ותקוות גדולות שהתנפצו החלטתי שצריך לעשות קאט ולהתרחק קצת. אין עוד כוח להתחיל מהתחלה את הכל אז אני מסתגרת עכשיו בתוך השריון שלי. אולי זה לא כל כך טוב אבל אני מרגישה שזה מה שהכי מתאים לי. מקווה שאצבור אנרגיות בהמשך כדי שיהיה |לי את הרצון והיכולת לנסות להפתח ולקוות שוב.
שבת שלום, אגב, נכנסתי לי סתם בשיטוטי וראיתי שנמחחמד כאן...

יערית

New member
היי לא סתם גורן../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

כשדברים מתחילים מדרישות אני כבר מפקפקת ביכולות של האדם להגיע לאן שהוא רוצה להגיע. כשהדברים באים לא מתוך דרישות,אלא מטבע הדברים{אהבה,חיבור של נשמות} אתה מחפש אישה שתתאים לך, אזיי אולי יהיה לך קל להיתפס במערכת יחסים מבלי לקוות,מבלי לצפות- פשוט מאוד...באמת שפשוט... רק לחיות
ואל תאמר לי הן לא מתאימות, מאוד קשה להיכנס לדרישות{אף אחד לא יוכל להיות מה שאתה רוצה שיהיה...אין כאן תיכנות של נשים}יותר קל להיכנס לראש פתוח.... לקבל את הקרוב ביותר בתכונות ובקווי אופי שמתאים לך. מוגש לך עם געגוע קל ללימונצ'לו של פעם
שבת שלום

משפשפת חזק ת'עיניים

הנה אתה איש הקסדה
אתה יודע גורן החיפוש הזה הוא כמו חיפוש של מחט בערמה של שחת כן, זה נמאס (אמרה ניצת שהפכה לנזירה) אז הנה לך עוד אחת כמוך ואתה? תגעגעתי בחיי שב"ש

s h o o s h a

New member
מרגע ש...

"...משהו שיתאים לדרישות שלי..." מרגע שתפסיק לדרוש מרגע שתפסיק לנסות לבנות תבנית (כי בני אדם, גברים ונשים כאחד, אינם רובוטים ואינם עשויים דגם כזה או אחר ובטח שלא עפ"י הזמנה) מרגע שתתן לעצמך לנוח ותפסיק לבחון את עצמך בזכוכית מגדלת ולנסות למצוא מה לא בסדר אצלך מאמינה שהמתאימה והנכונה תגיע.

בוא ונתחיל במה שאתה צריך

כי אולי יש פער בין זה לבין מה שאתה רוצה....ואם יש פער -- תצטרך לחשוב איך לפתור את זה. אני חושבת שאתה לא חריג. עכשיו תגיד, זה מנחם אותך?

סתמגורן

New member
תשובות,רבותי,תשובות ../images/Emo61.gif

הרבה התיחסויות יש כאן.כבר תודה.זה נחמד. מה אני צריך ? אני באמת לא "צריך" דבר.הצרכים שלי מזמן סופקו, אבל זה לא מה שיגרום לי (לנו) אושר. השאלה היא מה "רוצים", או במילים גסות - "דרישות". לא, אני לא "דורש" דבר וגם לא "אדרוש", זה רק ענין של סמנטיקה,אני מדבר על "חלום הרטוב" שיש לכל אחד מאיתנו,זה שלא תמיד קרוב להתגשם ואפילו אם אינו כל כך רטוב. אז מה אני דורש ? לא הרבה, מניח שזה הבסיס שכל אחד צריך - חבר/ה לחיים.אמיתי.בגובה העיניים.במינון הנכון.בהרכב הנכון. זה לא שזה לא קרה לי.יותר מאחת.זה אני שלא מתאים לתקן האנושי.המוזרויות כנראה שלי.ה"דרישות" אולי אבסורדיות. ואולי.אולי פעם אתבדה. בינתיים - נמאס. שבת שקטה.

just yael

New member
פטה מורגנה...

מופיע לו פתאום, בעל קסדה, איש מאותו הכפר...סתם גורן הוא קורא לעצמו. כיף לראות אותך כאן, נזכרת בימים אחרים...ומחייכת. באשר לששיתפת ושאלת...אז מן הסתם אתה לא היחיד שנמצא באותה נקודה , ובוודאי לא היחיד בעל הדרישות, ורשימות המכולת שמצפה שהכל יתמלא... מאוחר יותר סיפרת שבעצם...פגשת כאלו שממלאות את צרכיך, אבל איפה שהוא הן לא מקבלות את המוזרויות שלך... בסוף תגיע זו שתקבל אותך על המוזרויות שלך, ואתה...זה בדיוק מה שהיא חיפשה כל חייה... או לחילופין, יום אחד תחליט, מתוך מקום שלם , שאולי יש מקום לוותר על כמה מה"התנהגויות " השונות... {}

ואני בכלל לא מאסתי...

רק הפנמתי וקיבלתי את עצמי!!!ויודעת שאם יקרה ויום אחד אמצא את ה"נפש התאומה" שאיתה יתאפשר לי לחלק את חיי אגיד תודה גדולה מאד על המתנה,ואם לא????אז לא.זה מה יש.לומדת כל יום מחדש להנות ממה שיש,להפיק את המכסימום ובעיקר-להנמיך ציפיות.מבחינתי אין יותר דבר כזה כמו "לקבל את המוזרויות שלי",כי אני היא מי שאני-טוב?אחלה,לא טוב-שלום וביי.וחוץ מזה-קודם כל שיגיע האחד שלייהיה טוב עם "המוזרויות" שלו!!

סתמגורן

New member
ויהי בוקר יום ראשון..

ומה שהיה עבר והעבר היה ואין חדש תחת. לא טענתי למוזרויות ,לא. שמחתי (לאיד?) לדעת שצרת רבים צרתי הרחבה, ונחמתה לא לי. ממשיך במסלול חיי גם אם הדרך לא סלולה ואין יודע אנה אני בא, הנבואה ניתנה . מדברים על סירים.יש להם מכסים.אין שונות ומוזרות כאן ,רק סדרי העדפות אשר לפעמים משתנים ובדרך כלל - לא. אני המכסה כאן. לוותר ? לא. יש דברים שלא מותרים עליהם גם אם נראים שונים בעיני אחרים כפי שציינת. ודרך השמש ובא השמש, ויהי בוקר ...

סתמגורן וכולם

היי לכולם... זו אני נקוצ'אן, בלבוש ספורטיבי חדש...
בזמן האחרון לא ממש כתבתי - למרות שאני מקפידה לבדוק מה קורה בפורום לפחות פעם בשבוע....
) בכל מקרה משהו בהודעה שלך מושך לי בלשון/מקלדת.. אני שייכת לקבוצת האנשים שלא מסוגלת להיפרד. כל פרידה היא מוות, קטיעה, חורבן כללי מבחינה רגשית. מקריאה של אינסוף טקסטים בפורומים שונים של תפוז ובשיחות עם אחרים אני למדה שיש כל מיני אנשים בעולם, עם כל מיני מינוני כאב - כאלו ש"מדפדפים", כאלו שלא מסוגלים לוותר, וכמובן כל הגוונים שבאמצע. רק כשהבנתי את המשפט הזה לעומקו הבנתי עד כמה החורבן שאני עוברת בכל פרידה הוא כל כך קשה, כשבדרך כלל לוקחות לי ש נ י ם, עד שאני מסוגלת בכלל לחשוב על קשר חדש... ובעצם מכיוון שהחורבן הכי קשה היה בגיל 22, בפרידה מן האיש הראשון שלי, שאותו אהבתי עד קצה השערות, אני מרגישה שלמעשה מעולם לא השתקמתי לחלוטין מהטראומה הזו. אולי זה מוגזם מה שאומר עכשיו - אבל בשבילי זה אמיתי לחלוטין - האסון המתלווה לפרידה, מבחינתי, דומה אולי להלם קרב, או כל טראומה אחרת הקשורה במפגש עם המוות. האיש שנישאתי לו לא הצליח לגעת בי באותו עומק, והגרושים שלנו, נבעו מן הסתם מן הנקודה הזו. וגם לאחר מכן, כל אהבה שחוויתי, היתה תמיד רק חלקית, לא ממומשת, משאירה טעם חמוץ. 22 שנים אחרי הקריסה הראשונה שלי פגשתי אדם שהזיז לי באופן מאד משמעותי את הגלגלים עוד פעם. אבל גם הוא, מסיבותיו הוא, איננו בחיי כרגע. ושוב, הטראומה חוזרת על עצמה....... ושוב אני במחתרת רגשית. טובעת בענייני, כותבת ספרים, מחקרים, מאמרים, מפרסמת, הופכת את הכאב הבלתי נסבל לערמות של מילים שאחרים נהנים לשמוע ולקרוא. הטראומה של הכאב נשארת מחוץ לדיבור הישיר שלי, אבל מקבלת תפנית כחומר אותו אני לשה מחדש. חוץ מהתקופה (שנתיים ו4 חודשים) שהייתי נזירה באופן רשמי, עברו עלי עוד כמה שנים של נזירות לא רשמית, אך בפועל. אני יכולה לעבור שנים ללא מין, למרות שכשזה קורה, או כשאני בקשר פעיל, אני מינית עד אין קץ. האבדן הרגשי והמיקוד פנימה (בנוסף לכך אני גם לא חיה בארץ כרגע, כך שהחוץ נהיה כמעט חסר משמעות לחלוטין מבחינה רגשית), הופכים להיות לכלי עבודה מדהימים. ולסיום: זה נכון שכולנו כמהים לאהבה אמיתית, מרצה, מדהימה סוחפת. כגדול השאיפה, והפנטזיה, כך גם עצמת הקריסה. אני מרגישה שהחיים שלי אינם רק רצף ומישור של עיסוק באהבה וחיפוש אחריה. יש תקופות שאני לא מכילה את החלק הזה, שמה אותו בחוץ, ומתרכזת בדברים אחרים שמענגים לא פחות. אחרי שהטראומה מטשטשת לה עוד פעם, והספקתי להעלות על הניירות, הבדים והסרטים שלי את כל פיתולי הלב והמחשבה, אני יוצאת פעם נוספת במסע אחר "ריצ'רד לב שבור". שבוע נפלא!

למעלה