מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
בבקשה תביא עובדות!אי אפשר להרוס עובדות
הבעיה שרק משפט/ועדת חקירה מביאים עובדות ,כל השאר זה טענות.
בבקשה תביא עובדות!אי אפשר להרוס עובדות
בבקשה תביא עובדות!
הבעיה שרק משפט/ועדת חקירה מביאים עובדות ,כל השאר זה טענות.
דיברתי על התימנים,אני לא אתחיל להתיחס לכל דבר.חמור מפגר, הבאתי רשימה חלקית מאד של מעשי רצח אותם ביצעו השמאלנים.
אתה עיוור או סתם פסיכופאט?
דיברתי על התימנים,אני לא אתחיל להתיחס לכל דבר.
על מה אתה מקשקש?דיברת רק על יהודי אחד שנרצח בשואה...
השאר לא חשוב....
כל הודעה שלך מבהירה את עומק הטיפשות שלך.
על מה אתה מקשקש?
למה אין משפט ואשמים בנושא ילדי תימן?
אמרת שהשמאל עשה את זה.
אז בבקשה תעמידו לדין את מי שצריך.
תגיד אתה חושב שאני מטומטם כמוך?מעניין באמת למה אין משפט...
אולי בגלל שהרוצחים קשורים לשלטון של מפא"י?
מה עם רוצחי אוסלו?
למה הם לא עמדו למשפט?
בכל משטר רצחני, חברי החונטה פטורים מהחוק.
מכיר, מטומטם?
תגיד אתה חושב שאני מטומטם כמוך?
הסברתי לך כבר,בגלל שהמקרה כ"כ ישן אין אף אחד שיכול לכסות על האמת.
לכן חברי ה"חונטה" שאחראים לזה כבר מזמן באדמה.
יש לכם מספיק שופטים ימנים בבית המשפט העליון ובכלל.
אבל מה
"המידע המוזכר בדוח הוועדה, כמו גם העדויות הרבות שהועלמו מן הדוח הסופי שלה, מבססים את אחריות המדינה להיעלמות הכפויה ולחטיפת הילדים באופן שאינו ניתן לערעור".
צדוק הוסיפה: "הדוח של ועדת כהן-קדמי מגויס כבר שנים רבות לצורך הכחשת הפרשה. זה מטריד ועצוב שהמדינה ממשיכה להסתיר את האמת מן המשפחות שילדיהן הועלמו מהן, וגם מהציבור. אני קוראת לממשלה החדשה להפסיק את מעגל ההתחמקות ולקחת אחריות על הפרשה הקשה הזו". "
מפגר כבר לא תהיה(כי אתה כבר).אני חכם מאד, אתה מפגר סופני.
מה אתה נכנס לפרטים חסרי ערך, אידיוט שכמוך?
השאלה היחידה בשרשור הזה היא, האם הכלבים השמאלנים הם פושעים נגד האנושות.
לא מה אבא שלך אכל, ולא מתי חירבנת....
השמאלנים גנבו ילדים, השמאלנים רצחו תינוקות...סוף הסיפור.
כל מה שנשאר לך לעשות זה להודות שאתה שייך למחנה של חלאות המין האנושי.
זה מראה עד כמה הימין הומאני וליברלי, שהוא לא מנסה לחקור את פשעי השמאל מלפני 50-70 שנה ולא מעוניין להעמיד לדין את מייסדי המדינה ולא להרוויח הון פוליטי מחשיפת הפשעים שהשמאל ביצע בשנות הארבעים והחמישים. השמאל לעומת זאת עד היום נשען על הפנייה של יאיר שטרן ז"ל לנאצים כדי להציל יהודים כדי להאשים את הימין בשיתוף פעולה עם הנאצים.מי יותר אכזרי,מי שעשה(ולא הוכחת בדיוק מה קרה שם)
או מי שמעלים את הנושא - ביבי הליכוד והימין.
הרי אם היה פשע בבקשה תעשו ועדת חקירה אחרת זה האשמות בלי בסיס.
זה מראה עד כמה הימין הומאני וליברלי, שהוא לא מנסה לחקור את פשעי השמאל מלפני 50-70 שנה ולא מעוניין להעמיד לדין את מייסדי המדינה ולא להרוויח הון פוליטי מחשיפת הפשעים שהשמאל ביצע בשנות הארבעים והחמישים. השמאל לעומת זאת עד היום נשען על הפנייה של יאיר שטרן ז"ל לנאצים כדי להציל יהודים כדי להאשים את הימין בשיתוף פעולה עם הנאצים.
קרעת אותי מצחוק.זה מראה עד כמה הימין הומאני וליברלי, שהוא לא מנסה לחקור את פשעי השמאל מלפני 50-70 שנה ולא מעוניין להעמיד לדין את מייסדי המדינה ולא להרוויח הון פוליטי מחשיפת הפשעים שהשמאל ביצע בשנות הארבעים והחמישים.
שטויות ימנים לא יותר אכזריים, דווקא השמאל הוא שמתאכזר לערבים שהביטוי לכך הוא רבין ז"ל אמר: "שערפאת יטפל בהם בלי בג"צ ובלי בצלם" כלומר שהרשות תוכל לרדות בפלסטינים בלי שתהיה להם הגנה של ארגוני זכויות אדם בישראל שיש להם מפני צה"ל. גם חיים רמון הציע חומה בינינו לבינם ומצידו שיהרגו זה את זה מאחורי החומה, אגב גם עמדתך כאיש שמאל.אם הכרתם אנשים מהימין/שמאל/מרכז בחייכם אתם כבר יודעים שהימנים הם קצת יותר אכזריים,
קצת יותר שתלטנים,קצת פחות נחמדים וכן הלאה.
בקיצור,קצת יותר רעים מהממוצע.
הסיפור עם הערבים?
זה דרך לבטא את עצמם,את האמת הפנימית שלהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.