האמת המרה / האמת הקרה

סיקסטיז

New member
האמת המרה / האמת הקרה

א. יש אלוהים . ב. לאלוהים לא אכפת אם יהיה לך טוב או יהיה לך רע , הוא לא ישפיע על החיים שלך אם תהיה טוב או רע וגם לא בכביכול "חיים הבאים". ג. הוא שם אותך פה כדי שתפתור את הדברים בעצמך ותשבור את הראש לבד - לא אכפת לו ! לא ממך ולא מאף אחד אחר . ד. רק כאשר תפתור את הדברים לבד אז תבין מה זה אומר לבקש מאלוהים לעזור לך לעזור לעצמך . ה. אף על פי כן , החיים יפים ונפלאים ומהווים פתח לים של אפשרויות , חויות והתנסויות ! PEACE AND LOVE

catyael

New member
מסכימה חלקית..

סה"כ אני אמינה שיש אלוהים כמוך אבל אני לא מסכימה איתך ב-2 נקודות: 1. לאלוהים כן אכפת, זה לא שהוא רוצה בכוונה ש"תטעה", אלוהים נותן לנו את האפוציות, אפשרויות בחיים, כמו מבחר של דלתות במסדרון ארוך, ואנחנו בוחרים לאיזו דלת להכנס. הבחירה היא סה"כ שלנו, אלוהים נותן לנו את מגוון ה"תסריטים" האפשריים. 2. למה החיים הבאים כביכול? זה לא שאנחנו מתקנים דבר רע בחיים האלו בגלל גלגול קודם אלא פשוט "ממלאים" את מה שהיה חסר בגלגול ההוא בחיים הללו. רק אהבה והרבה סובלנות.

ultralove

New member
אני בטוח שאת צודקת ושכל אדם צודק...

מכיוון שכל אדם הוא עולם ומלואו, ולכל אדם יש אפשרות להביע את דעתו, לכל אחד יש את הדעה משלו, כל אחד הוא מיוחד כבר מלפני עצמו, רק שאני מצטער, ואני בטוח לא יודע יותר ממך, אבל אלוהים כן רוצה שתטעי, אלוהים הוא טוב, והוא מלא חסד, אבל אלוהים מנסה להכשיל אותך ולגרום לך לסטות מדרך הישר, כמעין בחינה, והכנה לעולם הבא, ולחיים העתידיים שלך, את צריכה תמיד ללמוד להשתלט על זה ולהתגבר להיות יותר חזקה, כל הזמן לעשות דברים טובים לא משנה מה קורה, או קרה. אלוהים יצר את ה"יצר הרע" שהמטרה שלו, היא לגרום לך לסטות מדרך הישר, לטמטם אותך, לגרום לך לאבד את הכיוון, לגרום לך לעשות דברים רעים, לאהוב את הרע, להביא אלייך חברים רעים, אסור לך לנתק קשרים עם אנשים רעים, ההפך גם מרעים אפשר ללמוד דברים, בכל אדם יש דבר טוב, יש בכל אדם יצר רע, ויצר טוב, אנחנו חייבים ללמוד להשתלט על היצר הרע, בכדי להגיע לתיקון השלם!, אם לא נעשה זאת, זה הרי חטא התפוח, אלוהים עשה אותנו חכמים מכל יושבי הארץ, והוא נתן לנו את האינטליגנציה האנושית, והאפשרות לבחור בין טוב לרע, "יצר טוב", "יצר רע".. הוא קיווה שנבחר בטוב, אך האפשרויות בידינו.. בקשר לאנשים הרעים, אפשר ללמוד מהם, ואפילו להשפיע עליהם, אפשר ללמוד את הדברים הרעים שהם עושים, ובמקום ללכת בדרכם, ללמוד להתגבר על הדרכים שלהם, וללמוד שיטות איך לגלות כאלה ולא ליפול, אסור אף פעם להתגאות, מכיוון שמי אנחנו מול אלוהים, אין לי כבוד, אסור להשוויץ, צריך תמיד להיות פתוחים לרעיונות ועצות של אחרים, אני ימשיך לכתוב כאן בהמשך, אם מישהו בכלל מעוניין !??!????

למעלה