האמת היא שישראל הפסידה את המערכה

שרוף

New member
האמת היא שישראל הפסידה את המערכה

זה רק עניין של זמן עד שהמכירה הפומבית של שטחי ישע ושטחי הקו הירוק תתחיל. אם נתיחס לעובדות הפשוטות ביותר נגלה שלמדינת ישראל אין מדיניות עקבית אני מדבר על מדיניות חוץ ובטחון בנושא השטחים והפלשתינים. ישראל מפולגת בתוך עמה ומפולגת בתוף הממשלה עצמה. האחדות היא זיוף אחד גדול אין רבותי אחדות וישראל מדברת בשני קולות. לאורך כל ההיסטוריה העולמית ולאורך ההיסטוריה הקצרה שלנו פה במזרח התיכון עם מפולג ממשלה מפולגת המדברת בשני קולות לא הצליחו לנצח אויבים לא במישור המדיני ולא במישור הצבאי.ראו את הפסד ארה``ב בויאטנאם צבא ארה``ב הפסיד את המלחמה לא בגלל כוחו של האוייב אלא בגלל חוסר הקונצנזוס מבית.במלחמת ששת הימים ניצחנו נצחון מפואר הכל בזכות אחדות העם ביום הכיפורים הצלחנו למנוע את קריסת ישראל בגלל אחדות העם ובמלחמת שלום הגליל הסתבכנו בגלל פילוג העם. אני אומר כך שרון טעה טעות חמורה הוא לפני הבחירות התנגד להסכמי אוסלו ואחרי הבחירות תמך בהסכמי אוסלו והכניס את אדריכל אוסלו לממשלתו. אם הלך שרון בדרך אוסלו היה צריך לאמץ את המדיניות של פרס שריד ביילין וללכת עד הסוף.או לחלופין היה צריך לעמוד בהבטחותיו לציבור לבטל את הסכמי אוסלו וללכת בדרך חדשה. מסתבר שלליכוד לא הייתה שום דרך או לראש הממשלה לא היה אומץ ללכת בדרך שהוא הבטיח לעם. חבל מאוד שאזרחי ישראל בוחרים פעם אחרי פעם בליכוד או בעבודה כאופציה היחידה לשלטון.

אור ירח

New member
יש לך הערכה מוטעית של המצב

שרון במצבו הנוכחי עושה את המיטב שרק יכול. דרכם של אנשי הימין הקיצוני הגורסים המשך מדיניות ההתנחלויות הינה מתכון לאסון בקנה מידה לאומי. למרבה המזל שרון, שהוא למוד נסיון מן העבר נוקט במדיניות זהירה ואחראית בכך שאינו נענה לרחשי ליבם של אנשי הימין הקיצוני. האחרונים הוכיחו פעם אחר פעם שהם חסרי כל אחריות לגורל המדינה והעם כולו. כולי תקוה ששרון אכן ישמיך במדיניות זו של איפוק והבלגה, אשר תוביל בסופו של דבר לחתימת הסכמי שלום מלאים עם שכנינו הפלשתינאים. לאחר דבר זה נוכל סוף סוף לחיות כמו כל עם נורמלי בעולם.

אור-ירק,או לונטיק..בלעז...

לא נמאס לך למכור חלומות באספמיה ? כמה שנים אפשר? לא למדת כלום ממפח הנפש המתמשך ? שרון מובל ככבשתו מהחווה..לטבח נפלנו קורבן לאדם,שאיימת המשפט הבינלאומי גורמת לו למכור את העם ועתידו בידי מניפולטור בלתי-נלאה כפרס. מרק.

שרוף

New member
אין לך מושג או אולי בעצם יש לך

מושג כמה אתה צודק בקשר להערכה שלך לגבי אימת המשפט הבינלאומי. שרון הוא נפילה קשה וכואבת לעם. והמפלגה שלו שרי הליכוד פשוט בושה וחרפה.ראה איך הם מתפתלים ומנסים להסביר את המחדלים שלהם בהולכם אחרי המנהיג שסרח כעדר שוטים בספינת השוטים.

שרוף

New member
אתה לא יכול לומר כי יש לי

הערכה מוטעית על המצב. אתה יכול לומר שאתה לא מסכים איתי ואין לי בעיה עם זה. יש לנו חילוקי דעות על הדרך בין שתי אסכולות מחשבה. אתה אומר שמדיניות ההבלגה תוביל לשלום ואני אומר שמדיניות ההבלגה תוביל לחיסול ישראל. מקווה שהבנת את הכשל בהודעה שלך. רק העתיד יכול לחלוק עליך או עלי.

אבו-דני

New member
הידד,הידד אור ירח מצא.....מצא את

הדרך אל השלום.... אור ירח יודע שאם.....ואם.....ואם נעשה ככה וככה ואם.... אזי נחתום על הסכם שלום עם הפלשתינאים רק ש:..... שאלתי אותו היכן לעזזאל שתי מדינות ערביות שכנות ובעלות גבול משותף חיות בשלום האחת עם רעותה לא ידע הלז לאמר.... לקשקש לקשקש קש ותבן...העיקר לקשקש לא חשוב מה העיקר.. שלכם האבו.....שבונה פירמידות עם המקושש

אבו-דני

New member
מרקון! Loony left התכוונת ...

מטבע לשון בריטית המתייחס לשמאל החולמני-סהרורי הבריטי שאלו את ארתור סקרגיל...או את מאגי הכל יכולה.. שלכם האבו...שעבר בסביבה

hreuven2

New member
אור ירח מיצג את הצד האפל של הירח

ובהעדר אור וחמצן הוא במצב מוטציה מתקדמת ושמאלנית

שרוף

New member
הפעם הראשונה אבו ענתר שאני

מוצא עצמי מסכים איתך. אל תגיב עשה טובה אל תקלקל.

למעלה