האמת בפרצוף

BellA עלמה

New member
לא מתעלמת

עדיין מנסה לא לתת לדברים להוריד לי יותר מידי את הביטחון משננת לעצמי שצריך לחכות ולראות מנסה להיות אופטימית אבל זה לא קל שבכל פינה מקבלים את ה"אמת" בפרצוף ככה.

TheBigBrother

New member
אולי תפסיקי לחשוב?

זה נשמע מטומטם, ומטמטם וערסי אבל זה עובד יש לזה אמנם חיסרונות אבל במצב שלך זה נראה לי הדבר האידיאלי פשוט תפסיקי לחשוב על החיים ודברים כאלה לאיזה שנה ככה שתחררי תצחקי עם הפסיכולוגית תעשי כל מיני שטויות תכירי נהגי מוניות-תריצי איתם "דאחקות"

TheBigBrother

New member
עלמה

את לא אמורה לקחת את מה שהיא אומרת כמשהו חד משמעי היא אמרה את זה מנקודת כדאיות שלה, ממה שהיא חושב ת שכדאי לך ואת רוצה אולי נקודת הכדאיות שלך שונה משלה בכל מקרה- אם כבר מדברים על הלימודים שלך וכל השטויות האלה נרשמת, עתה נחכה לתשובה- אם לא תתקבלי אז לא תתקבלי ותעשי לא יודע מה אם כן תקבלי אז אל תשימי על שום פסיכולוגית תשלמי על השנה הראשונה ותראי מה יצא לך אם תראי שאת לא מצליחה, והציונים שלך בקושי עוברים את ה-60 כשאת נותנת את כולך-תוותרי אם תראי שאת מצליחה די יפה- תמשיכי את אל מפסידה כלום חוץ משכר לימוד, וכסף, מה זה כבר כסף?

BellA עלמה

New member
יאפ

אני אצלה לא מאט זמן (הולכת פעם ב..) אפשר להגיד שכמה שנים הולכת שיש משהו ספציפי שמעיק מעין שיעור מוחין שכזה (ניקוי ארובות בסגנון אנה או- ) הפעם יצאתי בהרגשה פסימית לחלוטין

לקשמי

New member
אז בואי ואני אספר לך משהו:

כשהייתי בחטיבה, באיזושהי שיחה משותפת עם ההורים שלי ועם היועצת של בית הספר, היועצת אמרה לי שאני לא אוכל לעשות בגרות כי אני לא מתאימה לזה. בתיכון באמת לא עשיתי בגרות (כיבדתי את היועצת הזאת והאמנתי לה. בגלל מה שהיא אמרה, האמנתי שאני באמת לא מסוגלת לעשות בגרות). אחרי הצבא החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהשלים בגרות והיום יש לי בגרות מלאה וטובה. כשגרתי עם שותפים, הייתה לי שותפה שבעבר עברה תאונת דרכים קשה. אחרי התאונה הזאת הרופאים אמרו לה שהיא לא תוכל עוד להמשיך ללכת. היום היא לוליינית בקרקס והיחידה בארץ שמתאמנת על טרפז! (והולכת ורצה בלי שום בעיות כמובן). אני יודעת שיש לך נטייה לראות באנשי מקצוע אלוהים, אבל תאמיני לי הם לא. אפשר גם לערער על דברים שהם אומרים. רק האמונות שלך עצמך (ובעצמך) הן שיקבעו אם העתיד שלך ייראה כך או אחרת.

BellA עלמה

New member
צודקת

אני מנסה לתרגל אמונה בעצמי ולא לתת לאחרים להוריד לי את ביטחון העצמי

thankful

New member
גם אצלי

תלוי בסיטואציה , וכהרגלי קצת ארחיב : כפי שציינתי במאמר על סיום תקופת העבודה , תלוי מה נאמר (לא תמיד אני חושב שהדברים שנאמרים הם נכונים , לפעמים אני אף משוכנע שאין הם נכונים) - והתגובה שלי בהתאם (התעלמות , "המרה להומור" וכו' - ממש כמו שתיארתי במאמר הנ"ל) . ליאור . נב. כל הכבוד בלה עלמה על עוד שרשור ארוך פרי עטך (עט וירטואלית ...) !

ניב35

New member
תלוי בגיל

בדר"כ האדם עושה את ה"חושבים" שלו ויודע על עצמו דברים. קשה לחדש למישהו אחרי גיל מסויים (נגיד גיל 30). יש כמובן אנשים שנשארים תקועים עם חצי אמיתות שהם משכנעים את עצמם אז כשמגיע מישהו ואומר להם "אמת" בפנים הם מופתעים. אלה אנשים לא מודעים ודיי מסכנים. כאשר הולכים לאיש מקצוע לא שומעים ממנו את ה"אמת" אלא את חוות דעתו. אפשר לקבל את דעתו ואפשר לדחות אותה וללכת לאיש מקצוע אחר כדי לשמוע חוות דעת נוספת. דעתו של איש מקצוע לא קדושה. בכל מקרה אין מקום להפתעה.

shirazlovemor

New member
תלוי

יש דברים שרצוי להגיד גם אם הם כואבים ולא נעימים למשמע, ויש דברים שאין שום צורך בהם ופשוט לא אומרים. חד וחלק.

shirazlovemor

New member
זה אינדיוידואלי לחלוטין

בכל פעם צריך להפעיל שיקול דעת מחדש..בהתאם למצב

למעלה