האמתי.....

ocean33

New member
האמתי.....

אני כבר 4 חודשים בפורום הזה, חלקם כקוראת סמויה (המחשב שלי איטי מאד- לכן ני מגיבה פעם ב...) ובחלקם האחר הגבתי, ומעולם לא הצגתי את עצמי כיאות.. אז אהלן! אני ענת, בת 17 וחצי (י"ב) מנהריה. קראתי את כל הספרים, לפי הסדר, ואפשר לומר שדיי באובססיביות ובקנאיות להאריל'ה שלי. אממ... רוצים לדעת עוד משו? סבבה. נאמר... אני בנוער העובד. מדריכה =) (***אההה שנה הבאה חווה!! גרעין משכוכית!!!***) ו... אממ... אהה... זהו :). חדשה אני לא, אז אפשר לוותר על ה-ברוכה הבאה-.

נוער עובדניקית תני כיף!../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif

דניאלה, 12, חניכה בסניף כפ"ס. את הולכת שנה הבאה על להיות קומונרית??? וולקאם:)

ocean33

New member
כפ"ס?!

היינו שם ביום עיון רבין...... :) אני רוצה להיות קומו' במחוז שלך... *אמןאמןאמן* :)

ocean33

New member
אבל עד שאני יבוא הוא יילך...

כי עכשיו אני בי"ב.. שנה הבאה אהיה קומונרית. באיזה כפ"ס את? ישן/חדש? שיו- שמעי! כשאת היית בכיתה ד המדריך גרעין שלי היה קומונר- ב כ פ " ס. זה יהיה ממש מגניב אם את זוכרת ומכירה אותו (כי כמו שאני מכירה את מחוז שרון אתם כולכם מכיתה ד בתנועה..)

חח רק השנה הצטרפתי..../images/Emo204.gif

וברור שאני בישן!!!! ישן רולזזזזזזזז!!! גם המדריך שלנו שנה הבאה הולך להיות קומונר

ocean33

New member
שיוו!!! אז תשאלי אותה וקשהה!!!!

זה יהיה כל כך מגניב אם היא באמת זוכרת אותו!!!!!!! -וגם אני מדריכה של שכבת ז' (כי את לא בשכבת ח'..*מתבלבלת* נכון?! נכון!! אני סתם.... אהה... מה?!?!
-

Gummy Bears

New member
אם אפשר לוותר על "ברוכה הבאה",

אז... "המשך שהייה נעימה"?
ובכן, המשך שהייה נעימה לך!D: אני נאמא, שלום.

ocean33

New member
ז"א... אפשר ברוכה הבאה...

זה סתם יהיה מצחיק כי אני כאן מיליון זמן ופשוט לא הצגתי את עצמי בגסות.. אני הייתי אומרת ~נעים להכיר~
אבל משבאלכם

נעים להכירך מחדש.

את יודעת אני כאן כבר כמעט שנה וגם אני אף פעם לא הצגתי את עצמי כראוי, אולי גם אני צריך לחשוב על פתיחת הודעה משלי.
(אני לא צוחק עליך חלילה, אני מדבר ברצינות גמורה, וזה די נדיר בשבילי
) בכל אופן- יעקב בן 28 מירושלים.

ocean33

New member
היי יעקב!!

נעים להכיר באופן רשמי
אולי באמת הגיע הזמן להציג את עצמך.. (אז מה אם כולם כבר מכירים אותך....!!
)

the ror

New member
ואלה, ואני חשבתי שאני המוזר היחיד

שלא פתח הודעת חדש כשהוא נכנס...

ocean33

New member
חלילה לך...

זה היה כמו לרחרח את השטח לפני שאכנס לזה ממש...
כי הייתה לי בעבר נטייה שלא להתחבר לפורומים. כאילו... הייתי-לא-הייתי.... אם לא הזכרתי את זה קודם אז כשיצא הספר השישי נכנסתי הנה, הייתי לכמה ימים ולא חזרתי (-שנאתי מחשב אז.. עכשיו אני עדיין שונאת אבל יש באינטרנט יתרון של מאגר בלתי נדלה של אקורדים. =אההה גיטרה!!!=
). אז הנה אני פה!! היי......
(וחייבת לציין שהדפדפן הזה לא נתקע, ועובד מהר יותר מהשני..!)

the ror

New member
תיאור מדהים...חחח

אני יודע על מה את מדברת...גם אני איזה חודש הצצתי וראיתי מי נגד מי לפני שהתחלתי להגיב...

shahar615

New member
נוע"ליסטית!

שחר, קן עמק הירדן, שכבת ט( אני לא מאמינה שהרגע שכחתי איך קוראים לזה!!)

ocean33

New member
שאלי את פסח ../images/Emo140.gif

בצחוק.. הוא כבר לא מזכל התנועה. טוב, נו, מה נהיה..?? פורום של התנועה..?
נעימלהכיר! (זה באמת משנה איך קוראים לשכבה? למרות שנראה לי שחושלים....) הי"בניקים בקן שלך חתיכים
(טוב, חלקם........)

למעלה