חושלים.
Y YaEloNeT New member 20/2/07 #19 ../images/Emo45.gifחושלים. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif
O ocean33 New member 20/2/07 #14 שיו, איזה צחוקים... לא תיארתי לעצמי שזה יעורר כל כך הרבה אדוות.......
Y YaEloNeT New member 20/2/07 #20 נוע"ליסטית, מגניב.../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif ברוכה הבאה . אני יעל, עד תחילת השנה הייתי בקיני פ"ת.
נוע"ליסטית, מגניב.../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif ברוכה הבאה . אני יעל, עד תחילת השנה הייתי בקיני פ"ת.
O ocean33 New member 21/2/07 #25 וזהו.? כבר לא? חבל.... אשמח לדבר איתך על זה...!! בתכמה את? *יש לי חולצה של 'קן מרכז פתח תקווה' שמצאתי במעלית בפולין.... * וכמובן- נעים להכיר!!!
וזהו.? כבר לא? חבל.... אשמח לדבר איתך על זה...!! בתכמה את? *יש לי חולצה של 'קן מרכז פתח תקווה' שמצאתי במעלית בפולין.... * וכמובן- נעים להכיר!!!
W Winter Blue1 New member 20/2/07 #24 ברוכה הבאה! קרן, 13 כפר סבא. ממ... לא כולם בשרון בתנועות מכיתה ד', אבל הרוב כן. גם אני, אבל אני הייתי צופיפניקית, פרשתי. נועל זה גם נחמד ^^ השתלבות נעימה
ברוכה הבאה! קרן, 13 כפר סבא. ממ... לא כולם בשרון בתנועות מכיתה ד', אבל הרוב כן. גם אני, אבל אני הייתי צופיפניקית, פרשתי. נועל זה גם נחמד ^^ השתלבות נעימה
O ocean33 New member 21/2/07 #27 תודה!!! אז יאללה!! כנסי לתנועה כדי שכשבשנה הבאה, כשאבוא להיות קונומארית במחוז שרון יהיה לי יתרון של כמה אנשים מוכרים על שאר בני הגרעין שלי..
תודה!!! אז יאללה!! כנסי לתנועה כדי שכשבשנה הבאה, כשאבוא להיות קונומארית במחוז שרון יהיה לי יתרון של כמה אנשים מוכרים על שאר בני הגרעין שלי..