האממ

kiticat

New member
תראה.

תור עם רופא מומחה- יש לי רק עוד חודש וחצי. ככה זה. בקשר לייעוץ ומתאמת סכרת- היה לי הכל. מה לעשות שבן אדם הוא הרופא של עצמו- במיוחד סכרתיי... באופן עקרוני אני חושבת שאני צריכה לכוון ל1500. הפחד הוא שגם כשאני על 800 קלוריות- אני לא נשארת שם, או מעלה טיפה בהתאם להעלת מסת שריר- אני משמינה בצורה שיכולה להיות רק משומן. השאלה היא מאיפה מגיע השומן. אני מרגישה מצויין, הסוכר מאוזן, ולמרות שאני לא מאבדת שום משקל ורק משמינה, אני עדין דובקת באימונים שלי. אני מכורה לספורט.... בכל אופן, גם אם אני מענישה את הגוף שלי- צריך להיות ירידה. אני יודעת שעל 800 קלוריות לא חיים הרבה זמן. אבל הגוף שלי בשיאו. יש לי מלא אנרגיה, אני יושנת 6-7 שעות בלילה, מעשנת אולי סיגריה בחודש (בלי הטפות מוסר, מדובר כאן על 4 סיגריות כל החיים שלי ואני בת 17- גיל המרד להזכריכם!), מתאמנת, דוגלת באכילה נכונה, דרך אגב אין לי בעיה עם גלידה, והשומן הרווי לא מציק לי. מבחינתי שומן זה שומן.... אבל בגלידה יש מספיק דברים טובים אחרים בעד הנאה שאין גבול לה- 300 קלוריות, אבל שנמשכות ונמשכות... בקיצור- אני נורא דואגת לגוף שלי... רק שהוא מבחינתו- לא מזיז לו כל כך.... השד יודע למה. אני לא סופרת ירקות- מן הסתם בספירת הקלוריות שלי. זה פשוט טימטום. ועכשיו אני מחכה לתור לרופא להתייעצות. ושרק יעיז לשלוח אותי לדיאטנית של מכבי- וכן יש לי ניסיון מר מאוד עם דיאטניות, ואני יודעת ולמדתי וישבתי וחקרתי שאני יודעת פי חמש בערך יותר ממנה- דיפולמה או לא... עד אז- 800 קלוריות כדי שההשמנה תהיה יחסית מתונה......

אתם יכולים לצחוק , אבל אני מעולם

לא עישנתי לא נרגילה ולא סיגריה מצידי שחברות הטבק יפשטו רגל , אני לא פראיר .

kiticat

New member
כל הכבוד.

גם אני ככה... תמיד נגעלתי ולא נגעתי בסיגריה. רק שאני בן אדם מאוד מתוסבך ולא נכנס לזה כאן עכשיו, אבל סיגריה פעם בחודש- חודשיים, לא תהיה מה שתהרוג אותיי....

kiticat

New member
הסכרת תהיה מה שתהרוג אותי

בסוף, לא? או שהמנהג והנטייה שלי תעשה את זה הרבה לפני כן...

לזר

New member
את צודקת לגבי הדיאטניות

הן לא היו עף פעם שמנות כנראה. מצאי את הדרך להורדת המשקל לבד. יתכן שבאמת זה רק עיניין של הגיל. ראי את ההורים שלך. האם אין עיניין תורשתי? זה בהחלט קובע גם. בהצלחה

kiticat

New member
ממש לא.

אימא שלי תמיד הייתה רזה עד שילדה, ומאז כבר הצליחה להוריד משקל יפה מאוד.... ואבא שלי? די שחיפי לגברים בגילו...

סכרת לא תהרוג אותך אם תשמרי

היטב עד היום בו נמצא תרופא (זה לא רחוק)! חוץ מזה אני כבר רוצה לקבל את הרשיון שלי, כי אני רוצה להתחיל להשתתף במרטון או תחרות ריצה כלשהי או אפילו תאלטרון (אני חושב שהדבלבלתי באיות בכל מקרה אני מתכון לקומבינציה של ריצה ,שחיה ואופנים.). לצערי הכל מתקיים בשבת ואני צריך רכב

למעלה