האמבקר

lost_sheep

New member
האמבקר

מישהו יכלו להסביר לי בבקשה איזה סוגים יש, מה מתאים למה, מה הכי "טוב" וכו´? תודה ירדן

wiz

New member
אני לא המבין הכי גדול, אבל....

יש שני סוגים עיקריים: פאסיביים ואקטיבים... יש הבדל בסאונד, בעוצמה, במבנה, וכבר דשנו בנושא הזה כאן מספיק פעמים... חברות טובות הן דימרציו, סימור דאנקן, EMG, וגם לגיבסון יש כמה דגמים... לכל חברה יש את הפיקאפים המיוחדים שלה, לכל מיני סגנונות... הסאונד שיוצא מושפע מאוד מהעץ והצורה של הגיטרה, חוץ מהסוג של הפיקאפ. תשאל/י (סורי...) בחנויות ואצל אנשים מקצועיים שמחליפים פיקאפים וכאלה בקשר לסאונד של הפיקאפים, ואיך הם ישתלבו עם הגיטרה... בקשר ל"הכי טוב"... אין כזה דבר... ברמות (ובמחירים) האלה הפיקאפים של כל החברות שהזכרתי אמינים, בנויים טוב ונשמעים מצויין. הקטע הקשה הוא לבחור פיקאפ שיישמע כמו שאתה רוצה, וגם למצוא בנאדם מקצועי שיתקין אותו... אני אישית אוהב את הפיקאפים של דימרציו, ואם תרצה יש לי כמה המלצות בקשר אליהם... מקווה שעזרתי...

lost_sheep

New member
אוקיי, נגיד את זה ככה...

יש לי גיבסון לס פול סטנדרט, וחשבתי על להחליף לה, אבל- אין לי מושג בזה. אני יודעת שאלה שבאים עם הגיטרה טובים, אבל אני מחפשת איזשהו סאונד שיתאים לרוק-בלוז. יש לך הצעות..?

wiz

New member
אם זאת גיבסון

אמיתית - אז תשאירי את הפיקאפים המקוריים! הם מצויינים, ונשמעים מעולה עם העץ והמבנה של הלס-פול... אל תתפתי סתם להחליף.

lost_sheep

New member
אוקיי

אני אשמע בעצתך. ירדן

למעלה