האם?

ben3211

Member
את חכי.בך אטפל יותר מאוחר../images/Emo99.gif

גאיה ק

New member
טעית בכתובת וחטאת בהכללות

נותנת כבוד גם לאנשים שלא מגיע להם כבוד ואח"כ... משתדלת להתרחק מהם. לולא שיחה שקיימתי כרגע עם בן תגובתי באשר לנתינת כבוד לזולת היתה מופיעה פה לפניך! לראות את העולם בשחור ולבן ובגושים ולא לראות את הפרטים לא מובילה לא לוורוד,אדום או כל צבע אחר. אולי זה נכון בפוליטיקות,כלכלה וכו' אך לא כשמדובר באנשים. ויפה שעה אחת קודם!המלצה

ben3211

Member
רגע, את בטוחה שזה היה דייט?

לפי מה שאת מעלה כאן זה בטוח היה ראיון קבלה לשורות השב"כ או המוסד. עוד דבר...במקרה קראו ל "דייט" שלך מ?

'אשת חיל מי ימצא...

ומפנינים(כסף)ירחק מכרה'. נשים בד"כ מחפשות בגבר פנימיות. יש נשים יפהפיות שיוצאות עם גברים שאין בהם איזה יופי מהמם,או ממון,אך משהו באישיותם עושה להן את זה. לצערי,מיעוט גברי באמת מחפש אשה עם תכנים. גברים(בהכללה חבר'ס,לא מחפש לפגוע חלילה)בוחנים נתונים פיזיולוגיים. לצערי גברים בוחנים איך את במיטה ואח"כ נדבר מה הלאה,אם בכלל. יש תחושה שכולם מחפשים הנאות רגעיות ומינימום התחייבויות. כולם רוצים להיות "משוחררים",וכמו שאומר השיר:'ממה אלוהים,ממה'? חברות ורעות אמיתית,בין גבר לאשה, יכולה להווצר כאשר אין הצדדים ממהרים להגיע לסיפוקים מיידיים ויש קומוניקציה והבנה הדדית וכמובן לוותר במידת האפשר זה לזו. למה יש כ"כ הרבה פנויים ופנויות בארץ אתם שואלים? כנראה שהתשובה טמונה ש'קשה זווגו של אדם(ואולי עוד יותר בת אדם)כקריעת ים סוף'. ד"ש לאמא שלי (המנהלת של הפורום)ושב"ש לה ולכם ומי יתן ותזכו להזקן באהבה. 'אני מאוהב באהבה של זו שאוהבת אותי' (-:

גאיה ק

New member
../images/Emo124.gif{{{{{מגיייייי

היה לך ביקור שפספסת,יש לך ד"ש חמה.
זה טיבן של הכללות,ציוני. קשיי התמודדות,זה נראה לי מפתח נכון יותר.
לגבי~"אני מאוהב באהבה של זו שאוהבת אותי"...שואלת את עצמי..?!..מאוהב בה או באהבה שלה... ומה המoתר-motar? רק טוב!

בלסימה

New member
בוקר טוב,על גברים וכסף

אולי נשים מחפשות בגבר כסף כי מה כבר נשאר לו להציע? הגברים מעידים על עצמם שהם לא נאמנים לאשה אחת, כי כך הם בנויים, שהם חושבים בצורה אחרת ועוד כהנה וכהנה,אז מה הפלא שהאשה רואה בגבר רק אובייקט,למטרה כלשהי

למעלה