האם?

שירקאן1

New member
האם?

יש נשים שמחפשות לא רק כסף? אלא יותר זמן איכות עם בן הזוג. ושיהיה אדם. ואם אישה מכירה גבר עשיר וחיים יחד, ולאחר תקופה הוא ירד מנכסיו,אז היא תישאר איתו??? --------------------------------------- תגובה לחיפוש גבר עשיר,נאה,חכם, גבוה. רק לא ברור אם כרס או בלי. ---------------------------------- לילה טוב

צלליתה

New member
יש איזו דעה רווחת

ואני חושבת שהדעה רווחת במיוחד אצל גברים, שנשים מחפשות כסף. נכון שאצל האדם הקדמון וזוגתו הסדור היה שאדם יוצא לצייד וזוגתו נשארת במערה לטפל בעיניני מערה, אבל מאז עברו ימים רבים וגם מים זרמו ורובנו איננו חיים במערות. לפחות אני לא. אני התאהבתי מאוד באיש שירד מנכסיו, ואני מדברת על נכסים מרשימים ביותר. הכרתי אותו בתקופת השפל של חייו. הייתי אתו מספר שנים, עד לרגע שהתחיל להתאושש (לפרידה ביננו אין שום קשר למצבו הכלכלי). היום אם אני צריכה להגדיר את גבר החלומות שלי אני חושבת שהייתי מחפשת מישהו דומה לי. איש שעובד, מרוויח. שלא יממן אותי ואני לא אממן אותו. יש משהו משפיל (לדעתי) בכך שאישה מצפה שגבר יקנה לה, יעשה לה, יממן אותה. יש משהו משפיל (לדעתי) בכך שגבר מצפה שאשה תתמוך בו. (גם את אלה פגשתי. רק לא ממש נשארתי לפתח קשר.) אז בהחלט הייתי מעדיפה גבר שיש לו כסף, כלומר, ההפך מאין לו כסף בכלל. אבל מפה ועד דרישה ל"עשיר" הדרך רחוקה. ובכלל, אנשים מחפשים אצל הזולת את מה שאין בהם, בלי לחשוב לרגע שאם הם רוצים משהו מבן זוג, כדאי שיהיה להם משהו דומה להציע. למשל, יש דעה רווחת , ושוב, הדעה רווחת אצל גברים, שכל הנשים שרשומות באתרי היכרויות שמנות. ואז שיחת הטלפון של טרום הבלינד דייט עוסקת בעיקר במשקל שלי. האיש שואל אם אני שמנה ואני אומרת שלא. אבל הוא לא פריאר. הוא יודע שאני שמנה. והוא מבקש ממני למסור גובה ומשקל. אני מוסרת. האיש עושה חישוב זריז ומגיע למסקנה שהBMI בגבולות ההמלצות של ארגון הבריאות העולמי, מה שישר מוכיח לו ששיקרתי, הרי כל הנשים באתרי ההיכרויות שמנות, ושואל למספר הבגדים, וכו, וכו, וכו. בימים שעדיין הייתי תמימה והייתי יוצאת לפגישה אחרי תחקיר כזה הייתי מגיעה לי קלילה ודקיקה (לא. אני לא שמנה. אני נשבעת שלא) ופוגשת איש עם כרס ענקית. ואיך שהוא נראה לי, שאם אתה דורש בכזו נחרצות שאישה שמגיעה לבלינד דייט איתך תהיה רזה, מן הראוי שתתחיל לבקר בשומרי משקל. אותו הדבר לגבי הכסף. דרשת עושר? לכי לעבוד.

ben3211

Member
היי צלליתה, הרבה זמן שלא...../images/Emo24.gif

ביקרת במחוזותינו. נאה אמרת ויאה דרשת, לכן היית חסרה (חברה). אפרופו קלילה ודקיקה זו גם לא משאת נפשנו, מבחינתי רצוי שתהיה עגלגלה מעט. טוב נו....זו רק דעתי, על טעם ועל...

magy

New member
זו היתה בדיחה

לא הבנת? קלישאה.........גבוה חכם עשיר כמו שאתם אומרים.......כוסית בלונדינית עם עיניים כחולות.... והאחרונה, דווקא יש, אבל - גבוה חכם עשיר........אין.. רק בסרטים בהוליווד... ואיך נבקש דבר מושלם, כשאנחנו .......חחח, כבר לא ...
אגב, בלילה בלילה, במיטה .....בחושך.... מתחבקים עם האדם ולא עם כספו.....

ben3211

Member
מאגי אוףףףף איתך ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

מה שרציתי לומר זה שאני אוהב אתכן טיפל'ה עגלגלות. אגב בלילה בלילה, במיטה...בחושך....אני עדיין חולם בספרדית.

שירקאן1

New member
לא ציינתי ניק צלליתה

הנושא הוא כללי. אני לא ציינתי שאני רוצה דייט את ציינת . שומרי מישקל ממש לא אני . אם הגבת....אז כנראה שהיתה לך סיבה לא? יום נעים. לכולכן.

צלליתה

New member
גם ההתיחסות שלי היתה כללית

והגבתי, כי חשבתי שכאן זה פורום, ואם עולה נושא לדיון מותר לדון בו. מצטערת אם דברי לא הובנו כפי שהתכוונתי.

magy

New member
נכון, לכך מיועד הפורום

כדי לדון בנושאים שמועלים... אני העדפתי לא להמשיך לכתוב בנושא למרות שיש לי שק עם סיפורים.
אם תרצי אספר לך........... חחחח

ben3211

Member
מאגי, אני חושב שהגיע הזמן שתפתחי

ת'שק ותתחילי לשפוך קצת פיקנטריה שכה מייחלים לה כאן....וכאן. אחרת הסקרנות שוב תהרוג לי את פוסי ה-

magy

New member
רק בגלל שביקשת

מהשק - טרי טרי - לפני שעה לא משק הזכרונות.......... מחמאה או עלבון? הלכתי לקנות עיתון........(ממש קודם) רציתי לחצות את הכביש. נעמדתי על יד מכונית חונה ופתאום הרגשתי שהמכונית נוסעת לאחורה ונוגעת בי. הסתובבתי אל הנהג ואמרתי לו : אתה עולה עליי!!!!!! הסתובב אליי הנהג, קשיש (אולי בגילי, עם שיער שיבה )
ואמר : הייתי עולה עליך בלי אוטו......... וזה בסביבה מכובדת לא באיזה שוק.......... אני, שיש לי תמיד מה להגיד , דממתי. לא מצאתי מילים אבל הצצתי אל תוך המכונית ואליו..... כדי לבחון אותו ....לנסות להבין את האמירה וראיתי שעל ידו יושבת לה אשתו הקשישה.. וגם היא דוממת.... מילא , אמר מה שאמר, אבל האיש לא היה לבד.... גם אשתו היתה צריכה לשמוע אותו מהרהר בקול רם ... פויההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

magy

New member
גם אני עוברת תחקירים רציניים

בשלב הטלפוני פשוט לא האמינו לי שאני רזה. וגם לבליינדים שלי הגיעו : שמנים מאד לא רק כרס, אלא מוטציות. הגיעו נכים שלא סיפרו שחסרה להם רגל אצבעות, ועוד חלקים..... אבל אותי תחקרו כהוגן....... עד שאבד לי החשק

גאיה ק

New member
אני מכירה גם מצבים בהם לא נשאלה

אף שאלה מהשאלות האלו וגורם ההפתעה יכול רק להוסיף... ואם הצורה בסדר ו*כל* השאר בעייתי....
אין מקדמי בטחון שיקיפו את כל הפרמטרים ואם אתם בעיניין דייטים,אז לכו על זה,מקסימום נוסעים משם אחרי 20 ד' גג.

ben3211

Member
20 דקות ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

לא תמתיני עוד כמה דקות עד שהוא יסיים את ה-

גאיה ק

New member
לפעמים גם עשרים ד' הן יותר מידי

ולפעמים 4'חודשים אינם מספיקים. כן,כל האנטנות יהיו פתוחות על המכסימום!עד כמה שזה יעזור...ואולי משהו בינהם. וחוץ מזה הוא יכול להשאר לסיים את הקפה,אני בטח לא אפריע לו...

ben3211

Member
גאיה, דיברתי על עקרון בסיסי של

כיבוד האדם באשר הוא, אם הגעת כבר לדייט תתני את הכבוד הראוי לאותו אדם שהואלת בטובך לפגוש. אדם לא נמדד בדקות ולא בשום קנה מידה אחר. נדמה לי שבתשובתך גלשת לעניין אישי שלא כאן המקום המתאים לדון בו.

שירקאן1

New member
יפה, על זה אני מדבר. 3211

לתת כבוד גם אם לא..... לתת כבוד לבן אדם גם אם הוא לא בן אדם. הגשש. אהבתי את זה.ben

ben3211

Member
אני פה כמעט שברתי את המקלדת

חשבתי שאני דופק על השולחן....ואתה מבסוט עם הגשש.

ben3211

Member
זהו...יצאתי, יש לי כמה ענינים ל....

תשרשרו בינתיים למזכירה האלקטרונית שלי.

למעלה