אנשים שמשתמשים ביד שמאל
אפשר להעביר שישתמשו ביד ימין??
שמעתי אנשים שמאליים בידם הם אנשים יותר דומיננתים בכל השטחים
מאמינים??
לא מדויק, יש אנשים, בעיקר ילדים שנאלצים לכתוב ביד הפחות דומיננטית כי שברו את ידם, הם מצליחים לעשות זאת, אבל לא באותה מהירות כתיבה ולא באותה קריאות.כן. הכל עניין של תרגול
יש סברה שהם יותר אנליטיים בגלל שהאונה בראשם היא שונה.לא הבנתי מה הכוונה.
לא מדויק, יש אנשים, בעיקר ילדים שנאלצים לכתוב ביד הפחות דומיננטית כי שברו את ידם, הם מצליחים לעשות זאת, אבל לא באותה מהירות כתיבה ולא באותה קריאות.
כשאנחנו היינו ילדים, רוב השמאליים הוכרחו לכתוב ביד ימין ואכן הם הצליחו לעשות זאת, אבל אם תיתן את כתב ידם לגרפולוג, הוא יחשוב שמדובר באחד שכותב ביד שמאל למרות שכתב ביד ימין, כי החזקת העיפרון היא שונה.
יש סברה שהם יותר אנליטיים בגלל שהאונה בראשם היא שונה.
הכונה האם אפשר לשנות,,,אנשים שנולדים ויד שמאל היא הדומנינתית אצלהם,כותבים ביד שמאל, למעשה עושים הכל ביד שמאלכן. הכל עניין של תרגול
לא הבנתי מה הכוונה.
אימי עליה השלום הייתה שמאלית.הכונה האם אפשר לשנות,,,אנשים שנולדים ויד שמאל היא הדומנינתית אצלהם,כותבים ביד שמאל, למעשה עושים הכל ביד שמאל
כאשר יד ימין בדרך כלל אצל רוב האנשים עושים כל הפעולות ביד ימין,
האם אפשר לתרגל ללמד אותם , לעשות הכל ביד ימין לא בשמאל,
כמו כן שמעתי שאלו שנולדו כאשר יד שמאל היא זו הפעילה בכל העשיות ולא יד ימין
הם יותר אנשים נבונים ומוצלחים,
מעניין, כשאני מלטף למשל אישה, אז שתי הידיים עובדות יפה מאד.אנשים שמשתמשים ביד שמאל
מאמינים??
היתה תקופה שהורים ממש הכריחו ילדים להשתמש ביד ימין. העבירו את העפרון משמאל לימין, העבירו כלי עבודה. כן, ניתן לסגל את היד הלא דומיננטית. המסקנה היום שזה לא טוב לאדם.אנשים שמשתמשים ביד שמאל
מאמינים??
יש סיפור נחמד על רינגו סטאר ,המתופף האגדי של הביטלסאנשים שמשתמשים ביד שמאל
מאמינים??
גם אני סבור שהכל עניין של תרגול אך לא פחות מכך, של נחיצות. אדם שמנסה לתרגל מעבר יד דומיננטית לא תמיד יצליח. אולם אם חו"ח ידו הדומיננטית, תהא אשר תהא, תיקטע, הוא כנראה כן יצליח ללמוד להשתמש ביד השניה ולהפכה לכזאת שלא חסרה כלום. כלומר יכולה לבצע את כל הפעולות שקודם לכן היד הדומיננטית ביצעה.אנשים שמשתמשים ביד שמאל
מאמינים??
כמו שאי אפשר להעביראנשים שמשתמשים ביד שמאל
מאמינים??
חושב שזה מיותר לנסות להניא איטר יד ימין לכתוב דווקא ביד ימין.כמו שאי אפשר להעביר
אנשים שמשתמשים ביד ימין שישתמשו ביד שמאל,
כך גם אי אפשר להעביר או לשנות
שאנשים שמשתמשים ביד שמאל ישתמשו ביד ימין.
ואכן יש דיעה ששמאליים הם יותר אינטליגנטיים, דומיננטיים לא שמעתי.
אני משתמשת בשתי הידיים, כל יד רגילה לעשות משהו אחר....אנשים שמשתמשים ביד שמאל
מאמינים??
רגע! הימניים משתמשים במזלג ביד שמאל, ואילו השמאליים משתמשים במזלג ביד ימין.אני משתמשת בשתי הידיים, כל יד רגילה לעשות משהו אחר....
כותבת ביד ימין ואוכלת ביד שמאל...
גם בלי סכין ומזלג אוכלת ביד שמאל.. גם כף כשאני אוכלת מרק אני מחזיקה בשמאלרגע! הימניים משתמשים במזלג ביד שמאל, ואילו השמאליים משתמשים במזלג ביד ימין.
יש לי זאת בבית, בת זוגי היא שמאלית וכשהיא מסדרת שולחן אוכל היא באופן טבעי
מניחה את המזגלות בצד ימין ואת הסכינים בצד שמאל.
ימניים משתמשים בכף למרק ובכפית ביד ימין ושמאליים ביד שמאל.
נדיר מאוד.גם בלי סכין ומזלג אוכלת ביד שמאל.. גם כף כשאני אוכלת מרק אני מחזיקה בשמאל
הרגלי נימוסים הם פרה היסטוריים שלא לקחו בחשבון שיש דבר כזה אנשים עם יד דומיננטית שמאלית, לכן הכריחו לכתוב בימין ומי שכותב ביד, מתרגל לעשות הכול בימין.רגע! הימניים משתמשים במזלג ביד שמאל, ואילו השמאליים משתמשים במזלג ביד ימין.
יש לי זאת בבית, בת זוגי היא שמאלית וכשהיא מסדרת שולחן אוכל היא באופן טבעי
מניחה את המזגלות בצד ימין ואת הסכינים בצד שמאל.
ימניים משתמשים בכף למרק ובכפית ביד ימין ושמאליים ביד שמאל.
תמהני איך זה עובד אצל אנשים שמתגוררים במדינות בהן נוהגים בצד שמאל. הרי הם יכולים להיות דומיננטיים ביד ימין כמו רוב האוכלוסיה, אך ברכב נדרשים להפעיל הרבה דברים עם יד שמאל דווקא כשיד ימין נחה לה אחר כבוד על אדן החלון. האם לאנשים אלו יד שמאל יותר חזקה (בעלת רמת דומיננטיות כביכול מוגברת על אף שצד ימין נשאר הדומיננטי 'האמיתי')? או שאולי עודף הפעולות 'החזקות' שהם מבצעים ביד הלא דומיננטית לא משפיעה כהוא זה על דברים אחרים בחיים (כמו כתיבה למשל)?אנשים שמשתמשים ביד שמאל
מאמינים??
לנהיגה שמאלית היו אתגרים עבורי כימנית. אחרי שהסתגלנו לכיוונים ההפוכים (מתחילים לנהוג בתשומת לב רבה וזה מסתדר) נשארה לי לפחות בעיה של ימניים. הכי בעייתי- החלפת הילוכים ביד שמאל, ביחוד כשמדובר בגיר ידני. גם שחרור בלם היד המכני פחות נוח ביד החלשה יותר. מאמינה שהקושי אמיתי גם למי שגדל על נהיגה שמאלית. לפחות הרגלים לא הפוכות.תמהני איך זה עובד אצל אנשים שמתגוררים במדינות בהן נוהגים בצד שמאל. הרי הם יכולים להיות דומיננטיים ביד ימין כמו רוב האוכלוסיה, אך ברכב נדרשים להפעיל הרבה דברים עם יד שמאל דווקא כשיד ימין נחה לה אחר כבוד על אדן החלון. האם לאנשים אלו יד שמאל יותר חזקה (בעלת רמת דומיננטיות כביכול מוגברת על אף שצד ימין נשאר הדומיננטי 'האמיתי')? או שאולי עודף הפעולות 'החזקות' שהם מבצעים ביד הלא דומיננטית לא משפיעה כהוא זה על דברים אחרים בחיים (כמו כתיבה למשל)?
כשנסענו לאנגליה התעקשתי לעשות זאת עם רכב 'רגיל' (הגענו מצרפת). חשבתי לעצמי שמילא להסתדר עם הנהיגה בצד שמאל, זה קשה מספיק, אבל לפחות שארגיש נוח ברכב עצמו מבחינה זו שציינת. חושב שזה אכן עזר.לנהיגה שמאלית היו אתגרים עבורי כימנית. אחרי שהסתגלנו לכיוונים ההפוכים (מתחילים לנהוג בתשומת לב רבה וזה מסתדר) נשארה לי לפחות בעיה של ימניים. הכי בעייתי- החלפת הילוכים ביד שמאל, ביחוד כשמדובר בגיר ידני. גם שחרור בלם היד המכני פחות נוח ביד החלשה יותר. מאמינה שהקושי אמיתי גם למי שגדל על נהיגה שמאלית. לפחות הרגלים לא הפוכות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.