האם?

belistirs

New member
האם?

קראתי במאמרים שפעילות מאומצת יכולה לעצור את הגדילה וזה לא מה שנחוץ לי אני מיתאמן ככה: 50+50+50+50+50+50 =הרמת מישקולות 5 קילו{בכל יד 300 פעמים(לא רצוץ)} 100+100=כפיפות בטן{200 פעמים(לא רצוף)} 25+25=שכיבות שמיכה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ כל זה אני עושה יומי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני עושה הליכה+ריצה פעם או פעמיים בשבוע השאלות: האם זה בסדר וזה לא יעצור לי את הגדילה??????? האם זה קצת מידיי??????????? ואיזה תרגילים להוסיף או להוריד????????????

belistirs

New member
ו.....

אני הולך כל יום ברגל מהבית לביצפר וחוזר (2 וחצי קילומטר=5 קילומטר ביום)

lironetedgi1

New member
בכלל אני לא מבין..

מה זה התוכנית אימונים הזאת??קודם כל לא טוב להתאמן כל יום

belistirs

New member
למה לא???

אם אני לא יתאמן כל יום איך אני ישמור על כושר כמו שצריך

lironetedgi1

New member
ההיפך אם אתה תתאמן

כל יום לשרירים לא יהיה זמן לבנות את עצמם וכך זה יכול לפגוע בך... אתה צריל להתאמן יום כן יום לא..או יומיים כן יום לא יומיים כן יום לא

belistirs

New member
ומה

ומה בקשר לתכנית האימונים היא צריכה שינוי?אם מה מה צריך לשנות בא להוסיף בא ולהורידד ממנה

אז ככה ..

דבר ראשון שדובר פה עליו 100 פעם
אימון משקולות לא פוגע ולא עוצר את הגדילה
מי שאמר לך את זה הוא חסר השכלה
אם אתה מסוגל לעשות 300 אז אתה עובד על סיבולת ! תעלה משקל ותעשה 3*12 כל פעם שאתה מצליח לעשות את שלושת הסטים בלי בעיה , תעלה משקל . גם בכפיפות בטן אותו הדבר , זה שאתה עושה 200 לא מועיל לכלום וסתם מעייף - קרא את המאמרים בנושא אם כבר אתה מתאמן , למה לא לעבוד על כל השרירים בגוף
לך לחדר כושר , תבקש תוכנית ותתחיל להתאמן . הליכה / ריצה זה טוב ומבורך , תעשה אותם אחרי האימון בקצב בינוני ומעלה ההליכה לבית הספר לא נחשבת כחלק מהפעילות בהצלחה !

belistirs

New member
אני

אני כולה בן 12 וחצי ומואשר להיתאמן בחדר כושר מגיל 14 היתאמנתי בחדר כושר שנה שעברה אבל זה היה ביגלל שהייתי בחוג מסויים ובאותו המקום היה גם חדר כושר... ותודה!

amir100

New member
האם לא עדיף פשוט

לעשות יום אירובי יום כוח וככה אין פגיעה בפיתוח השריר?

belistirs

New member
אירובי?

אני אף פעם לא עושה אירובי היום עשיתי אימון בינוני ושיניתי את קצב האימון והוספתי תרגילים וזה סבבה שאלתי את אבא שלי אם זה נכון שצריך יום להיתאמן ויום לא?או יומיים כן יומיים לא?אז הוא ענה לי ואמר מה פיתאום צריך להיתאמן כל יום! כשהיתאמנתי היום לא היתה לי אף סחרחורת והיה סבבה עד מחר אני כבר חוזר לתכנית הכושר הרגילה שלי

אלי ו.

New member
אההההההההה ../images/Emo6.gif

כשאנחנו מדברים על "גדילה" אנחנו מתכונים לעליה במסת השריר, לא לצמיחה לגובה (שאינה קשורה לטוב ולרע לנושא הפורום) פעילות אירובי עצימה ורבה אכן יכולה לפגוע במידה מסוימת בהעלאת מסת שריר. (אבל למרות זאת מומלצת)

למעלה