האם

tali192

New member
האם

אם אני נגעלת מהנוזלים שבקיום יחסי מין, חדירה לא נעימה לי אלא קצת כואבת אפילו, זה ממש טכני בשבילי אבל כן מפנטזת שמישהו יבוא ויסחוף אותי כמו בסרטים... זה אומר שאני א-מינית או שפשוט יש לי עניינים לא פתורים פסיכולוגית בעניין (גדלתי בבית שמרני אבל לא דתי, שהחינוך הוא שלילדות מסוכן להיות בחוץ כי יש אנסים... החבר הראשון שלי היה בגיל 25 ושם גם התנסיתי לראשונה כשהוא מסתבר גרם לי להיגעל מנשיקות ורוק בגלל חוסר ההיגיינה שלו והיתה לו אובססיה של להספיק כמה שיותר במשך השבוע, למדוד זמנים וכתוצאה מכך הייתי סובלת הרבה מדלקות חוזרות בשתן (שמכיוון שהוא היה הראשון הנחתי שזה קיים אצל כל הגברים אבל היום אני יודעת אחרת)? אני כרגע עם בן זוג שלא ממש טוב בזה וגם לא ממש מת על זה כמו רוב הגברים לכן זה מסתדר.. אבל מדי פעם הייתי רוצה שיהיה כמו בסרטים..זה קורה בערך פעם בשבוע כסוג של אימון אבל אני אישית הייתי מעדיפה שלא יקרה בכלל... גם ככה אני לא נהנית (עם הבן זוג הקודם הפלוס היחיד היה שידע באמצעות דרכים אחרות לגרום לי "להנות" ואני לא מתכוונת עם הפה).

Berethor

New member
טכנית את במצב דיי א-מיני עכשיו

אפשר לומר שאת א-מינית, אבל לא בטוח אם את ככה טבעי, או בגלל חינוך/אידיאולוגיה(שלילית) וטראומות. בחוץ באמת מסוכן ויש אנסים, אבל בן זוג הוא לא אנס, אלא אם כן הוא כופה את עצמו עליך. בכל אופן אין מצב שתהני מיחסי מין כל עוד את נגעלת באופן קיצוני מכל הנוזלים שם, בדיוק כמו שאין מצב שתהני מנשיקות כל עוד את נגעלת באופן קיצוני מרוק של הבן זוג. האקס שלך נשמע נורא מיני, וזה משהו שיכול היה ליצור טראומה, למישהי שלא. החבר הנוכחי לא שנשמע מיני רק במעט, אם זה מנחם אותך, פעם בשבוע זה פחות מהממוצע(שהוא על שתיים על כמה שידוע לי). אקס שגם מכור למין וגם לא שומר על היגיינה, זה שילוב נוראי, ללא ספק, וגם סביר להניח שהדלקות לא היו מנוזלי מין, אלא מדברים אחרים(אשר באמת לא היגיינים). אז הבעיה היא שבעבר היית עם בן זוג שמצב אחד היה אובססבי למין ולא היגייני, ומצד שני נהנת מדברים מיניים איתו לפעמיים, ומצד שני הנוכחי שלא אובבסבי למין, אבל את גם לא נהנת איתו לחלוטין, כן זה בעיה. דרך אגב את מעדיפה שלא יהיה בכלל, משום שככה תמיד העדפת, או משום שאת לא נהנת לחלוטין, בשני המקרים זה לגיטימי, אבל התשובה יכולה לאמור הרבה על רמת המיניות/א-מיניות שלך. סוג של אימון? מה כוונה, כאילו את מרגישה שזה לא הדבר האמיתי?. עכשיו השאלה היא גם אם את רוצה במה שאת רוצה ממשהו פנימי, או רק בהשפעת סרטים. בכל אופן הדבר הכי חשוב שאת יכולה לעשות זה להשמיע קול, אם משהו מפריע לך, הבן זוג צריך לדעת מזה. במקרה של ההגיינה ללא ספק היה לך זכות להעיר לו על זה, ולסרב לשכב איתו עד שיתנקה. במקרה של חוסר הנאה ממין את גם יכולה להגיד את זה לבן זוג שלך, ולשתף אותו במה בדיוק הקודם עשה שנהנת ממנו(אם את זוכרת), ככה אוליי הוא ישקיע יותר, בהנאה שלך ולא רק בעצמו. גם על זה שכואב לך את יכולה להעיר, אחת העיקריות לכך יכולה להיות אם אישה לא מגורה מינית, אז שידאג קודם שתהי. בכל אופן אין דבר כזה מישהו שיבוא ויסחף אותך, זה תלויי בשניכם, במיניות של שניכם, במחשבות ובמעשים, אם הוא לא סוחף אותך, תנסי לסחוף את אותו
, חוץ מהקטע הפמינסטי, זה גם אוליי יעזור לך לתגבר על חלק מהפחדים והמחשבות השלליות, ברגע שתקחי תעניינים לידיים שלך, ותהי שותפה מלאה במה שהולך שם, ואוליי אפילו חלופת תפקידים, מי יודע, בכל אופן אני לא חושב שאת צריכה להיות פסיבית לגמרי ואפילו לא לומר כלום, במיוחד אם את לא מרוצה מהמצב הנוכחי. תחליפי תסרטים שראית, בסרטים עם נשים חזקות, פעילות ולא פראייריות..

tali192

New member
צודקת/ת

החבר הקודם עשה לי טראומה. מצחיק כי בדיוק הלילה חלמתי שאני מוצאת את עצמי משום מה כשאני כל לילה הולכת לישון איתו (ונפרדנו כבר לפני שנה) ואני לא מבינה למה... והוא מנשק אותי ומורח אותי ברוק ואני נגעלת... הוא היה בהחלט אובססיבי למין ובהחלט לא הגייני ברמה שנגעלתי ממנו... אבל לא ידעתי שזה אמור להיות אחרת היום אני יודעת שהדלקות היו כתוצאה מכך - המגע היה אינטנסיבי ומלא באמת בנוזלים וחוסר הגיינה. הערתי לו בעבר אבל הוא היה פשוט כזה.. אני מתביישת אפילו לספר אבל עצם זה שהייתי צריכה להסביר למה צריך להחליף תחתונים כל יום אומר את הכל. עם הנוכחי זה בעייתי, בעקרון הייתה/יש לו בעיה בקיום יחסים והוא הלך לטיפול ואמרו לו שהכל תקין ושזה נובע פשוט מלחץ.. אז אני לא רוצה להכביד עליו בנוסף שאתן לו "הוראות"... האמת היא שהוא בסדר אבל בקטע של הלפני (שזה הקטע היחיד שהצלחתי להנות ממנו עם הבחור הקודם) הוא פשוט חסר מושג. הוא לא יודע איפה לגעת, כמה לגעת ואיך לגעת... ניסיתי פעם לכוון אבל הוא לא מבין ובצדק... חוץ מזה שאני חוששת שאולי הוא נגעל גם מנוזלי וגוף ואז משתדלת שלא להלחיץ. בדייטים אחרים היו גברים שכן תפסו יוזמה ואמנם בלי יחסי מין כן גרמו לי לריגושים אז אני יודעת שזה קיים בי... ואני כן יודעת לעשות לעצמי "טוב"... הבעיה זו החדירה והנוזלים. ישר אחרי שזה נגמר (ואני מחכה שזה ייגמר) אני חייבת לרוץ להישטף כי מגעיל אותי שכל הדביקיות הזו מרוחה עליי... אז בגלל שאני לא נהנית אלא עושה את זה כי זה חשוב לו (להרגיש שאנחנו יכולים והרופאים אמרו שזה חשוב להתאמן (הוא כיוון ליותר מפעם בשבוע אבל לי זה מתאים), מבחינתי זה יכול להיות גם פעם בחודשיים. אני מתביישת אפילו להוציא קולות (כי אין לי צורך) ומרגישה שאולי אני לא בסדר שאני לא נשמעת כאילו אני נהנית כמו בחורות אחרות. אני בחיים לא איזום כי אני מתביישת ונוהגת גם להימנע כדי שאולי "להתחמק" מזה... אני מתביישת שיראה אותי לגמרי עירומה מתביישת בחזה שלי שקטן בגלל שרזיתי המון גם עם הקודם , שהצליח לגרום לי להתענג, עדיין העדפתי לעשות את זה לבד כי לידו התביישתי להראות שאני "נהנית" (כמובן שבשבילו זה היה שיא הגאווה) וכשאני לבד אני יכולה באמת להנות בלי לחשוב שמישהו מסתכל על התגובה שלי... עדיין נחשבת א-מינית?

לא חושבת שאת א-מינית.

חושבת שיש לך מיניות נשית יותר [רוב הנשים לא מפיקות עונג מחדירה] בשילוב עם דחיה וביישנות. מצד שני, אני יכולה לומר לך שגם אותי גברים רגשו בחלק שלא קשור לסקס עצמו וזה עדיין לא גרם לי להנות מסקס גם כשהם היו נקיים ובלי כל הנוזלים [אגב, שימוש בקונדום פתר לי את הבעיה הזו. כי ככה הנוזלים לא מגיעים אלי...] ומי שיודע להתנשק לא מתנשק עם רוק. אני הייתי מציעה לך שני דברים: 1. יכול להיות שפורום מיניות נשית [אני לא בטוחה שזה השם שלו, אבל יש פורום שעוסק במיניות נשית בתפוז - חפשי אותו תחת אשכול מיניות] יוכלו יותר לכוון אותך ולעזור לך באיך כמה ולמה ולתת עיצות איך להתנהל בתוך הקשר הנוכחי ולהגיע למצב שגם את נהנת. 2. יכול להיות שטיפול משולב של שניכם יחד אצל סקסולוג/פסיכולוג יעזור יותר מזה שהוא ילך לרופא שיגיד לו להתאמן מבלי לקחת בחשבון מי זו שעליה הוא מתאמן ומה הרצונות שלה. ככה שניכם תוכלו להביע את הרצונות שלכם והשאיפות שלכם והוא יוכל לעזור לכם לגשר על מה שצריך בניכם. ואת רצינית שהיית צריכה להסביר לו למה צריך להחליף תחתונים כל יום?
זה נשמע כמו מקרה קיצוני של חוסר היגיינה...

Berethor

New member
קודם כל חשוב שתביני שא-מיניות זה לא תואר

זה מאפיין, שיוך מיני, לא יותר לא פחות. כך שאת באמת לא צריכה להיות לחוצה כל כך מאם את א-מינית או לא. אם כי לא הבנתי למה הבעה המבואס, זה משום שאת חוששת שאת לא, או משום שאת חוששת שאת כן, בכל אופן אין לך מה לחשוש, את מה שאת, ההגדרה היא לא מה שהופכת אותך לזה, היא רק עוזרת לך להבין את עצמך ולהבין שאת לא לבד. בכל אופן לפי התיאור שלך את בהחלטת נשמעת א-מינית, הנה מספר עדויות מהדברים שלך, את רוצה שמין יהיה לעיתים רחוקות, או אפילו לחלוטין שלא יהיה, את לא נהנת ממין, את רק רוצה שיגמר ועושה את זה רק בשביל הצד השני(ולא גם בשביל עצמך), את נגעלת מעניין הנוזלים באופן קשה(מה שמיניים לא), כל עלו מאפיינים א-מיניים, אומנם לא תקפים לגבי כולם, אבל שייכים לזה. זה שאת יכולה לספק את עצמך לבד, ואפילו להנות מזה, לא סותר א-מיניות, למעשה מרבית הא-מיניים כן מספקים את עצמם, אם כי יש א-מיניים מוחלטים שלא. כל עוד זה לא כולל אדם אחר, זה לא כזה מיני, וא-מיניות מדבר על משיכה מינית לאדם אחר ועל הנאה מינית עם אדם אחר(דברים שאין לא-מיניים לרוב), מה שאת עושה עם עצמך זה לא רלוונטי כל כך, בטח שלא מבחינה חברתית וזוגית, לכן זה לא משהו מרכזי בנושא הא-מיניות. נשמע שיש לך יותר מדיי בושה בגוף שלך ובמיניות שלך, וזה ביחד עם הגועל לא מעיד על דבר תקין, אני חושב שאת צריכה לטפל בזה, לבד או בעזרת רופאים, לשנות גישה לחיים ולעצמך. הדבר הזה לא קשור לא-מיניות בצורתה הטהורה, א-מיניות בצורתה הטהורה היא חוסר רצון, לא מהסיבות של פחד, בושה, מחשבות שליליות(על הנושא) גועל וכו, אלו הם דברים שיכולים לדכא מיניות אפילו של אדם מיני, לכן כל עוד לא נפטרים מהם לא יכולים להיות בטוחים במאה אחוז בא-מיניות. בכל אופן, בקשר לקולות, עד כמה שידוע לי זה לא משהו שהוא חובה, או שבא טבעי לרוב, רוב הנשים שעושות אותם עושות אותם במכוון, אם כי אלו שרגילות אוליי זה כבר בא להן טבעי. ככה שאם לא בא לך את במלא לא חייבת, אבל עד כמה שידוע לי לאף אחת אין צורך, אבל אם בא לך אבל זה רק מבושה, אז את לא מרגישה משוחררת מספיק, וזה בעיה. אני יכול להבין תבושה שלך מעירום, מצד שני זה בן זוג שלך, וגם הוא בעירום שם לא, אז זה לא חוסר שוויון שרק את תראי אותו? בכל אופן עד כמה שידוע לי זה משהו שמתרגלים עליו, כמה שנים אפשר להמשיך ולתבייש מדבר כזה, אחרי שזה כבר קרה המון. בושה בחזה שלך? אממ אין לך מה לבייש, נכון אישה עם חזה לא קטן זה הכי נשי, ללא ספק, אבל כל אחת ומה שהטבע נתן לה, תאמיני לי שאת לא היחידה שיש לה חזה קטן. בקשר לרזון קיצוני/תת משקל/אנורקסיה, אני ממש מתנגד לדברים הנוראיים האלה, אז כדאי שתתחלי לאכול כמו שצריך, נכון רזון קיצוני גורם לדילול החזה, אבל הוא גם גורם לדילול שאר הגוף, וגם דילול הבריאות. זאת העצה שלי, או שתקבלי את עצמך כמו שאת, או שתחזרי למשקל תקין. בכל אופן תפנימי לעצמך שאת לא צריכה לתבייש בגוף שלך, זה הגוף שלך, לטוב ולרע, והעירום הוא בסך הכל הגוף בצורתו הטבעית, זה לא דבר שהוא אוטומטית מיני, כמו שאנשים נורא מיניים או/ו נורא שמרנים נוטים לחשוב. זה שאת מתביישת להראות לבן זוג שלך שאת נהנת, נשמע כמו עוד חסם, את לא מרגישה משוחררת. תחשבי על זה מבחינה לוגית, איך זה שאת מצד אחד לא מתביישת לשתתף ביחסי מין איתו, ומצד שני מתביישת להנות/להראות שאת נהנת, מה החלק היותר קשה ומה החלק שאמור להיות יותר קל. אם כי במקרה של האקס, אני מניח שזה גם משום רחשת עליו הרבה טינה ודחיה, אז לא רצית להראות לו שהוא הצליח לגרום לך להנאה גם כדי שלא ירגיש יותר מדיי טוב עם עצמו, את זה אני יכול להבין. אבל אם הבושה הזאת היא באופן כללי, זה בעיה. אין בעיה שתהני, ואין בעיה שתראי שאת נהנת, ביחסי מין האידאלים, שני הצדדים אמורים להנות, ולא רק אחד. זאת בדיוק הסיבה שיחסי מין סדירים לא מתאימים כל כך לא-מיניים, ביחוד לא-מיניים ברמה גדולה. בכל אופן החשש שלך שיראו שאת נהנת, הוא דבר שלילי ובעייתי, משום שזה מראה שאת לא משוחררת, וגם מראה שאת לא מרגישה בנוח עם בן הזוג שלך, וגם מראה כאילו שאישה לא אמורה להנות. השאלה למה בעצם את חוששת מזה, אם הצד השני לא יראה מתיי את נהנת ומתיי את לא, הוא פשוט יחשוב שאת במלא את לא מסוגלת להנות, ולכן גם לא יהיה אכפת לו אם את נהנת. לדעתי כל עוד את שותפה לזוגיות מינית, אין לך מה לתבייש בכלום, כל מה שאת עושה אמור להיות גם בשבילך, ולא רק בשבילו, אוליי שווה לחשוב על זה כסוג של סיפוק עצמי, רק במשותף, ולכן כל עוד את לא נהנת ומסופקת, משהו שם לא בסדר, ולא להפך.

מה שחשוב לדעת זה שהאפשרות הזו קיימת.

יכול להיות שאת א-מינית ויכול להיות שלא. יכול להיות שאת לסבית. תאורתית - הכל יכול להיות. היחידה שיכולה באמת לדעת מה היא בדיוק, זו את ורק את. אנחנו רק יכולים לתת לך את ההגדרות שלנו למצבים השונים. במקרה של א-מיניות, הכוונה היא חוסר משיכה מינית. כלומר: אין משהו שמעורר אותך מינית וגורם לך לרצות לממש איתו את המיניות הזו. גועל למשל לא נכנס לכאן. מצד שני, יש לא מעט א-מיניים שנגעלים והגיוני שמי שלא מגלה עניין ביחסי מין יגעל מכל הנוזלים, כי אחרי הכל זה לא משהו הכי אסטטי. אנשים מיניים מתמקדים בהנאה שלהם ולכן לא מיחסים לזה הרבה חשיבות. את צריכה לחקור עם עצמך אם אלו תפיסות עולם שניתן לשנות או חוויות שליליות מהעבר שצריך להתגבר עליהן. את כמובן יכולה לעשות את זה גם עם איש מקצוע. מה שחשוב הוא לדעת שהאפשרות של א-מיניות קיימת. אחרי שתפרקי לגורמים את כל מה שמפריע לך במיניות, תצטרכי לשאול את עצמך אם גם עכשיו את לא מרגישה צורך בזה? אם התשובה תהיה: כן. כלומר: שאין לך צורך. את כפי הנראה א-מינית. אם לא - אז לא. כמה הערות נקודתית לגבי מה שספרת: 1. נשמע שמערכת היחסים המינית הקודמת שלך לא היתה מוצלחת בלשון המעטה ונשמע שבמובן מסויים נכפתה עליך שם מיניות. זה בפני עצמו משהו שצריך ללמוד ממנו. ללמוד איך להמנע ממנו ובנוסף לא לתת לו לדכא אותך עצמך בעתיד מתוך פחד שזה יקרה שוב. יש המון משמעות לפרטנר ולחיבור שלך איתו, כדי שתוכלי להנות ממין. זה נכון לכל אחד. גם לאנשים מיניים בוודאות. 2. כאב בקיום יחסי מין ודלקות חוזרות ונשנות הן אומנם תופעות נפוצות אצל נשים, אבל בעיני לפחות, מעידות על קיום יחסים בצורה לא תקינה. כאב לא אמור להיות בשום מצב! אם כואב לך, או שיש לך בעיה פיזית [יש לזה שם, לא זוכרת כרגע] ואז בכל מקרה לא חושבת שכדאי לך לבנות על יחסים עם חדירה יותר מידי, או שיש לך פרטנר חסר רגישות. בכל מקרה, חשוב שתגידי שכואב לך ולא תמשיכי באותה נקודה. במקרים פיזים ישנם גם דרכים להקל על זה במידה וזו הבעיה. 3. לגבי החלום שלך: לפעמים אנחנו בונים פנטזיות על סמך מה שהחברה משדרת לנו / אנחנו רואים בסרטים. אנחנו חושבים שזה הדבר הכי מוצלח שיש, האושר הכי גדול שיש וכד'. אבל האמת היא שזה לא בהכרח נכון. אני למשל גדלתי כמו כל אחד כמעט, עם הידיעה שסקס זה אושר. סקס זה דבר נפלא! סקס זה מה שמחבר בין זוגות. ואז 'הגעתי' לשם וגיליתי שזה ממש לא ככה. או כמו שהמטפלת שלי אמרה: לא הבנת על מה כל הרעש.. ופתאום את מבינה שמה שחלמת עליו כל הזמן, הוא לא החלום שלך. הוא החלום שהאכילו אותך בו. והחלומות שלך והרצונות שלך אחרים. ממליצה לך לבדוק עם עצמך אם החלום שאת פנטזת עליו הוא לא כזה. [כי הוא קצת נשמע ככה..] ומה שטוב בלגלות שהחלום שלך הוא לא שלך, הוא שלאט לאט את מגלה מה החלומות האמיתיים שלך ואז את באמת מאושרת.

למעלה