האם trancmaster

• פותח הנושא kliz
  • פורסם בתאריך

kliz

New member
האם trancmaster

ןכל סדרת האלבומים שהוציאו שם נחשב לטרנס פסיכודלי? מקוה שאתם מכירים את החומר

RN2

New member
הארדקור,הארדרייב..

xofer

New member
סקוטר ../images/Emo47.gif!

קסקיוז מי, וור איז דה בייס דראם?? ווי ניד דה בייס דראם!! פאק דה מילניוםםםםםם!!!!!

מהסוג המכוער שבא מבלגיה ושוויץ

או כמו שמכנים אותו בסצינה-גבינה צהובה 9%

israeli saiko

New member
יש לי את השניים הראשונים...

הראשון - יש קלאב, יש טכנו, יש קטעי אמביינט, יש קטעי ברייקביט. פסיכאדליה? אמממ... מעט מעט. האסיד דווקא כן מורגש. השני - נקרא גם ה-Goa Gap, אז פה יש הרגשה כבר יותר פסיכודאלית בטראקים, אבל עדיין זה די מועדני, מהצד של הטכנו בעיקר. שני האלבומים שניהם מ-1992, לכן אפשר לראות כבר את השינוי, שעברו חלק מההרכבים - בכיוון לגואה טראנס. (חלק מהם חזרו למוזיקת מועדונים לא הרבה זמן אח"כ, אם אני לא טועה...)

kliz

New member
יש לי אותם ועוד 30

אלבומים שלהם וזה נכון מה שאמרת שזה התקדם לכיוון אחר אבל זה לא גבנ"צ 9% כי יש שם אחלה קצב --אבל כמובן לא כמו הטראנס הפסיכודלי. נו.....ואיזה הרכבים מאפיינים את הטראנס הפסיכודלי של המסיבות ולא של המועדונים? מישהו פה מוכן כבר לענות עלזה? תודה

israeli saiko

New member
אני אענה לך (דעתי האישית)...

כל דבר שהוא פסיכודאלי מספיק, לא מתמזג יפה במקומות שהם לא טבעיים. מועדון לדוגמא זה לא מקום טבעי. טראנס יש בו מוטיבים של טבע, מיסטיקה, רוחניות. במועדון - הכל אפלולי, ומתכתי, ותעשייתי. שים לב אולי פעם יצא לך לשמוע (בין אם על אסיד, או בין אם שהיית סאחי), שיש כל מיני צלילים מתחת לפני השטח - בטראק פסייטראנס טיפוסי, דברים שצריכים ריכוז גדול, ואולי להרחיב בצורה כימית את המוח, כדי לשמוע אותם. שמגיעים כל פעם לאוזן אחרת. אתה מרגיש מוקף בצלילים, ופרטים. ככה גם בטבע יש כל כך הרבה מסביבך, והרבה צבעוניות, ודברים נעימים לעין, והרבה פרטים. זה לפי דעתי למה טראנס פסיכודאלי אמיתי לעולם לא יכול לבוא בטוב במועדון. יש פולאון - שזה למעשה גואה טראנס ש"הוציאו לו את המיץ", ואין בינו ובין פסיי קשר. יש פרוג' וטקטראנס - זה לא מתאים בכלל לטבע, מהסיבה שיש בהם טונות מוטיבים של מועדון, פרוג' לקוח מטראנס, וטק מטכנו. למעשה לפי דעתי הדברים שהכי מתאימים לטבע... א. גואה טראנס. ב. דארק פסיי (ולא דארק פולאון). ג. סואומי פסייטראנס / אוסטרלי / יפני וכל שאר הדברים ההזויים באמת. ד. כל טראנס עם דגש פסיכודאלי אמיתי זה או אחר (ספייס טרייב, שאקטה, סיימון על שלל הרכביו.) זאת דעתי האישית, אבל לא נעים לשמוע פולאון בטבע, והסיבה - מה כבר כל כך מורכב במוזיקה הזאת? לגבי פרוגרסיב - האוס וטבע זה הדבר האחרון שהולך ביחד. ולגבי טק - דווקא לפי דעתי יכול לבוא בטוב, לא לרקוד במועדון, אלא לרקוד נניח ליד איזה מפעל נטוש או משהו כזה. יכול להיות מגניב, כי זאת מוזיקה אפלולית.

JD Wannabe

New member
גם לי יש דעה!

אני חנון חולה הייטק, ובתור שכזה לדעתי אין כמו מועדון משוכלל מלא בחנונים חמודים כמוני. זה בא לי הרבה יותר טבעי מאיזה יער מלא בהיפים מבולבלים שחושבים שהם הודים. הקיצר "טבעי" זה עניין של פרספקטיבה

JD Wannabe

New member
אוווווף

הדיבורים על מועדון משוכלל גרו לי לנוסטלגיה למסיבת הטראנס השנייה (והאחרונה...) שבה הייתי עם Psychotic Micro, Dino Psaras (האירוע היה שבוע שעבר). זה היה טובבבבבבבבבבבבבבב

kliz

New member
כמובן שאין כמו בטע

ו--israeli seko תודה על התשובה המתחשבת והמתומצתת ואין אין אין כמו מסיבות בטבע ביער,במדבר,באי,וכו' וכו'... ומה שהבאת שם ,אלו שמות של הרכבים או שמות של שירים? {אגב יצא לי להכיר לאחרונה את-talpa, Hallucinogen,-e-jekt,Ananda shake} האם הם שייכים לקטגוריה הזאת -כי הם נשמעים פסיכודלים מאוד תודה[וסליחה על הבורות-----או שלא..........]

israeli saiko

New member
...

אין בעד מה :) השמות שרשמתי - זה שמות של תת-סגנונות שקיימים בפסיי. סיימון (פוספורד) = Hallucinogen אחד מהגאוני טראנס, שקיימים בסצינה. החומר הישן מומלץ הרבה יותר. Talpa אחלה הרכב שבעולם, נכנס לקטגוריה של פסיי כללי. Ananda Shake לא נראה לי שזה פסיכודאלי בכלל, נראה לי שייך לקטגוריה של פולאון, אבל לא יצא לי לשמוע אותם. e-jekt אין לי מושג, לא שמעתי עליו. ולא חושב שיש קשר בכלל לפסייטראנס (אם אני טועה שמישהו יתקן אותי...)

JD Wannabe

New member
אויש

מה זה ההשמצות האלה שפולאון זה לא פסיכדלי? זה הדבר הכי פסיכדלי שיש!! משום מה אנשים כאן אוהבים לאכול סרטים שפסיכדלי זה אומר לרקוד עם שלגיה ושבעת הגמדים או משהו, ולחלוטין לא שמים לב איזה מהפכה (הלוואי שתצליח ובגדול...................) הרכבים כמו אינפקטד עושים עכשיו. זו דעתי בכל אופן ואיפה xofer??????????????????? אוהבים אותך!!

למעלה