האם trancmaster

• פותח הנושא kliz
  • פורסם בתאריך

TֱAֱMֱIֱR

New member
../images/Emo34.gif

xofer

New member
אח שלה הכל טוב?

אוהבים אותך.. ADIDAS... מקווה שאין קשר
לעניין - לי אין שום בעיה עם טראנס במועדון אבל תלוי איזה מועדון - אני שונא צפיפות ומחנק. זאת חוויה שונה לגמרי מסיבת טבע ומועדון, כל אחת מתאימה למצב אחר, לפעמים הדבר הכי חזק זה דווקא לצאת ממועדון אל הרחוב הגשום בחורף או הפוך. אה, ופרוגרסיב יכול ללכת מעולה בטבע, אחרי שיא הקרחנה של הבוקר אם זה פרוג' עם צלילים הזויים, כמו בטרק neelix - serafin למשל, או קוסמה. שמעתי הרבה מחברים על המסיבות בניו יורק שמארגנים הישראלים ששם, מה שהולך שם עם סמים זה פשוט שחיטות והקרחנה בשיאה.

JD Wannabe

New member
הרוב טובבבבבבב

ידעתי שממך יבואו דברי טעם, אי של שפיות כאן בפורום. באמת כשראיתי את אינפקטד היה צפוף (ובכלל זה לא היה מסיבה "אמיתית") וזה פגם קשות בחווייה. עוד לא הייתי בטבע ככה שאני לא יכול להשוות. מה שכן, אם אני אבוא לטבע אז רק עם אנשים נורמליים בשביל ה-Smooth Sailing. לא יודע על הישראלים והסמים, בינתיים הייתי רק עם עצמי, אז no comments

xofer

New member
חחח אני - אי של שפיות - אהבתי

המלצה שלי, תתערבב עם הישראלים שעובדים במובינג וכל זה, ותגיע למסיבות הכי טובות.

JD Wannabe

New member
תודה על ההמלצה!

לצערי זה מאוחר מדי, כי עוד שבוע אני עוזב לדרום קליפורניה השמשית (אני עושה את זה בתחילת הקיץ, כמה "גאוני" מצידי). any information על מה שהולך שם?

Z R u b A V e L

New member
בניו יורק יש יותר מסיבות מקליפורניה

אבל.. בקליפורניה סביר יותר להניח שתמצא מסיבות טבע פה ושם משהו שבניו יורק מאוד קשה למצוא אלא אם כן אתה נוטה יותר לכיוון האפ סטייט. יותר מומלץ להתחבר לחבר'ה היפנים בכל מה שקשור לטראנס או שלא אכפת לך ללכת "לכל מסיבה שרק תבוא" אז אתה באמת יכול לקבל המלצות מישראלים.

אני אסביר לך

יש פולאון בעל נגיעות פסיכדאליות ויש פולאון שהוא נטו מלודי בגדול הפולאון ניכלל תחת פסייקאדליק טראנס כי הוא נוצר ממנו אבל כולל בתוכו עוד ז'אנרים אלקטרוניים כמו שאמר אלברט -הכל יחסי..... יש אנשים שבשבילם פולאון זה שיא הפסיכאדליות ויש אנשים שבשבילם פולאון זה מוזיקה למנענעי ישבנים.... תלוי איך אתה תופס את זה ומה ההשכלה שלך במוזיקה פסיכאדלית בן אדם ששומע "פסייטראנס" בשנתיים האחרונות פולאון בשבילו זה פסיי בן אדם ששומע 10 שנים טראנס בשבילו זה לא פסיי.... נצל"ש-/chakra & edimis - x file(species rmx יאללה בוקר טוב....

תכה ת'עצמך בשוט ותילמד הבנת הניקרא

מהר עבד!!!!!!!!!!!! מהר אבללללללללללללללל!

Nofale

New member
חוץ מזה קח דוגמא את גואהגאי

הוא שומע טראנס יותר משנתיים נראה לי והוא עדיין חושב שאסטריקס זה טוב...

goaguy

New member
דבר ראשון

אבשך גאי אני גיא דבר שני אני שומע מ 95-96 טראנס ושמע כול אחד ומה שהוא אוהב. אני חולה על גואה דברים ישנים ומצמררים אבל אסטריקס זה טוב לא משנה מה יגידו לי אסטריקס זה טוב.(כמובן שלא כול הטארקים שלו אבל הטובים הם טובים).

נו מה קשור?

הוא חושב שאסטריקס זה טוב, זכותו....אבל אני בטוח בזה שהוא יודע שאסטריקס זה לא מוזיקה פסיכאדלית.......

goaguy

New member
סתם, ברור שזה לא פסיכודאליה טהורה

אבל עדיין זה טראנס.

Nofale

New member
תמחפש לעקוץ אותי

אבל הנה צדקתי קבל פות
אגב תסתכל איך הוא קילל את אבא שלי המניאק הזה...

Nofale

New member
יענויענו

תמחפש להוכיח את טעותי תקלוט אני צודק

למעלה