האם RANCILIO SILVIA נמכרת פה?

• פותח הנושא jalon
  • פורסם בתאריך

jalon

New member
האם RANCILIO SILVIA נמכרת פה?

מחיפוש ועיון באתרי הקפה, המכונה הזו טובה יותר מה-GAGGIA CLASSIC, ונמכרת בחו"ל במחיר זהה. כמו כן, כולם מאוד מתלהבים ממנה. מישהו יודע אם נמכרת בארץ, ובכמה? מרנצ'יליו הפנו אותי ליבואן הישראלי שעובד איתם, חברת פלבם, אבל הם לא עונים לאימייל שלי.

carmonle

New member
בארץ קימות שתי אלטרנטיבות לרנצ'יליו

סילביה, האיזומק שמיבא ג'קיפ מרכז האספרסו וה- IMAT שמיבא קפה פאולס ביפו. שתי המכונות הן מגוף נירוסטה עם דוד נחושות. ככל הידוע לי קפה קהולי הם היבואנים של הרנצ'ליו בארץ. מצורף קישור לאתרם. בהצלחה ערן

jalon

New member
יש לך מושג מה המחירים?

ה-GAGGIA CLASSIC עולה בארה"ב $450, ובארץ 1400 ש"ח. ה-SILVIA עולה בארה"ב כמו ה-GAGGIA הנ"ל. כמה עולות המכונות עליהן דיברת? תודה, יונתן

jalon

New member
לגבי ג'קיפ

נכנסתי לאתר שלהם אבל אין בו שמות דגמים של המכונות שהם מוכרים. בדף "מכונות הקפה" למטה נמצאת מכונה שמוגדרת כ"מכונה ידנית לשימוש ביתי". איזו מכונה זו? שיחת טלפון לג'קיפ לא הצליחה להבהיר את הסוגיה. תודה

carmonle

New member
ראשית קיים בפורום מנוע חיפוש

ומומלץ להשתמש בו. תבצע חיפוש מתקדם למכונת אספרסו ומכונות אספרסו ותקבל מידע רב. בדקתי מחיר טלפונית, נמסר לי כי מחיר האיזומק לקפוצ'ינה כ-1,575 ש"ח. ה-IMAT צריכה להמכר גם היא במחיר מקורב. בהצלחה ערן

sstern

New member
רנצ'יליו סילביה

נחשבת ע"י האמרקיים למכונה האטרקטיבית ביותר, כלומר הטוב ביותר במחיר הסביר. לדעתי לא ניתן להשיג את המכונה בארץ. (220 וולט) לגבי המכונות שערן ממליץ, יש גם מכונה נוספת באותה הרמה, חברה ישראלית מיצרת מכונות בשם לה-פבוריטה. יש להם מכונה טובה כל המכונות עולות בין 6500 ל- 7000 ש"ח בהצלחה שלמה

דניאל34

New member
הרונסיליו לא נמכר בארץ, וזה סופי

גם אם הייתה משיג מכונה כזאת, אין לה שרות ולכן זאת בעיה. המכונות שערן המליץ הן מעולות אך יקרות הגאגיה קלאסיק נותנת עלות תועלת הטובה ביותר לדעתי, וזאת בגלל מחירה הזול בארץ, למכונה זאת (שיש ברשותי) יש חסרונות אבל סך הכל שווה את המחיר בגדול.

דניאל34

New member
התכוונתי כמובן לרונסיליו סילביה

ולא לדגמים האחרים של רונסליו

carmonle

New member
שלמה, המכונות שהמלצתי בתור תואמות

לרנצ'יליו סילביה עולות באזור ה- 1600 ש"ח. לא הצעתי כאן את הבריקולטה או המילניום שעולות באזור ה- 7000 ש"ח. ערן

myronj

New member
מה עם המכונה של EVGI RAM

מה אם המכונה שרם אבגי מביא?

carmonle

New member
המכונות שמיובאות על ידי coffee-tech

הן ממשפחת המכונות המקצועיות לא הבתיות. מצב קישור לאתר חברת fiorenzatocs אותה מיצגת בארץ coffee-tech. ערן

evgi ram

New member
מכונות Fiorenzato

המודל בריקולטה מיועד לבית, בשל ביצועי המכונה הזהים לכל מכונה מקצועית ראש אחד, משמשת לעתים בבתי קפה ומסעדות בעלי צריכה של עד 20 ק"ג קפה חדשית. מידות המכונה אכן מותאמות לבית, הטכנולוגיה וכן כל הרכיבים בפנים שייכת לתחום המקצועי.

evgi ram

New member
מירון שלום וברוך השב מהנכר.

גליתי לא מזמן שעמית לעבודה שלך(איציק מ"פ.ק") רכש ממני בריקולטה לפני כשנתיים, תוכל לשאול אותו בהפסקת 10 הבאה. כל טוב, רם.

carmonle

New member
אור שלום, היבואן של הבריקולטה

הוא coffee-tech.com. היבואן (רם אבגי) יוכל לתאם לך הדגמה של המכונה באם תפנה אליו. הנני מצרף קישור לאתר coffee-tech ולאתר החברה המייצרת את הבריקולטה. בהצלחה ערן

למעלה