האם projection הוא תחזית?

אילת12

New member
האם projection הוא תחזית?

למיטב ידיעתי זה הפירוש אבל הוא לא מופיע במילונים. זהו חוזה ובסעיף הסודיות נכללים: projections and forecasts כלומר אני גם צריכה להפדיל ביניהם.

אילת12

New member
כל מה שצריך לשמור בסוד../images/Emo18.gif

סודות, תוכניות, מיכשור, טכניקות, מסמכים וגם זה: financial information, customer lists, forecasts, and projections. הכוונה למונחים אלה כמידע עיסקה לדעתי

אנגלית זו לא השפה שלי

אבל מאחר שתוכניות כבר הוזכרו בתחילת הרצף, וה - PROJECTIONS מוזכרות ליד ה- FORECASTS, הייתי בוחרת בכ"ז ב"תחזיות והשלכות עתידיות", למרות ש'עתידיות' מיותרת, כי היא הרי נכללת בתוך התחזית והשלכתה. אבל זה נשמע יותר 'משפטני'...

Eldad S

New member
תכנונים,

ואז את forecasts אפשר להעביר בתור "תחזיות": תכנונים ותחזיות.

Eldad S

New member
אולי עדיף

(בעקבות הערתו של יפתח, להלן) "תוכניות עתידיות ותחזיות". projection במובן תוכנית עתידית (אכן, משהו שמתכננים - אבל תוכנית נשמע לי מתאים יותר).

יפתח ב

New member
קודם כול, "תחזית" מופיע בהחלט

באוקספורד האנגלי-אנגלי, שמגדיר "פרוג'קשן" כ"פורקאסט" (זו גם החלופה הראשונה בתזאורוס שלו). שנית, אולי באמת הכוונה ל"תכניות עתידיות" שאסור לחשוף.

אילת12

New member
../images/Emo26.gifאיך לתרגם trade dress?

מצאתי הגדרה של trade dress: The distinctive packaging or design of a product that promotes the product and distinguishes it from other products in the marketplace איך הייתם כותבים את זה בעברית? עיצוב מסחרי? (זה בא בהקשר של כל הדברים שנחשבים לסוד מסחרי (כן, אני עדיין בסעיף הזה) שכולל בין היתר: trade secrets, trademarks, trade dress, trade names, trade styles, and technical information)

אילת12

New member
מה לעשות עם territory ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הכוונה למקום בו מותר למפיץ להפיץ בלה בלה בלה. אבל הם משתמשים רק במונח territory וזה בתוך משפטים ואני לא יודעת מה לעשות עם זה.

אילת12

New member
../images/Emo96.gifבוקר טוב. הבעיה היא שזה נשמע

רע במשפט. יש לו זכויות וחובות לפי החוק באותו "שטח". ואז חשבתי אולי "אזור".

hazelnut

New member
בוקר טוב גם לך../images/Emo96.gif אולי "שטח אדמה"

- הכול תלוי בהקשר הרחב שלך.

למעלה