האם
יש וירוס?

לא יודעת אם לצחוק או..לגחך

כבר לא מופתעת מכלום.. וכיוון שרק היום נמחקתי..אולי כי זה השתרשר מתחת למה שרצתה למחוק.. ניראה שאין גבול..גם שלא עוברים חוקים..ויש כאלו שעוברים אותם.. וההודעה נשארת שעות לכל העולם ואחותו לקרא.. אז לך תדע כבר מה החוקים הכל נעשה באיצטלה של ניהול וחוק. לדעתי בזמן האחרון זה בולשיט.

והכי מצחיק ההוא שמתבכיין

זורק רעל לכל מקום ומיילל שחוסמים אותו.חוזר בחמישה ניקים חדשים ממשיך ללכלך ועודפעם בוכה שחוסמים אותו ומאיים בבתי משפט.הוא רק שוכח את כל הרעל ששפך לתיבות המסרים של אנשים רבים פה-ים של סיבות לא רק לתבוע אותו למשפט אלא גם לזכות ובגדול.מגעילים אותי האובססיביים שמחפשים צומי בתיבות המסרים של אחרים ואסור אפילו להזכיר את הניק שלו כי כולם כאילו(חוץ ממני כנראה)יודעים מיהו.פשוט בדיחה.

קבלתי מסר

שאם יש לי מה לומר על הניהול כאן ..אז יאללה. אין התנגדות להרבה דברים רק למחיקות לא אובייקטיביות, שהיד קלה על הכפתור שלא צריך..ושצריך הודעות מסוג של פגיעה אישית ומכה מתחת לחגורה לפעמים נשארת יום שלם לכל העולם ואחותו לקרא, כאילו דאאאאא..בדיוק עכשיו המחיקון לא נמצא בשטח. רציתי להבהיר לך דינה שזו הבעייה בעיקרה.. אין פה סגירת חשבונות יש כאן משהו מוזר שעל פניו ניראה שהמחיקון הזה עושה הפלייה בין כותב לכותב.. ואם מפעילים מחיקון שיהיה שווא לכל אדם מאחורי הניק. לא מתי שמתחשק. מצאי פתרון לזמנים שאת לא כאן והמחיקון דרוש ביותר. אז בקשת שאומר ..ואני אומרת שוב את דעתי. לגבי חסימות? כל זמן שאדם לא פגע..ולא עבר את הגבולות..

jesie12

New member
אין "אבל"

קיבלת מסר? תגיבי עליו במסרים את אף אחד לא מעניין מה קורה אצלך או אצלי בתיבת המסרים.

Rinattt

New member
צודקת ../images/Emo88.gif ../images/Emo124.gif דינההההההההההה

דינה, תתפטרי מהעבודה, אל תשני יותר, גם מסקס ומסק"ס תשכחי, פשוט תהיי כאן 24 שעות ביממה בלי הפסקה, מובן? ועכשיו ברצינות, נו באמת מיכלי, ציפיתי ממך קצת ליותר... אבל ממש קצת! יפה לך השליחות...

deena

New member
אם קיבלת מסר

אז תעני למסר במסר. (גם אתמול בחרת לשתף את הפורום הזה במה שמתחולל אצלך בתיבת המסרים, ועוד רגע השרשור הזה יצטרף לאותו שרשור, באותו עניין) אם יש לך תקלה במחשב, או נראה לך שיש תקלה בתפוז (כמו שכתבתי לך אמש במסר) אנא פני לפורום תמיכה בתפוז כדי לבדוק את הבעיה. אם יש לך מה לאמר על ניהול לא תקין של הפורום הזה או אחר- תעשי את זה דרך הצינורות המקובלים- פני במסר להנהלת הפורומים ו/או תכתבי הודעה בפורום תפוז משוב. לא הפורום, ולא אני, צריכים לחוות כל פעם מחדש את ההודעות האילו שלך על זה שאני לא במחשב 24 שעות ביממה בכדי לשרת את כל גחמותייך. אם תרצי, במסר תוכלי לקבל ממני רשימה של החובות שלי כ'מנהלת'. הדברים שהתחייבתי לעמוד בהם. לידיעתך, הרשימה מאוד מאוד מאוד קצרה. אני עושה הרבה מעבר למה שאני מחוייבת לעשות, כמו רבים ממנהלי הפורומים בתפוז, ולא מגיע לי (או להם)מדליה על זה. כל מי שמנהל פורום בתפוז עושה זאת מתוך התנדבות גרידא. יש אנשים שלא אוהבים שיש מישהו ש'מנהל' משהו שהם מעורבים בו. לדעתי אין צורך בכלל לקרוא לזה ניהול. הפונקציה של מנהל פורום מתחיל מ'סדרן' ויכול אם הוא רוצה- להיות הרבה מעבר לכך. אבל אין שום הכרח לעבוד 24 שעות ביממה. אין שום הכרח לעשות מעבר ל'סידור' של הפורום (ולחטוף חבטות על ימין ועל שמאל ולחייך דיפלומטתית בזמן שזה קורה). לא מאמינה לי? תבדקי במקומות שמיועדים לכך. לא רוצה לבדוק? ענייניך בלבד.

שוב בחרת לא לענות על קלות

המחיקון..וכמובן ההפלייה בין כותב לכותב. לא ציפיתי ליותר.. כיוון שזה נושא כאוב פה אין סיבה להסתיר אותו.

jesie12

New member
שוב לא הבנת

כל מה שהיא ניסתה להעביר לך זה שלמסר עונים במסר!

deena

New member
השרשור הזה שבו את כותב כעת

הגיע למימדים שהוא הגיע כיוון שיש גולש שטוען שאני לא מוחקת מספיק. זו גם הסיבה ששלח לך מסר וביקש ממך לנסות לעורר פרובקציה בעניין ניהול הפורום. העבודה הזו של להחליט מה כן למחוק ומה לא למחוק- קשה מאוד. אני משתדלת מאוד להיות אובייקטיבית. בנוסף לזה שהניק שלי כחול, אני גם בנאדם, ולא תמיד מצליח לי. לא תמיד אני יודעת איך לפעול. בגלל זה יש מנהלים מעליי, שמנחים אותי. שאני פונה אליהם בשאלה בכל מקרה שיש לי בו שאלה. ומתוך כך, את מוזמנת לפנות אליהם ולברר מה דעתם, ולהעלות בפניהם את טענותייך. כמו שאני מחוייבת לענות לך על הודעה כזו, כך גם הם.

ואם נכנסת לתבת המסרים

גם ראית מה כתבתי לו. אם ככה ויש לך את הכוח להכנס לתבת מסרים אחרות אז יש לך גם כוח..להיות אובייקטיבית. וזו הבקשה בעצם. שום דבר מעבר לזה.. וזה נכתב כאן בגלל הנושא..

למעלה