האם
יש וירוס?

salgpx1

New member
../images/Emo6.gifלמיכלי תישלחי את אחד .........

הבחורים אלי

אז לפחות הבנתי נכונה מההתחלה

משום שלא ניראה לי שגבר יחיד ישלח לי עשרות מסרים.. מייד יו..אותו המסר לאשה אחרת..והכל בא אלי.. בהתחלה חשבתי בדיחה..אחר כך..הבנתי..יש תקלה.. היו אחרים חשבו טרול.. דינה החליטה למחוק. את האמת..חוץ ממחיקות לא רואה הרבה בניהולה..חבל. את יכולה למחוק דינה..אם אישורי..

n o g a1

New member
אז..אולי מן הראוי

להתנצל? ובהזדמנות זו ללמוד משהו... לא מאשימים איש עד שלא בטוחים בוודאות באשמתו. בסוף בסוף האמת תצא לאור והופס , הולה , ממש לא נעים!!! אפשר כמובן ללמוד דברים נוספים , תלוי.

אף אחד פה לא יתנצל

הנה כמה דברים שכדאי לדעת: אף אחד כאן לא יתנצל למרות הבוטות שלו בונד אף פעם לא סובב את האמת דינה מה-זה מתעללת בבחור. לא שהוא פראייר אבל אפילו אותי זה מעצבן תראי מה התפתח בפורום אחר בקשר לבונד {תקראי את כל התגובות} נראה שבונד חופשי-חופשי יכול לתבוע גם את 'תפוז' גם את דינה גם את מיכלי וגם את הפילוסופית. בית המשפט, בישראל, קבע כבר שתפוז יהיה חייב לאמר איזה IP הציא את ההודעות האלה וספק שרותי האינטרנט שלהם יהיו חייבים לאמר מי הם. אף אחד לא יסביר היכן ההודעות של בונד מהבוקר {השיר שלו}. אף אחד לא יגלה האם איאן נחסם או נרדם. שבת שלום ?

ילוטייל

New member
אתה צודק בכל מילה.

אבל התפוז הזה זה כאילו תנועת נוער עלק. לא רוצה אל תבוא ולא מכריחים אותך. בגדול אם זה היה בארה"ב דברים כאלה לא היו קורים. אבל כאן...הכל יכול להיות. ובונד צודק. למרות שהוא לא מגיב להודעות שלי.

jdpworld

New member
גיבובים של שטויות

קורה בארהב כל הזמן...סוג התביעה בעליה מתמדת,בין צורך האינטרנט ונותן השרות...פורומים צאטים וגם במישורים אחרים...מיותר לציין שחוץ ממיקרים חריגים הקלינט מפסיד פעם אחר פעם.ובצדק,כי גם שבוחר הוא במהירות לפסוח על האותיות הקטנות הם תמיד שם,על העסק מגנות.....כותב אני בשוטף בפורומים בעשרים מדינות ויותר...ואומר כי יודע,הכל זהה. הנהלות ששומרות על הכנסתם מנהלים ששומרים על כבודם וקלינטים מכל המינים סוגים והתפתחויות אביציולנית שונות. אף אחד פה לא המציא שום דבר.

jdpworld

New member
קראתי

ולא טעיתי בכלל... יודע שמתקשה...לזה כבר התרגלתי. אבל חשבתי לפחות תהיה מעניין. החומר שהבאת לעוס כבר עד מיאוס. מציע שתתעדכן.

jdpworld

New member
הנושא...

לעוס. ובעוד אין ויכוח שבמקרה והחוק נשבר חיבות ההנהלות לשתף פעולה אם החוק אין זה כך עלמנת להוכיח שהחוק נשבר. במילים אחרות...אתן לך את שמי וכתובתי ומוזמן אתה וכל שאר הזהויות הבדיות שלך לתבוע אותי לדין על הוצאת דיבה. אישית היתי שומר על כספך...כי קיס אין לך. חושב זה לגמרי מספיק.

מיכלי מעולם לא אמרה בונד

אמרו זאת שניים אחרים. מיכלי אמרה שיש וירוס מיכלי מעולם לא ציינה שמות. נא לדייק!!

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifכנסו !!!

אנשים !!! אני לא מאמין ! חסמה אותי המנהלת !! חסמה אותי !! מה זה פה? אלוהים אדירים היא חסמה אותי כי אני לטובתו... עוד ישהו מהשרשור הזה נמחק? או שרק אני.. אני בשוק..

לא???????????????????????????

מה היא חושבת לעצמה המנהלת הזו? ככה חוסמת אותך אני הייתי תובע אותה אל תוותר תתבע אותה אתה הרי לא איזה כלב רחוב מממזר וחולה אל תוותר כולם איתך כולם מאחוריך... רחוק רחוק מאחוריך..

למעלה