האם
יש וירוס?

האם ../images/Emo43.gif יש וירוס?

מקבלת עשרות מסרים מאותו אחד שקורא לי בכל מיני שמות נשיים אחרים.. עם אותו המסר..פשוט סותם לי את תיבת המסרים.. האם זה וירוס?

../images/Emo6.gifועוד איך יש כאן וירוס טרול

לפני דקה היו כאן 8 הודעות... עכשיו יש אחת.. מה זה מוזר...

deena

New member
ואם לטרול יש שם

או ניק מוכר- תדסקסו את זה בבקשה במקום אחר (אולי מסרים?) ולא בפורום...

ברשותך דינה ..אפשר לענות על הפטנזיה

מצו..חצי הכוס המלאה.. כשזה בא מאדם אחד בפנייה לעשות נשים אחרות ..אלי..זה לא מה שעושה לי את זה.. אבל..מה עושים שמכירים שני גברים נחמדים בעת ועונה אחת דרך חברים..עם המלצות חמות..אז יש דילמה לא?

מצוטטת

New member
יווווווווווווו הספיקות לקרוא ../images/Emo6.gif

את רצינית?........ את יודעת מה, גמני {כאן!} מה עושים.... מתקדמים במקביל...בהכרות מניסיוני....אין שנים בדיוק מאותו הכפר........ אין
הבמקביל בצ'יק פותר לך ת'דילמה

שניים באותה דקה יש..

ורק לי זה קורה. או שיש בצורת..או שיש מבול. שניים גרושים..ילדים לא איתם.. אחד גר קרוב השני כל שבועיים כאן.. שניהם מומלצים מחברים.. מרגישה מאוד מוזר בדיבור ישיר עם שניים..

מצוטטת

New member
את אפילו

לא איפשרת לי להתלבט עם המחשבה
תגידי, המועדפים אצלך הולכים לפי המלצות שמתקבלות או הם על בסיס אישי שלך?.... תגידי ל'יות נחמד/ה אחת לשבועים זה אותודבר כומו על בסיסי יומי? תגידי.נכון שאת מבינה שבתיפזורת השאילתות שלי טמונה דעתי
....

כיוון שלא מאמינה באינטרנט

מעדיפה הכירות דרך חברים לא אוהבת מועדונים לא אוהבת אינטרנט מדיפה שדכן אמיתי או חברים..מה לעשות..הולכת לפי ממליצים להכירות והתרשמות ראשונה.. אחרי זה השמיים הם הגבול.

מצוטטת

New member
נו../images/Emo35.gif

אז איפה הבעיה....... עם הדגובה הראשונה שלי{שנמחקה
} בינתים.לא הבנתי?

ממש אין בעייה חושבת על הפנטזיה

שמרוב מהירות המחיקה עדיין לא נקלטה אצלי.. יש שידור חוזר?

מצוטטת

New member
SORRY ../images/Emo6.gif

אני שומרת ב"קנאות" מסגרות של חוקים אם נימחקתי פם............. סימן שגם החוזר ימחק
חבל לי על דיו
יקר כאן אצלנו בארץ

מצוטטת

New member
עכשיו בואי יחד

נפרוט כאן בגלוי את הפינטוז אה מה את אומרת?
אין , לא קיימות {ככה אני חושבת} שתי פנטזיות ..אין "שיבוטים" בפנטזיות
תמיד ימצא סדק של שוני בין השניים היתרון של האחד , יהיה החסרון אצל השני לך נישאר להתהלך בין לבין....... אפילו לחץ של זמנים אין לך כאן
אחד קרוב, אחד פם בשבועים זה יותר פשוט מפשוט....... עכשף תני לפנטזי שלך ללכת במקום המחשבה קחי ת'זמן.... תחזרי אלי עם מסקנות נכון

מצוטטת

New member
אאוצ'../images/Emo67.gifלמה באלימות?...צחקתי../images/Emo3.gif

לפנטז המינEלת מרשה....

למעלה