האם Brampton ו-Missisagua הם אזורים

dana2dana

New member
תודה רבה

אני לא בהכרח רוצה לגור בפרברים, בחיפוש ראשוני עלו דירות יותר זולות
וגם התמונות נראו נחמד

(גרנו בניו יורק בשכונה קצת off- לא במנהטן וזה היה כיף זה בערך הנסיון שלי בנושא..)

דאון טאון אני מניחה זו שכונה ספציפית? ולא פשוט אזורי מרכז העיר? (או שכן?)
תודה!

פורטי40

New member
דאון טאון מתחלקת לתת-שכונות

ויש הבדלים די גדולים בין השכונות בתוך דאון טאון. למשל רצוי להימנע משכונות עוני כמו Reagent Park (החלקים שעדיין לא שופצו), ומSaint Jamestown

שכונות טובות בדאון טאון הן ANNEX , CABBAGETOWN וכמה איזורים בתוך העיר מדרום ל BLOORE ו YONGE
דירות זולות יותר יש מעבר רדיוס של 3 ק"מ מדאון טאון. במיסיסאגה דירות זולות עוד יותר, אבל זה רחוק.

dana2dana

New member
מעולה תודה רבה

אני אחזור כשנדע יותר פרטים

היא יודעת לעשות קפיצת הדרך

אם מרמת השרון לאוניברסיטה לקח לה כמה דקות בזמן שלאדם סביר זה לוקח שעה, אין סיבה שממיססגה לדאון טאון טורונטו יקח לה יותר מהרף עין.

dana2dana

New member
אתה גם נודניק גם דמגוג

ובעיקר משועמם ומשעמם

אולי תלך להציל לווייתנים או לעשות משהוא מועיל לאנושות במקום לבלבל במח

הצלחת לבסס עצמך כטרול

מקסים בטח אמא נורא גאה

העיקר לא פנטזיונר

שלא יודע להגזים בכלל עם נסיעות מרמת השרון למרכז ת"א ב20 דקות ולא בלילה.

edomcanada

New member
Missisagua

היי דנה תלוי מה המטרה האם את רוצה לטייל? בכללי סביר מאוד. יש שם הרבה אזורים של יהודים הייתי שם בקריסמס

drz400e

New member
במיסיסוגה יש ״הרבה איזורים של יהודים״?

אשמח שלמוע אפילו על אחד.

מה פתאום אתה מתעניין ביהדות?

במיססגה מקפידים מאוד על מצוות סופגניה. יש שם המון מעדניות שמוכרות סופגניות. עד כדי כך חביבה עליהם מצוות סופגניה שהם מוכרים סופגניות כל השנה, וגם גויים גמורים מקפידים על זה. בכל מעדניה פולנית תמצא סופגניה למהדרין מן המהדרין (ולא מהסוג הידוע כ"דונאט")

פעם עברתי שם על יד בית חב"ד במיססגה, כבר לא זוכר איפה זה יוצא.

יחד עם זאת חשוב לדעת שהרבה חבדניקים מצהירים על עצמם כ"בית חבד" עצמאי וישמחו להניח עליך תפילין או למול אותך ולספק לך כל מיני צרכי דת למען תהי נפשך להם לשלל.

למעלה