האם תלכו לחתונה לבד?

האם תלכו לחתונה לבד?

אני רק יכולה לדמות ולתאר לעצמי ולכם איך זה יהיה אם אלך לבד, מצב א' באתי בשעה היעודה מזל טוב ונשיקות בכניסה עם ההורים שלה ושלו,נגמרו הברכות שילשתי המעטפה , מה הלאה,, צועדת לבפנוכו של האולם השולחנות עדייו רקים ,להתישב או לעמוד בסימן שאלה? טוב צריך לשבת אבל משתדלת לא ליד הרמקול המפלצתי שלא יקדח לי במוח,מתיישבת בצורה שהאוזניים יהיו בצורה אופקית מהרמקולים המאיימים,אורחים נוספים מגיעים ואני עוד בשולחן לבד כשכל השולחנות התמלאו, פונים אלי עוד אורחים ,,אפשר לשבת? חשבו אולי אני שומרת מקומות כי מי מתיישבת לבד, אני עונה, לא לא זה לא תפוס החבורה מסתערת על השולחן, מה נשאר לי ?להתחיל לאכול ולאו דווקא מרעב אלא סתם, הפה שלי הרי לא עסוק בדיבור ומה שנותר זה רק לבלוס בשקט יש לי משהו אחר לעשות, רק מגיע הטנגו של החתן והכלה אני מחליטה להתחפף בשקט בשקט, מצב ב' באתי באיחור יענו אחת שמשחקת אותה כאילו הזמן שלה יקר כאילו שזה בכלל מעניין מישהו,בכניסה אותו תהליך כמו במצב א' אני בפנוכו של האולם אבל להבדיל ממצב א' האולם מלא כבר באורחים האוויר פחות צלול החמצן התערבב בריחות הבושם והראש קצת סחרחר מהבשמים ומהרעש, המוסיקה,, לא לא מוסיקה לכבודי, אלא מוסיקה שמה שיותר מרעישה היא כאילו יותר יוקרתית,בכוח רוצים לשמח את האורחים שממנים את ההפקה הענקית ,טוב עכשיו איפה אני אשב,, אם כבר טרחתי כל היום על הפן וההתלבטות איזה בגד אלבש וכו,, אז אני חייבת להתישב אבל איפה לכל הרוחות יש כסא פנוי,אני תרה בעיני אחר מכר(ה) וצועדת באדישות כאילו,אולי יגידו לי בואי שבי,,בעיני אני שואלת אפשר? לא זה תפוס,, אני נחושה בדעתי להתיישב איפשהו ומיישבת,עושה מאמץ לפתח דיבור עם שכניי לשולחן ,לשחק אותה חברמנית,מנשנשת פה ושם ,המוסיקה שתמיד לא לטעמי מנסרת לי במוח,אני לא מחכה כמו סינדלה לחצות ,מסתלקת לי בעגמומיות ריקנית, קול ששון וקול שמחה לזוג המתחתן והרבה נחת להורים,

ben 911

New member
שוש פרסלי...וואוו, את כותבת כל כך יפה.../images/Emo140.gif

נכון זה מאד מביך לשבת במקום ובאירוע כל כך משפחתי, לבד. תמיד הלכתי לאירועים או עם הילדים או עם חברים לעבודה... מעולם לא יצא לי לבד... אני חושב שאם יצא לי בכל זאת ללכת לבד.. זה יהיה רק להגיע לכמה דקות כדי שיראו אותי, כדי שאצטלם להם בזיכרון.
ולעוף משם כמה שיותר מהר..
אבל כל הכבוד לך.
עמדת יפה במערכה.. אני לא הייתי מחזיק מעמד. זה לא שאני נבוך או מתבייש.. פשוט מצ'עמם לי בתוך סיטואציה כזו.

אופססס בנצ'וק

הייתי בטוחה שלגברים אין בעייה עם הקטעים האלה או אולי אתה מיוחד ויוצא דופן... כי כמה שהספקתי להכיר ולראות לגברים אין בעייה להגיע לבד... נכון שזו סיטואציה מעט מביכה ולא נעימה למי שמגיע לבד אך ביננו... לגברים הרבה יותר קל

ben 911

New member
מיקי, מזתומרת אין בעיה עם זה?

פה ושם זה מביך כשאתה ישב בשולחן לבד. ליד אנשים הזרים לך. על פי רוב הם תוקעים בך מבטים כאלה שאתה ממש קורא את מחשבותיהם.. אז זה הולך ככה: איזה מסכן, כל כך מבוגר ועדיין לבד..(טוב לא פלא, הוא נורא מכוער)
ועוד כהנה וכהנה..

ללכתב לבד ולא רק לחתונה...

זו שאלה שאת צריכה להפנות לנשים בלבד כי הגברים אין להם בעייה להגיע לכל מקום לבד ואני מקנאה בהם בשל כך האם תלכו למסיבה, לפאב, למסעדה ועוד כאלה וכאלה מקומות שבדרך כלל כייף/צריך/רוצים להגיע עם בן זוג או חברה ? ועכשיו לשאלתך... תלוי בקירבה שלי אליהם, מה מערכת היחסים עם ההורים, החתן והכלה... אם אני חייבת ללכת לאירוע אז אקח זאת בקלי קלות ולא אגיע בין הראשונים כך לפחות כשאגיע אולי אראה מישהו מוכר ואולי אוכל לשבת לידם... אראה נוכחות ותלוי איך ימשיך הערב... הכל תלוי באוויריה ואיך אני מרגישה... לפני כשנה הוזמנתי לבריתה לנכדה של חברה טובה שלי... זו היתה הפעם הראשונה שהיגעתי לאירוע ערב לבד... נשיקות ואיחולים השולחנות היו כבר מלאים... חיפשתי היכן לשבת... ראיתי שולחן שכל יושביה הביטו בי... קבוצה של חברי ילדות של האקס שלי שחלקם רק נודע להם שהתגרשנו מפי אחת הרכלניות של הקבוצה..
סידרתי להם שיחה מעניינת לערב... והמשכתי בחיפושי כשהבת של חברתי ראתה אותי והזמינה אותי לשבת בשולחן שלהם... ונהנתי מכל רגע...

ללכת או לא ללכת לבד?

זה היה הקושי הראשון שהצטרכתי להתמודד איתו להגיע לאירוע לבד.זוכרת כמה היה קשה לי בהתחלה ולאט לאט...מתרגלים.היום זה הפך להיות טבעי להגיע לאירוע להזמין לי קוקטייל ולטעום מהאפריטיף...עד שמגיעים כמה אנשים מוכרים לי.אחכ' כניסה לאולם בחירת מקום[כשאין מקומות שמורים]פטפוט עם האנשים ליד השולחן .מתחילה המוסיקה והריקודים....מיד מזנקת לרחבה ורוקדת להנאתי. אם היו אומרים לי לפני מס' שנים שאתרגל לזה..לא הייתי מאמינה.

../images/Emo45.gifמרי את עושה בשכל,, ואני רק התכוונתי

מה היה קורה אילו הלכתי לבד,

היי[פרסלי חמודה..

בשלב מסוים בחיי הצהרתי בפני ילדיי ומשפחתי ובמקום עבודתי שאני הולכת לחתונות רק של קרובי משפחה דרגה ראשונה...וכנ"ל חברים/רות......לא אוהבת את כל ההמולה...והטכס הדתי הארוך ...כשבתי התחתנה הצעתי לה לחגוג בצניעות ואת הכסף לטובת טיול בחו"ל סירבה...היא נהנתה מכל רגע...אני לא.....אז עשיתי מן סוויץ והחלטתי שאני בהצגת תיאטרון שגם אני שחקנית בה...אם התלבושת...נעלי העקב הלוחצות וכ"ו ....כולל הסלסה...והטנגו [לרקוד דווקא אני אוהבת] וכך אני ממשיכה לנהוג כשאני נאלצת ללכת לחתונה....ויודעת שבסוף הערב אוריד את המסיכה האיפור והתחפושת....ואלך לישון בידיעה ששימחתי זוג שהתחתן וכיבדתי אותם בנוחכותי...ש ב ת ש ל ו ם ל ך

ערדי,, תמשיכי לנהוג לפי צו ליבך,

הזדהיתי (כמעט)עם מה שכתבת, אני לא אמרתי לבתי מה לעשות,, כי מבחינת כספית הרי זה החזרות חוב וככה זה מכסה פחות או יותר את עלות החתונה,לא יעשו באולם לא יקבלו כסף,

פרסלי חמודה...

באתי עם ההצעה בלי כל שיקול בעניני כספים..תמיד חלמתי להתחתן בחתונה צנועה...היו לי כמה רעיונות מקוריים..אך הם נגוזו למול הלחץ המשפחתי...חשבתי שאולי בתי...אבל גם לא...אולי כשאהייה בעולם שכולו טוב...ואז אחליט להתחתן שוב זה יהיה בחתונה צנועה ומקורית כמו שחלמתי תמיד....וחברה לא לאחל לי אולי...כי אני ממש לא.....שבת שלום י קירתי...
.

ואני מציעה מצב ג

מאחר ורוב חיי הגעתי לארועים לבד אז מגיעה במצב טוב כמו כולם ,כמובן לבד או מסדרת לי טרמפ עם מוזמנים אחרים, כי אין לי רכב משלי , וככה יכולה לחסוך את המונית אבל גם לא להגיע לבד כאשר מגיעה עם מוזמנים אחרים, הם לרוב מספחים אותי אליהם , שאשב איתם משתדלת לנהל שיחה, מעט רוקדת ובעיקר מקשיבה וצוחקת אם מצחיק , בלי ציפיות לחברה באירוע אם מגיעה לבד מחפשת מקום ליד אנשים שמכירה , יודעים שאני רווקה ,אז זה נדיר שמגיעה עם בן זוג אם לא יוצרת שיחה עם היושבים לידי , ככה אם נוצרת שיחה טוב , אני נהנת מהאירוע בכל מצב מנסה להשתלב בשיחה או בריקודים , עד שמתעייפת אומרת לילה טוב ומתעופפת הביתה

ווואייי גאיה... איך שכחתי ../images/Emo9.gif

לשם שינוי היו המוןןןןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןןן גברים ורובם (אלה שהגיעו לבדם) שרוטים על כל הראש ושיסלחו לי הגברים כאן נשים לא מתביישות לקום... להשתולל... לרקוד ולהנות במעגלי נשים הגברים עומדים כל הערב על הבר ומנסים לצוד לא רק מישהי לריקוד וכך הם עמדו כל הלילה לבדם וניסו לצוד... לשם שעשוע הבטתי בשנים-שלושה מהם כל הערב... לראות מה יהיה איתם בסופו של הלילה והם הסתובבו... הסתובבו..הסתובבו.. אפילו אני התעייפתי מההסתובבויות שלהם
כשאני יצאתי מהמסיבה והשעה הייתה דיי מאוחרת הם עדיין הסתובבו ולא רקדו אפילו ריקוד אחד...
אפשר לחשוב שהם הגיעו למסיבה כדי לבחור לעצמם "כלה" ולא כדי להעביר את הזמן ולהנות...

למעלה