יש מחקרים לכאן, ולכאן.לנו או לא??
תלוי סוג הקפה והמינון ששותים.האם שתית קפה בריאה
כמה הוא כבר יכול להזיק?לנו או לא??
אני את הבוקר מתחיל עם 2 כוסות קפה תורכי לפני ארוחת בוקר!כמה הוא כבר יכול להזיק?
אי אפשר בלי קפה בבוקר.
במינון של עד 3 כוסות ליום זה בריא, יותר מזה לא.לנו או לא??
גם 3 זה לא בריא, לדעתי.במינון של עד 3 כוסות ליום זה בריא, יותר מזה לא.
איזה סוג קפה? מה גודל הכוס? כמה כפיות קפה יש בכוס אחת?גם 3 זה לא בריא, לדעתי.
ושכחת את כמות הסוכר / סוכרזית שבתוכו. גם זה משפיע על הבריאות.איזה סוג קפה? מה גודל הכוס? כמה כפיות קפה יש בכוס אחת?
אי אפשר לדעת מה זה כוס קפה בלי לדעת את הנתונים של כל אלה. כל כוס קפה יכולה להיות אחרת.
למה לקלקל קפה עם סוכר/סוכרזית?ושכחת את כמות הסוכר / סוכרזית שבתוכו. גם זה משפיע על הבריאות.
כוס רגילה, אתה הרי יודע. כפית גדושה בקפה כפית סוכר 2/3 מים חמים, קפה.איזה סוג קפה? מה גודל הכוס? כמה כפיות קפה יש בכוס אחת?
אי אפשר לדעת מה זה כוס קפה בלי לדעת את הנתונים של כל אלה. כל כוס קפה יכולה להיות אחרת.
כבר שנים לא היה מחקר שאמר שקפה מזיק. פעם היו כאלה, כי לא עשו הפרדה בין קפה ועישון. ואנשים ששתו קפה גם עישנו. ולא התיחסו לזה שהם גם מעשנים. אז ראו שהם לא בריאים.לנו או לא??
נכון, יש באמת הרבה הגיון במה שאתה אומר.כבר שנים לא היה מחקר שאמר שקפה מזיק. פעם היו כאלה, כי לא עשו הפרדה בין קפה ועישון. ואנשים ששתו קפה גם עישנו. ולא התיחסו לזה שהם גם מעשנים. אז ראו שהם לא בריאים.
היום עושים הפרדה ובודקים רק כאלה ששותים קפה ורואים שזה בריא.
אם הקפה לא היה בריא הייתי צריך להיות בר מינן כבר הרבה שנים.לנו או לא??
היי אבי תגיד ברוך ה'.אם הקפה לא היה בריא הייתי צריך להיות בר מינן כבר הרבה שנים.
בתקופה שעישנתי, שתיתי בין 10 ל 15 כוסות קפה תורכי, שחור.
ואני עוד חי, חי, חי!!
סבא, ידידי, ברוך השם איני מאמין בהשם ובלי עין הרע איני חושש מעין הרע!היי אבי תגיד ברוך ה'.
אל תעשה לעצמך חלילה עין הרע.![]()
אהההה נכון, חחחח שכחתי.סבא, ידידי, ברוך השם איני מאמין בהשם ובלי עין הרע איני חושש מעין הרע!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ברעא כמו כול דבר במידה נכונה.לנו או לא??
רמת קופאין בתה וקפה זהה.לנו או לא??
כמו הקולהלנו או לא??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.