האם רק אני

• פותח הנושא DrEx
  • פורסם בתאריך

DrEx

New member
האם רק אני

לא רוצה להיות הומו? אני ממש לא רוצה, כל יום אני משכנע את עצמי להיסתקל על בנות! מנסה כמה שיותר לשנות את המוח שלי לכיוון הנכון, אבל לא, תמיד יבוא איזה חתיך אחד ויהרוס לי את הציפיות. השם ישמור אותי אני מפחד לחטוא, אני מפחד, אני לא יכול עם המחשבה שאני שונה. אני מפחד לאבד את המשפחה החברים, אני מפחד גם שאני לא יזכה להקים משפחה. מה אני יכול לעשות? המצב הזה כבד עלי, אין לי עם מי לדבר, אני מרגיש כאילו אני עוד שניה מתפוצץ. אני כל הזמן בפארנויות שלא ישימו לב שהיסתכלתי על החתיך שעבר, או שפתאום יעלו שאלות למה אף פעם לא היתה לי חברה. שואלים אותי רוצה אני יסדר לך מישהי? היא ככה וככה ואני אומר אל תדאגו אני מסתדר, פאק אני לא יכול יותר אין עם מי לדבר. כמה כבר אפשר לברוח, כל סוף יום אני בורח מהמציאות הקשה הזאת שלי בדרכים שחלק ממכם בטח יודעים ואולי חלק לא. אבל אני לא רוצה, זה נגד כל העקרונות שלי לברוח מהמציאות אבל חלאס, אני לא יכול להתמודד קשה לי. למה זה צריך להיות כל כך קשה? למה במאה העשרים ואחת עדין אנשים שונאים הומואים? סליחה על החפירה זה הפאקיג המצב המחורבן...

DxJx GADRIEL

New member
אתה יודע

אחד הדברים הכי דפוקים שהומו יכול לעשות זה לרוץ עם הראש בקיר נגיד שתילחם טוב מספיק ותמצא נקבה שתשכנע את עצמך שאתה מסוגל להמשיך איתה כמה זמן תוכל להמשיך להיות אגואיסט מספיק? לא קשה לדעת מה קורה לאלה שנלחמים בנטייה שלהם עוד כמה שנים בכרטיס של אטרף הסטטוס שלהם יהיה "נשוי" והם יחפשו מאהב זה מיותר להלחם בזה, אתה תתפלא מההקלה כשאתה משלים עם זה עצה שלי, תגיד בקול "אני הומו" כשאתה לבד, זאת התחלה טובה

הלווווווו ילד תרגע קודם כל!

להיות הומו זה לא קללה . אני בטוח שאני ורוב מהאנשים שפה לא בחרו בזה אלא נולדו ככה ואין מה לעשות. ובטח שהכי רגוע זה לאכול על עצמך כאפות פצצה. תרגע היסטרי. שב תרגע תיראה אין מה לעשות להלחם בזה אתה לא תצליח זה בלתי אפשרי, אתה לא יכול ללכת ימינה שהלב והרגש שלך פונים שמאל. והחתיך שעבר שם ובדיוק הסתכלת עליו לך הביתה וגם תביא עליו ביד. זה לא כזה נורא להיות הומו, ברור שתלוי לאיזה חברה נפלת ומי ההורים שלך וכל הקאקשקה הזה אבל אחרי הכל את החיים שלך אתה חיי ולא אפ אחד אחר. גד צדק ....כאילו מה תתחתן ותביא ילדים ומה?.... תזדיין מהצד? תבגוד?... ואתה יודע מה אתה לא תבגוד רק באישתך ...אלא גם בך...ואני אומר לך מנסיון שיש לי אחד כזה במשפחה. טוב דיי , נפלתי עליך רצח. חמוד תרגע ...אולי זה קשה ואלי זה לא קל אבל זאת האמת. מקווה שיהיה טוב יותר פיטר

אתה לא חופר.

ואני ממש מבין אותך.אבל אין מה לעשות זה אתה.אי אפשר לשנות את זה.ואין תרופת פלאים שתשנה את זה,גם לא צריכה להיות תרופה כי אתה לא חולה. ובסופו של דבר אתה חי את החיים האלה,ולא אנשים חיים אותם בשבילך.ואתה צריך ללכת אם מה שאתה מרגיש.וחבל שסתם תיסבול.חג פסח שמח :)

LoveGod

New member
וואי!!!!דה ז'ה וו או הרגשה דומה לזה

אתה לא מבין עד כמה אתה מחזיר אותי עכשיו שנה ואפילו 3 או 4 שנים אחורה. הרגשתי ככה בדיוק ואמרתי את אותן מילים אחת לאחת! אתה לא לבד עם ההרגשה הזאת...לפחות אחד (אני) הרגיש ככה! אפילו הגעתי למצב של בכי על המצב שלי...ולמקום גרוע עוד הרבה יותר שאני לא רוצה לחזור לשם! אז לפני שתגיע לשם בעקבותיי...אני רוצה להגיד לך את זה: אתה!!!לא!!!לבד!!!לא!!!שונה!!!אלא!!!מיוחד!!!...אתה צריך לקבל את זה ולהיות שלם עם זה...קשה לעשות את זה ואני אפילו עדיין בשלבים של קבלה... אל תפחד לספר לחברים הקרובים ואפילו למשפחה... הם יאהבו אותך..(הם יגידו את זה אחרי שיבכו קצת)..ואתה בטח תגיד.."איך אני יכול לספר לחברים שלי הם ישנאו אותי לא ידברו איתי בלה בלה בלה.." כל הקטע זה שחברים שלך לא חושבים עליך כמו המשפחה שלך שדואגת ל"עתיד המשפחתי" שלך...להם אכפת רק שתישאר אתה והנטייה המינית שלך לא משנה הרבה ממה שאתה תורם לחבר'ה! אז מניסיון שלי...ספר לחברות הכי קרובות שלך ואז הן ימליצו לך איך לספר לבנים...תאמין לי זה יעשה לך כל כך טוב!!! ואז יהיה לך עם מי לדבר!!! ותמיד יש לך אותי אם אתה צריך מישו לדבר איתו על הכל!...(טוב לא תמיד כי אני בצבא..=) העיקר זה שאל תפחד להיות אתה!!(נכון קל להגיד קשה לבצע...תנסה בקטן ותלך על גדול מאוחר יותר). ומה לעשות גם במאה העשרים יש את המגעילים האלה שמפחדים מהומואים ושומאים אותם...אין הרבה מה לעשות איתם. בקיצור!! אני יודע איך אתה מרגיש..זה כאילו אני כתבתי את ההודעה הזאת...מקווה שעזרתי לך. גיא =)

Hosh17

New member
היי

פעם ראשונה נראה לי שאני מגיבה כאן, אבל זה היה נראה לי די חשוב קח משפט משיר שאני אוהבת - "הסוף לא מתווכח או שואל, הוא פשוט בא" - זה בא להבהיר לך שהסוף של כולנו הוא אותו סוף. עם אישה, עם גבר, עם ילדים, עם חשבון בנק מפוצץ, עם דירה בהרצליה או דירה ברמלה, גם אתה תהיה מתחת לאדמה עוד זמן לא ארוך במיוחד. העובדה שתינשא לאישה ותחיה את הנורמה לא תתן לך נקודות זכיה אחרי המוות. המשמעות האמיתית של החיים והזכות הכי גדולה שניתנה לנו היא לאהוב. אדם שלא זכה לאהוב הוא בדרך כלל ממורמר ולא רגיש, ולהיות רגיש זה להיות אנושי. יש בחברה הזו הרבה אנשים פרימיטיבים וחשוכים שלא מקבלים את השונה, ומצד שני יש הרבה דברים טובים. במצעדי הגאווה לדוגמא, אפשר למצוא המוני אנשים שצועדים עם הקהילה רק כדי להראות תמיכה. תאמין לי שכל עוד תהיה בתוך אהבה גדולה עם איזה בחור חתיך אתה תצחק על כולם. האהבה מנצחת. תקבל את עצמך כמו שאתה וככה יהיה לך הרבה יותר קל. חג שמח

DrEx

New member
תודה חבריםם

על העזרה עושה טוב לשמוע שיש אנשים שהרגישו כמוני.

חמור007

New member
אתה רציני?

אשכרה נראה לך שמישהו רצה להיות הומו? שמישהו לא עבר (או עובר, אני למשל) את מה שאתה עובר? לכולם בלי יוצא מן הכלל בלתי אפשרי להיות במצב הזה, אבל כמו שאפשר לראות אנשים יוצאים מזה. אני בדיוק באותו המצב כמו שלך עכשיו, מאחל לשנינו להתגבר על זה - כי אין שום דרך לשנות את זה.

Saint Marco

New member
אתם שניכם עושים טעות מרה,

כמה שזה קשה וכמו שאתה אמרת עוד רבים אחרים היו במצב הזה ועוד יהיו, אתם חייבים לעצור לרגע ולחשוב על כל היתרונות שיש בחיים ואת כל היתרונות בעניין ויש מספיק! יבוא יום ותבינו ותגלו לאיזו חברה גאה, תומכת ואוהבת הגעתם... החברים הכי טובים שלי הם הומו ולסבית.. והאנשים שאני יותר יכול לסמוך עליהם הם הומואים ולסביות כי יש בהם יותר הבנה.. לא יעזור ללכת נגד, עכשיו הגיע הזמן לזרום ולמצוא את הטוב בדבר ואת חצי הכוס המלאה *שלדעתי זה יותר מחצי, אבל שיהיה*.

Alnilam

New member
אני חושב שזה מה שהוא אמר.

שהוא מאחל לשניהם להתגבר על הלא-רוצה-להיות-הומו-וכד' כי אין דרך לשנות את זה. ולשניכם - [חמור007 וDrEx] - מעבר לדברים הרגילים, נוסח סיפורים אישיים [אני, לדוגמא. הייתי במצב שלכם לפני 4-5 שנים, היום הנטיה המינית שלי לא יכולה להיות יותר זניחה בחיי. יש לי חברים שאוהבים אותי, משפחה שאוהבת אותי, אפילו היו כמה בני זוג שאהבו אותי - ויהיו עוד בהמשך. אבל זה לא עניין אותי כשהייתי במצב שלכם, וזה לא מעניין אתכם] - פשוט תחשבו על זה ככה: אין דרך לשנות נטייה מינית. אז יש לכם שתי אופציות - 1) להיאבק בזה עד זוב דם, לשנוא את עצמכם, לכעוס על עצמכם, להכאיב לעצמכם, להזיק לעצמכם, לחסל את כל הנקודות הטובות בחייכם בניסיון לשנות משהו בלתי ניתן לשינוי. וכשלא תצליחו - בלית ברירה תבחרו בדרך מס' 2. 2) לנשום עמוק, להירגע, ולקבל את עצמכם. כמו שאתם. להקיף את עצמכ בסביבה אוהדת ומקבלת - כמו אנשים בפורום הזה, לדוגמא - ללמוד, להכיר, להבין שהומואים זה לא מה שרואים בטלוויזיה ולהיות הומו זה לא סוף העולם מבחינתכם, זה גם לא תחילתו, זה פשוט חלק ממנו. לחסוך לעצמכם הרב צער וכאב ופשוט להיות מי שאתם. אבל הבחירה היא תמיד בידיים שלכם. :p Alnilam

חמור007

New member
קצת לא הבנתם...

אני כבר לא "מפחד" או מנסה להלחם בחיים שמחכים לי, הקטע הוא בתגובה שהולכת להיות אם אני יוצא מהארון. כל המשפחה, חברים, אנשים אחרים שאני מכיר פשוט... אני פשוט לא יודע מה תהיה התגובה. מה שבטוח זאת לא תהיה תגובה שתמצא חן בעיני. חבל שזה כל כך קשה, נכון לעכשיו רק בגלל זה אני מצטער, ולא בגלל משהו אחר.

אתה בהחלט

לא היחיד שבמצב מסובך. אני למשל =\. אבל אני כבר רגיל לזה חחח. אל תסתכל יותר מדי קדימה, תגיד שלא תהיה לך משפחה, ותראה הכל בשחור. זה לא נכון. העתיד אולי יפתיע. הדברים הם לא בדיוק איך שאתה רואה אותם. תחשוב על ההווה וכמו שמישהו אמר פה חשוב קודם כל שתקבל את עצמך. אני מציע לך להמשיך לקרוא בפורום וגם להגיב.

eliormagick

New member
אז תפסיק לברוח

פתח את העיניים שלך סתכל עמוק בתוך עצמך ותבין שזה מי שאתה... וזה לא רע ויש הרבה אנשים שנהנים מעצם היותם הומואים וטוב להם בחיים. נכון שלנו הדרך לאושר קצת יותר ארוכה אבל היא כן אפשרית משפחה חברים עתיד... כל הדברים האלה בסופו של דבר מסתדרים איכשהו.. עם הזמן זה מסתדר ומשתלב אחד בשני תפסיק להילחם במשהו שאי אפשר להילחם בו ותנסה להעריך אותו ולקבל את הצדדים היפים שלו כי יש הרבה צדדים טובים בזה... זה גם לא שאלה של צד... זה עוד משהו ממערכת גדולה של חלקים שעושה אותך למי שאתה... אבל בסופו של דבר אתה בן אדם הומו אבל בן אדם וזה לא רע ואין לך ממה לברוח כי אתה בעצם בורח אך ורק מעצמך.

למה? יש כאלו שרוצים להיות הומואים

נו יש את האלו מריקי לייק נשים שהפכו לגברים כדי להיות הומואים או גברים שהפכו לנשים כדי להיות לסביות... אחחח דברים שרואים רק אצל ריקי... :)

Antithesys

New member
דיברתי ככה לפני שנה

תקשיב....כתבתי לפני קצת יותר משנה את אותו הדבר בדיוק בפורום (נראה לי בנענע) אני כותב את זה רק בשביל לחזק את הנקודה שאתה בהחלט לא לבד, ושכ=ו=ל=נ=ו - אפילו האוחצ'ה התל אביבית הכי מוחצנת, חוינו את אותו הדבר....זה ממש מצחיק אם חושבים על זה, זה כמו משחק מחשב...כל אחד עובר את זה בזמן שלו ובצורה שלו...כל אחד מאיתנו נתקע השלב מסויים וקשה לו להמשיך, כל אחד קורס לפעמים, עוצב, בוכה וממשיך...אבל כולם עוברים דברים דומים למדי....אז עצור רגע, ותחשוב איך אתה רוצה להעתיד שלך יראה, האם הוא יהיה עתיד של צביעות וחוסר אהבה אמיתית עם אישה וילדים או עתיד עם מישהו אותו אתה תאהב, ותאהב באמת. לדעתי זה ממש טוב שבחרת לכתוב כאן, זה השלב הראשון, ואני מקווה שלא תעצור פה...זה כבר אומר שהאתה האמיתי סוף סןף יוצא החוצה, נקווה שהוא גם יזכה לראות את אור השמש
שיהיה חג שמח
שלכם, איגור

probably

New member
The cause.

אני מאמין שאתה צריך להבין שאתה באיזשהו תהליך, ארוך כקצר, כל אחד וכמות הזמן שלוקח לו, תהליך הבנה כואב או לא כואב, מה שתחליט שהוא יהיה. לברוח, זהו לא פתרון. אני מבין את השאלות כמו: "למה זה צריך להיות כל כך קשה? למה במאה העשרים ואחת עדין אנשים שונאים הומואים?". יש להם אלפי תשובות, ואל תכנס למקומות האלו. לדעתי, עלייך לעשות הכל ולנסות להגיע להשלמה עצמית. כי אם לא עכשיו, אתה תגלה את עצמך בגיל 30 אבוד. אולי אם אשה וילדים, אולי עם שני עולמות נפרדים ואולי סתם חנוק מהמציאות שלא ניצלת בצעירותך. ואתה בעצמך אומר שקשה לך, מעמסה שכזו לא תוכל הרבה זמן לשרוד על גבך, אלא תיפול. משהו שעלייך להבין: -הסיכוי שאתה לא באמת הומו, ושזוהי תקופה וכאלה, היא נמוכה מאד.- אני לא אומר שאתה צריך לצאת מהארון, אני רק אומר שאתה חייב להתחיל לחבק את התהליך שלוחץ אותך כרגע. הבהרה חשובה למידי: אתה לא חוטא. אין בהומוסקסואליות כל דבר רע. עצם הקונצנזוס לא משנה דבר ממה שאמרתי. ואגב, הכי חשוב, אין קשר בין רצון לבין היותך הומו. זה לא רפלקס רצוני. זה מי שאתה. שורה תחתונה: תתחיל להתמודד. יום נעים שיהיה לך והתמודדות קלה ונעימה.

למעלה