האם רוסי יפרוש?

אכן קשה לומר מה יקרה, אלופים ברמה של רוסי

ברמת המנטליות, יכולים לשים את הכל מאחורה ולרכב כאילו אין מחר. בגלל זה כתבתי שאני לא יודע איך הוא יתנהג ע-כ-ש-י-ו. כלומר, בעת הזאת. לאחר שאינו מתפתח עם הדוקאטי, והוא כבר רשום בפנתיאון הדו גלגלי לנצח. ימים יגידו.

orgeva

New member
לדעתי פורש מיידית. רוסי בחור מאוד רגיש

מות של חבר קרוב כמו מרקו,ועוד להיות חלק מהתאונה שגרמה לזה (לא באשמתו כמובן) ייגרמו לא לפרוש במיידי,אפילו לא יחכה לסיום העונה.

ב ו Z י

New member
לפחות אני מודה בזה. אתה, מצד שני,

מספר פה על הרגישות של ולנטינו רוסי, משל היה חבר ילדות שלך. בסדר, רוכב נהרג, זה הספורט, אופנועים זה מסוכן, אל תקנה AGV.

orgeva

New member
פותח השרשור שאל שאלה,אתה לא רוצה

אל תגיב. כמי שעוקב אחרי הקריירה של רוסי מיימי נעוריו (ונעורי) עוד שרכב ב 125 סמ"ק באפריליה,אז כן רוסי ידוע כטיפוס רגיש.

ב ו Z י

New member
הגבתי לך, לא לפותח השרשור.

מי שהתחיל לקרוא בשמות זה אתה אז אל תתפלא ממה שיקרה אח"כ...

אחחחחח איפה הימים שהיית חסום. בלי הצקות

של תינוק מפונק וטיפש. ולעצם העניין, גבע ציין "לדעתי" בתחילת ההודעה שלו. אני מקווה בשבילך שאתה מבין את ההבדל.

ב ו Z י

New member
חג'בי הסיר את החסימה כי הבטחתי לו

שאני אמרר לך את החיים. ולעצם העניין, orgeva הביע את דעתו לגבי הפרישה. לגבי הרגישות הוא כבר קבע.

orgeva

New member
דבר אפשרי נוסף. במידה ולא פורש

הוא שנה הבאה עובר לקבוצת הלווין של הונדה וקורא לה על שמו של סימונצ'לי לכבד את זכרו.

gamgam

New member
מצטרפת להערכות שרוסי יפרוש

מה שיצער אותי מאוד. מנצלשת את ההזדמנות לצרף מאמר שכתב פנגס על סימונצ'לי. שימו לב למשפט האחרון. מצמרר.

M O R M

New member
הוא אלוף שבנוי מחומר של אלופים

צריך עצמה נפשית עצומה להיות בצמרת GP. חומר קשיח של אלופים לא פורש במשברים.

כנראה שלא יפרוש. זה מה שהוא כתב בדף

הפייסבוק שלו: Now on that Ducati will be two! But it will not be a burden. Indeed ... the force will be more that I will from now on! You'll get the comfort in sad times ... my good friend will always be with me.

למעלה