איזה שירשור מקסים
רק עכשיו הגעתי לקרוא. נכון יש יותר ניסים מאסונות? חשבתי על הנסים שלי. אין הרבה, אבל כשהשלישיה שלי היו בגילאים 3-6, לקחתי אותם לחוף גורדון בת"א עם עוד ילדה בת 7. הסגלגל והילדה נכנסו למים הרדודים בעוד אני מתארגנת על החוף עם השניים האחרים. הם התרחקו, אבל המים הגיעו נמוך מהברכיים. לפתע ראיתי רק את הראשים (מסתבר שיש שם מדרגה אנכית לקו החוף שלא הייתי מודעת אליה). השעה 8 בבוקר, שבת. נתתי זעקת אימים לאנשים בחוף "תשמרו על הקטנים", פשטתי את השמלה (מזל שלא נכנסתי לבושה), ורצתי אל הילדים. הילדה הוציאה בכל פעם את הראש, אבל הסגלגל כבר לא היה מעל למים כשהגעתי. איש שחזר משחיה הלך לידו כחצי מטר, וצעקתי "תשלוף אותו" אבל הוא לא הבין מה אני רוצה. כשהיגעתי אליו היה כבר מתחת למים. הנחתי אותו על הכתף, ואז הגיע המציל שלקח אותו לחוף. אנשים התקהלו ואני רצתי חזרה עם הילדה לחוף אל הקטנטנים. לפתע שמעתי את האנשים על החוף צועקים: "הוא נושם, הוא נושם". באותו רגע נכנסתי להיסטריה של בכי שלא יכולתי להפסיק. אנשים ניסו להרגיע אותי עם מים, אבל אני יבבתי ויבבתי. היתה לי התכווצות שרירים של שבועות. מסכימה עם הגישה של MP. כל יום שאנחנו כאן, בריאים ושלמים הוא נס.