האם קרו לכם נסים?

פולי44

New member
לי ולמשפחתי קרה נס

כאשר לפני 10 שנים אחותי היתה זקוקה להשתלת מח עצם עקב לוקמיה מדרגה מתקדמת שהיתה לה, וגם אני וגם אחי התאמנו לה ב100%. בסופו של דבר אני תרמתי לה וברוך השם היום היא בריאה וחזקה ויפה ומגדלת את ביתה בת ה10, שנולדה באותו זמן שהיא עברה את כל הטיפולים. נס יותר גדול מזה לא נראה לי שיש, אבל שתפו, וזה יכול להיות נס יותר נחמד, לא כזה כמו שלי

49צהוב

New member
פולי איזה נס מרגש...

איזה מזל שהיתה התאמה.... אני אף פעם לא יודעת מה זה נס, בעלי למשל נפצע במלחמת לבנון השניה ברגל- 2 ס"מ הפרידו בין הראש שלו לבין רסיס נוסף של פגז- אפשר לומר שאכן נס גדול ארע שהוא לא נפצע בראשו ונס שהוא חטף רק רסיס ... היה יכול להגמר רע ביותר אבל בכל זאת הוא נפצע- וסובל עד היום זה נס? או לא נס?

פולי44

New member
צהוב, זה בהחלט נס

כל דבר שנגמר רק בפציעה למרות הסבל הוא נס, כי יכול היה להיגמר אחרת

אםפי7

New member
ניסים, אני חושבת שזה שאני קמה כל בוקר

וכל אברי איתי,זה נס, לפעמים הדברים הקטנים שקורים מסביב ואולי לא שמנו לב אליהם הם הניסים הקטנים שבכל יום. אבל פולי זה באמת נפלא ובמיוחד שאחותך החלימה ויש לה ילדה , זה נפלא. צהוב, הוא חזר הבייתה הוא אתכם, זה נס יומיומי ......

בהמשך לשרשור הניסי ולדבריה של אמפי

מביאה לכאן משהו ש"שאלתי" מפורום אחר...
קבוצת תלמידים התבקשה לכתוב רשימה ובה לציין מהם לדעתם שבעת פלאי העולם. היו ביניהם כמה חילוקי דעות, אך הפריטים ברשימה הבאה זכו לדירוגים הגבוהים ביותר: 1. הפירמידות במצרים 2. הטא'ג מאהל 3. הקניון הגדול - 4. תעלת פנמה - 5. בניין האמפייר סטייט 6. כנסיית סנט פיטר - 7. החומה הסינית בזמן שהמורה אספה את הפתקים של כולם היא הבחינה בכך שתלמידה אחת עדיין לא סיימה את עבודתה. היא שאלה אותה אם היא זקוקה לעזרה עם הרשימה והתלמידה השיבה בחיוב "לא הצלחתי להחליט, כי יש כל כך הרבה פלאים", אמרה "אם כך", אמרה המורה "ספרי לנו מה האפשרויות ואולי אנחנו נעזור" . הילדה היססה ואז הקריאה את מה שכתבה, "אני חושבת ששבעת פלאי העולם הם: 1. לראות 2. לשמוע 3. לגעת 4. לטעום 5. להרגיש 6. לצחוק 7. לאהוב הדממה שהשתררה בחדר הייתה עמוקה, שניתן היה כמעט לשמוע את קולות הלמות לבם של הנוכחים. הדברים שאנו מתעלמים מהם, כיוון שהם נראים לנו פשוטים ורגילים- הדברים שאנו תופסים כמובנים מאליהם- הם אכן מופלאים! זוהי תזכורת עדינה לכך שאת הדברים יקרי הערך ביותר בחיים לא ניתן לבנות או לקנות . וכל מילה נוספת – מיותרת אז תהיו בריאים .

מגלית

New member
פולי, איזה מרגש

זה אכן נס.... נכון הוא שניסים קורים כל הזמן. צריך להעריך כל רגע וכל שניה בחיים ולהגיד תודה על מה שיש לנו - וזה מבחינתי - כנס אחד גדול. אגב, גם מהדברים הקשים והרעים אנחנו צומחים ומחפשים את הניסים הקטנים הצומחים מהם. חג שמח

וואו, פולי, איזה סיפור

אכן נס מדהים. במקרים רבים אין התאמה. איזה מזל. כמה שהחיים האלה שבריריים.

פולי44

New member
השבוע השתמשתי הרבה במילה נס

ליד העבודה שלי נכנס רכב בתוך חלון של השופרסל (העליתי תמונות של זה בפייסבוק). המרחק שהוא עבר על המדרכה הוא עצום, נס כזה גדול שאף אחד שם לא נפגע. פשוט עמדתי שם לא מאמינה למראה עיני וכל הזמן מלמלתי "איזה נס, איזה נס". גם הנהג יצא ללא פגע

שויו

New member
פולי, מאד מרגש הנס שלכם. מהצהרים אני שוברת

את הראש וחושבת מה זה נס והאם הוא ראוי להיכתב כאן.... חושבת שאם.פי צודקת וכל יום מתרחש איזה נס קטנטנן, קטן, גדול או ענק... בהתייחסות לזה קרו לי הרבה ניסים אבל כאן אספר רק על אחד: הרגשתי שקרה לי נס כמה שעות אחרי לידת הבן הבכור. במהלך הלידה הראש שלו הציץ וחזר חזרה, כל פעם ש חצתי - הציץ , ואז נעלם שוב. שעה לוחצת בטירוף והילד מציץ ולא יוצא... עד שהדופק שלו מתחיל לרדת ולרדת.. בלית ברירה, הרופא שלף מלקחיים וניסה להוציאו. מושך, לא יוצא.. מושך שוב, הילד יוצא. לא בוכה... לקח זמן ומזל שהיתה שם במקרה רופאת ילדים.. אחרי שהחזקתי אותו, לא היתה מאושרת ממני !! הודתי לכולם ועוד רגע הייתי מנשקת גם את הרופא ... רק למחרת, התברר לי מה שקרה שם... הילד היה עם חבל טבור קצר בחצי מהנורמלי ובנוסף, כרוך לו סביב הצוואר... כל פעם שלחצתי הוא התקדם ליציאה אך בגלל שהחבל היה קצר, לא יכול היה לצאת, נמשך אחורה לשיליה... עד שהתחיל להחנק .. הרופא , הסטאג'ר, היה צריך להבין שמשהו לא בסדר ולנתח אותי מייד ... אבל הוא הלך על אופציה יותר מסוכנת ובמזל גדול לא קרע לי את הרחם והרג לי את הילד.... אז הילד הזה הוא נס (ונתנו לו שם שני- נתנאל ), וכנראה גם העובדה שנשארתי עם הרחם שלי וילדתי אח"כ עוד 3 ניסים ....

אםפי7

New member
איזה נס שאת כאן אתנו

ואיזה נס שפגשתי אותך ואיזה ניסי ניסים שהבנים שלנו ביחד, והנס הכי גדול זה שהשריונר שלך מספר לך מה קורה וככה אני יודעת מה שלום קשפ"ל הקלע. אז בקיצור גם הפורום הזה הוא נס.

פולי44

New member
וואו, שויו, אכן נס

איזה סיפור, נס אמיתי אמיתי, שיהיה לכם רק טוב

אםפי7

New member
פולי אולי זו פרסומת לשופרסל?

חנוכה חג הניסים, אפילו נהג שנכנס בחלון של החנות יצא ללא פגע, ובטח קנה כמה דברים שהיה מאוד צריך ובמבצע, ייתכן?

dinn1

New member
והניסים שלי -

* עברתי שתי תאונות דרכים קשות- וב"ה אני עדיין הולכת על שתי רגליי * פעם הגדולה היתה בשיעור פסנתר ואני הייתי צריכה להגיע לשיעור באוניברסיטה, תמיד הייתי מחכה לה בקצה הרחוב באוטו ומנופפת לה לשלום ואז נוסעת- באותו יום היא לא עזבה אותי, ביקשה עוד חיבוק ועוד נשיקה , ומשכה את הזמן- ראיתי שאני כבר מאחרת לשיעור - ואז שמעתי ברדיו שחמש דקות לפני היה פיגוע קשה בצומת שהייתי צריכה להיות בה באותו זמן (אם לא הייתי מתעכבת) * בהריון של האמצעית-אף אחד לא נתן לה סיכוי להשאר בבטן - וכנגד כל התחזיות נולדה בובה במשקל קילו וחצי... * הקטנה שלי נולדה במצב קשה-וחשבו שהיא לא תשרוד - עברנו זמנים מאוד קשים והיום הבובונת בת ארבע - והסיפור הכי מרגש הוא שבגלל המצב הקשה לא נתנו לה שם- ויצא שבנר ראשון של חנוכה היא קיבלה את השם - ליאור ואלו הניסים הפרטיים שלי - שאני מודה עליהם כל יום מחדש

והנס שלנו קרה ממש בחנוכה כשהשיריונר הבכור היה

בפעילות בחאן יונס בעזה וטיל ארפיג'י חדר לתוך הטנק פעם ראשונה בהסטוריה מקרה שאף אחד לא מבין והבין איך הוא נכנס לתוך הטנק ולנס שאף אחד לא נהרג. הוא היה מפקד הטנק ונפגע הכי קשה,אך חילץ אותם משם.וכשהמ"מ שהוא מהשכבה שלו הגיע לבקר נודע לנו שצריך להגיע בירכת הגומל כי ניסו לפגוע בהם שלוש פעמים,גם תוך כדי המנוסה.

למעלה