האם קרה לכם פעם..

BaBy LiS

New member
האם קרה לכם פעם..

שהבנאדם היחידי שסמכתם עליו בכל עולם המפגר הזה הוא בא תוקע לך סכין בגב..?! אז אל תשאלו ואתי אני כנראה מבינה בזה יותר מידי טוב..:| הייתה לי חברה הכי טובה בעולם..! סמכתי עליה והכל סיפרתי לה הכל עליי.. לא חשבתי שיש עדיין בני אדם סכסכניים בעולם הזה... היא באה אליי מדברת כמו פקאצה עם כאילו שיואו לייק סוו וכל זה.. אני מתעצבנת עליה היא אומרת לי שאני מרכלת עליה מאחורי הגב והולכת.. אני כמובן ביררתי.. והתברר ש4-5 בנות חברה שלי באו אליה אמרו לה שאני מרכלת עליה מאחורי הגב שאני זה וזה וכלמיני סיפורים מה אני אומרת.. בחיים שלי לא אמרתי אתזה.. אבל חפיף.. בסוף היא "נשברת" אומרת לי מי הבנות.. וזה החברות הכי טובות שלי עכשיו.. אחת שאיןןןןןן מצב שהיא אומרת לה משו למה כי היא חברה ממש ממש טובה שלי ושל הסכסכנית לא... ועוד אחת שבקושי מדברת איתה.. אחת חמודה.. ועוד אחת שלא התחברה לאיסיקיו & מסנג'ר כבר 3 שבועות ולא יצאה איתנו 3 שבועות ולא דיברה איתנו וזה.. וגם איתה.. התקשרתי לשלישית היא אמרה שאין לה מה לדבר איתה והיא לא דיברה איתה כבר ממזמן.. והראשונה & שניה אמרו שזה לא נכון השניה העתיקה לי שיחה עם הסכסכנית.. וזה ההפך היא מכלת עליי וממש מגעיל..
התחלתי להציף אותה בהודעות... ושמתי אותה באיגנור..
קיצר יום נחמד היה לי אתמול הא.. ועוד משו.. כלהזמן פרצו לי למחשב..
כבר 3 לילות שישבתי במחשב ופרצו לי אבא אומר שזה בגלל האיסיקו כי פעם לא הצלחתי לסגור אותו וניסו לפרוץ.. קיצר סיפורים.. מישו יודע איך לעזור אבל בלי תוכנות..?!? יעני לשנות את ה-IP?!.. טנקיו מראאאש!! מוואהאהאה לכולם..!! אה וכנסו לאתר שילי..=]

וואי איזה מבאס!

ולצערי הדבר הכי מעודד שאני יכולה להגיד לך זה שזה נגמר באיזשהו שלב... אנשים מתבגרים וכבר אתה לא מסתובב עם אנשים חרא שאין לך ברירה אלה להסתובב איתם בבצפר הקטן שלך.. כשתיגעי לתיכון אני מקווה שהכל ישתנה בשבילך ותכירי אנשים הרבה יותר איכותיים וטובים וגם אלה שאת מכירה עכשיו ישתנו ויתבגרו... שיהייה לך המון בהצלחה!! אוהבת. סיון.

The Cool Zero

New member
האי פי משתנה

האי פי שלך משתנה כל פעם שאת נכנסת לאינטרנט... לכן רוב הסיכויים שהתקינו לך טרויאן וכל פעם מגלים את האי פי... הייתי מציע לקחת תוכנת פייר וול טובה כגון ה: ZONE ALARM... יתכן ויעזור.... אבל יהיה קשה להפטר מהטרויאן.... תנסי לבדוק את המחשב באנטי ווירוס ב-SAFE MODE מקווה שעזרתי

BaBy LiS

New member
כה שמו לי כזאת תוכנה שיש עליה

Z או משו כזה קיצר אבא מפחד למחוק אותה כי זה יכול לגרום לקריסת המחשב..

sh53

New member
טוב שזה נגמר וזה אחרייך כבר

והעיקר שהלכת וחקרת את זה בעצמך וגילית את האמת ולא האמנת לה ולכל הסיפורים שהיא מספרת. בקשר למחשב: קישור - אפשר לסרוק פה און-ליין את המחשב. יש לך מערכת הפעלה XP?

נינושש

New member
קרה בערך..

חברה שלי שסתכתי עליה.. וסיפרתי לה הכל.. העבירה את הכל לחברה שלישית שלא הייתי מרגישה איתה בנוח... וזה הפריע לי.. בקיצור היא אפרה את האמון שהיה לי בה.. וזה מבאס.. בלע.. אבל העיקר שהכל עכשיו עבר וגילת שהיא סתם הייתה סכסכנית..

למעלה