האם פרחי באך ממכרים?

דליה יקרה

זה לא פייר.. את עושה לנו עוול.. לא טענתי שיש לי שיקוי קסם , הגעתי לפה כדי להציג עמדה , אולי קצת שונה משלך.. אין לי ולא היתה לי כוונה להטעות את הציבור , ההפך אני חושפת אותם למידע שאולי את מתנגדת לו אבל עוזר לילדים רבים.. לא מעונינת להכנס איתך ויכוח מה עדיף לנסות קודם תזונה נכונה , תוספי מזון שאולי לא יעזרו ואולי יעזרו חלקית , או לדחוף רטלין ... מי שכן מעניין אותו הדיון הזה מוזמן לפורום האיצטגנינים ובעלי שיקויי הקסם! אני יודעת ללכת כשאינני רצויה... יעל קליימן פורום רפואה משלימה

יעל כדאי להבין גם את הצד שלנו

הרבה הורים לילדים עם הפרעות קשב וריכוז ולקויות למידה מיטלטלים אנא ואנא בתקוה למצוא תחליף לריטאלין, גם להורי לא קל לתת כל בוקר תרופה לילד, עם כל הטוב שהיא עושה לחלק מהילדים, כולנו היינו רוצים למצוא את הפיתרון שיגאל אל ילדינו מיסוריהם (כן כן בדיוק כך - יסורים) ולהגיע למצב שבעזרת טיפול זה או אחר הם נפטרים מהלקויות, מהבעיות, מהפחדים הנלויים, רוכשים חברי, מצליחים ללמוד, מצליחים להתחבב על המורים, בית הספר לא מציק יותר ולא החברה...אבל רובנו נתקלים בסופו של עניין באותו המצב - פיתרון לא יישומי. ההורים לומדים להתחיל לבדוק את הדברים לפני שהם רצים להוציא כסף ולטפח תקוות. איך אומרים "הנכווה ברותחין נזהר בצוננין" מקווה ששפכתי אור על הנושא.

הרהרנית

New member
על לא דבר ובכייף

הי דליה, אני דרך אגב, כל יום פה, לא מחיצה לקרוא ולראות מה חדש. רק לא תמיד כותבת, לא יודעתי על יעילות האבץ, אולי פעם כלתי תוקיר על כך. יום נפלא.

למעלה