האם ערן כרמון בפורום?

מתן37

New member
אולי אתה זוכר?

קניתי ממך מכונת 150 נסטלה לפני שנתיים אני נהנה ממנה מאוד שוב תודה ביי

carmonle

New member
אני שמח לשמוע זאת. אתה מוזמן לבקר

באתר שהעלתי בנושא קפה באם לא ביקרת בו עד היום. ערן

מתן37

New member
בקרוב אני הולך לקנות מכונת קפה

לא קפסולות אני בטח עוד אתיעץ איתך

מתן37

New member
מספר הערות לגבי האתר

האתר מעולה אני יודע שזה מאוד ישראלי, אבל אין התיחסות למחירי המכונות השונות כדי לקבל קנה מידה. מאוד חסר לי צילומים של הציוד הנלווה כמו כוסות קנקני הקצפה, אני חושב שזה חלק חשוב מהעניין, לא פחות חשוב ממכונה טובה. אגב טיפ קטן - יש המון ציוד יד שניה במחירים מעולים ב EBAY כוסות אספרסו ומכונות ואפילו שהמשלוח מיקר עדיין המחיר מצדיק.

carmonle

New member
ברכישה מ-ebay יש בעיה של חשמל

ואני לא מכיר אתר אירופי. כמו כן יש לקחת בחשבון עלות משלוח ומיסים. האתר עלה לאויר בתחילת אפריל השנה ואני מקווה שאוהבי הקפה בארץ יכתבו סקירות על הציוד שלהם ואני אפרסם אותו באתר. קיבלתי מ-www.coffeegeek.comאישור לפרסם חומר שלהם באתר שלי לאחר תרגום לעברית אולם לא את כל החומר(לא כולל סקירת ציוד ועוד), אולם מספיק בכדי להעשיר את האתר בתוכן. אני מתכוון בתקופה הקרובה להתחיל להעלות חומר חדש לאחר שיתורגם ויערך. ערן

ilancafe

New member
כדאי לך לשקול קנית מקינטה!

זה בהחלט נותן לרוב הבריות הרבה יותר מאשר המכונה החשמלית. מנסיונם של רבים שמחזיקים שנים מכונה בבוידעם.

ilancafe

New member
לא, ממש לא! ../images/Emo96.gif

האספרסו יוצא בד"כ הרבה יותר טעים במקינטה, היא הרבה יותר קלה לתפעול, דורשת הרבה פחות תחזוקה ו... יש עוד מלא סיבות, אבל, לא שאלת את עצמך: למה בכל בית איטלקי יש מקינטה ולא מכונת אס´ חשמלית?

carmonle

New member
אילן משוחד וכך גם אני. אין אני

מסכים עם כל דבריו של אילן. השאלה היא בין השאר שאלה של טעם, עדיפות ויכולת כספית. לדעתי איכות האספרסו המתקבל ממכונה עולה באיכותה וגם בטעמה על זה המתקבל ממקינטה. אני לא בטוח שכלל ניתן להגדיר הקפה המתקבל ממקינטה כאספרסו. שכן למעט הבריקה בשאר המקינטות לא מתקבל הקצף הנוצר באספרסו במכונה. כמו כן הקצף התקבל במקינטה מסוג בריקה נעלם בעת המזיגה לכוס ולעצת אילן ממעקב בפורומים ניתן להעבירו בכפית לספל טרם המזיגה. אני מסכים שבאם הקפה בו משתמשים איכותי, הקפה המתקבל ממקינטה טעים לשתיה וגורם להנאה, ויתכן שלחלק אף לא פחותה מזו המתקבלת ממכונת אספרסו. האיטלקים שותים את האספרסו מחוץ לבית שכן בכל פינה יש בית קפה והעלות אפסית לעומת המחירים בארץ, ואז למה להחזיק מכונה בבית, בבית מסתפקים בקפה ממקינטה. ערן

למעלה