האם נשואין.....

לשמור, לשמר ולטפח

כאשר קשר הופך להיות מובן מאליו, כאשר בן/בת הזוג הופכים להיות מובנים מאליהם, כאן זוהי תחילת הסוף ומסכימה אתך בהחלט ניצת, ששום "נייר" אינו ערובה להצלחה אלא רק השניים שמבקשים להיות יחד ועושים את כל אשר ביכולתם לשמור, לשמר ובעיקר לטפח את שיש להם וגם ה"גירוי" אינו מותנה ב"תעודה" או בחוסר תעודה. גם כאן, הגירוי הוא תוצר של שניים שרוצים להמשיך ולהיות "מגורים" - שרוצים שלא ייגמר להם לעולם מאחלת לכולנו שבת קסומה לכו לים, תשתזפו (גם קצת בשבילי, כי לי אסור למשך שבוע נוסף) [ובסוד אגלה שהאיסור חל עלי כתוצאה מקעקוע שעשיתי ומחייב צל במשך שבועיים] <ככה, דרך הדלת האחורית, שיתפתי אתכם גם בזה
> ו...תהנו לכם כי מגיע לנו

מתלבטת

(כשאני עשיתי אותו - את הקעקוע הייתי צרכה להמנע ממנה 3 שבועות וכשבאתי לבקורת נתנו לי עוד שבוע וחצי דפוק
. אבל מה? היה שווה
)

amigor

New member
ערב טוב! טוק,טוק ../images/Emo82.gifיש מישו....?

אין אף אחד בבית
שקעה ואני נמאס לקרוא
אלך לשתות
ביי עמי

שווה הרבה שווה

שווה את הכאב הנורא במשך כמעט שעתיים שווה את ההתנזרות מיָם ושמש למשך שבועיים שווה את הגירוד המעקצץ את הקילוף המתפרץ ש ו ו ה (וככה סתם, [שוב מנצלת ת´דלת האחורית] אם לא היה כל כך שווה, הרי לא היה סוגר את הרביעי בסידרה)

חופשי לדעתי ההבדל גדול מאוד

ו...אינך חייב לראות את הדברים כמוני
(אל תתיחס אלי ברצינות היום המצברוח אי שם בתחתית
)

amigor

New member
ניצת! אולי תעזרי לי במתמתיקה

אני מנסה לחבר נוסחה, של החיים! אולי זה יתן הסבר לספקולנטים שביננו שימי לב! גבר חכם + אשה חכמה = רומן גבר חכם + אשה טפשה = הריון גבר טיפש + אשה חכמה = פרשיית אהבים גבר טיפש + אשה טפשה = נישואין עופרה! לא השארתי פה מקום לקונטרה טוב, פעם אחרת. עמי

עמי במספרים אני מבינה אבל מתמטיקה

זה לא התחום שלי
אבל הכל זאת אנסה לעזור כמיטב יכולתי... גבר חכם + אישה חכמה = עניין גבר חכם + אישה טיפשה = סטוץ גבר טיפש + אישה חכמה = אומללות גבר טיפש + אישה טיפשה = ילד דביל נו? מה אתה אומר עמי? התוצאות יצאו לי שונות לגמרי

amigor

New member
בסדר! רק למה../images/Emo3.gifעכשיו הסיכום

תוצאות הסיכום לנוסחה יוצא: כדי להיות מאושרת עם גבר, את צריכה להבין אותו הרבה.ולאהוב אותו מעט. בכדי להיות מאושר עם אשה עליך לאהוב אותה מאוד, אך לא לנסות להבינה כלל. הבעיה השניה בתוצאה, מרתיעה קצת. גברים מתעוררים יפים כפי שהם הלכו לישון (מי יותר ומי פחות) איכשהו, נשים מתכערות במשך הלילה. לא שהיה לי קשה בנוסחה, כנראה אלה עובדות החיים! עמי

למה לא ../images/Emo12.gif

מעניין בן הזוג שחייתי איתו דוקא כל בוקר היה אומר לי "איזה יפה את כשאת מתעוררת" אז מה? הוא שיקר
?

amigor

New member
כנראה זאת התשובה לחוסר האימון

סתם!סתם! אל תקחי את זה אישית בטח את יפה, אני רואה זאת אפילו בוירטואל, מעצם השם: ניצת
שושן נהנה לשים את הפרח בין לבין עמי

amigor

New member
אומר ליל מנוחה! חלומות פז../images/Emo39.gif

בתקווה שתרוו נחת ואושר ליום המחר, שיבואו משאלות הלב! ואני אמשיך לצפות להיא שהותירה בי ניחוחות אשה. ביי לכולם עמי

amigor

New member
בוקר טוב יש משו כנראה קמתי מאוחר

נביא
זה מסדר הכל. עמי

amigor

New member
למה! ../images/Emo7.gif זה כמו אמיתי!! בבקשה!

לקבל עוד מילים, זה הרבה מה
יש לי אפשרות אחרת?, הרי אנו בוירטואל חוץ מזה אני יכול לשאול לשלומך מה טוב מיזה! עמי

../images/Emo140.gifרק לא לבכות עמי

לא יודעת מה שלומי, מוזר אה? לרגע טוב לרגע מזהיר, ורגע אחר השכל מזהיר מכיר את ההרגשה? שיכולה להיות כל כך טובה ואז שוב מתעוררים ולא יודעים אם החלום ממשיך? ואם נגלה שהכלום חלום? אז מה נשאר לנו לחשוב? מה איתך עמי? עלייך מה עובר? קוראת אותך ורואה שם קצת גלים גלים מוכרים עולים ויורדים ששואלים את עצמנו האם אנחנו במשחק ילדים?! ותגיד, איפה פה כל הנפקדים? לאן נעלמו כל המתוקים......אורלי, אלונה, גורן אריסטו.....מה הם חושבים ששכחנו אותם?

למעלה