האם נכונה השמועה

Le Fay

New member
לפחות תמחק את החיוך מהפרצוף, אה?

ראית פעם את תומר, קשטן ג'וניור? היית מבין שזה לא מסוציאליזם...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואלה, הרג אותי השירשור הזה... בדיוק בא לי בזמן... כהרגלי, גם למשוגעים אני עונה ברצינות. אז ככה. ראשית נכון יהיה אם אכחיש את השמועה. לא, אנחנו לא עושים את זה עם חתולים! הן עושות את זה איתנו!!! הם אפילו תלו פוסטר שלי במרכז מעוזם "פח הזבל" ושמעתי שכמה וכמה חתולים יושבים ומחככים את איבר מינם בידם (אגב מעניין לראות את זה...) ומדמיינים אותי...
אז זהו, שבגלל שכולנו מסכנים וחסרי תשומת לב אנחנו מאוד מאוד נהנים מתשומת הלב הזה... אני מקווה ששנינו מתכוונים לאותם חתולים (נו אלה בשחור לבן עם השטריימלים
) חמוד! הצחקת אותי!

almog4

New member
תשובה רצינית ל"אוהב עבירות"

למרות שהשאלה של "אוהב עבירות" (כאילו אוהב עבירות...) היתה קנטרנית, אז הנה תשובה רצינית. נכון, צדקת במשהו, בין 5 ל-10 אחוזים מהיוצאים בשאלה הם גייז (כלומר הומואים). למען הגילוי הנאות אציין שגם אני גיי, ושאני גם מעצב בהתנדבות את האתר של אגודת ההומואים והלסביות - סניף באר-שבע והדרום. זה נמצא בקישור כאן. (ואשמח לקומפלימֶנטים על העיצוב). וכדאי להוסיף עוד, שלפי המחקרים העדכניים, ישנם בין 5 ל- 10 אחוזים גם מקרב החילונים, וגם מקרב חובשי הכיפות הסרוגות, וגם בקרב החרדים.
ככה זה בסטטיסטיקה, אתה יודע. כאישור ל"תופעה הקיימת של גייז דתיים וחרדים" אתה מוזמן לצפות בסרט התיעודי המרתק (והעצוב) "לפניך ברעדה". (אמרתי "עצוב" כי הסרט מראה את הטפשות ואת הרוע בהתגלמותו, מצד רבנים ואנשי דת שונים. לצערי, "אהבת ישראל" - אין שָם). ההבדל הוא, שאצל החרדים, האחוזים הבודדים של האנשים שהם גייז - חיים בסֶבֶל ובפחד רוב חייהם, בגלל בורות ושנאה תהומית , דבר שהוא רחוק מאוד ממורשת "אהבת הבריות" של אהרון הכהן. רחוק מאוד. והערה אחרונה - על הדבר האחרון בדבריך שעצבן אותי : כשדיברנו על "הומואים" - דיברנו על יחסים בהסכמה, ומאהבה, בין בני אדם בוגרים מאותו המין. ההשוואה למין עם חתולים, מאידך, מראה בעיקר על הבורות של השואל. כי - זהו, שאנשים חילונים (וגם יוצאים בשאלה) דווקא אוהבים חיות, מגדלים אותן, ושומרים עליהם, ובודאי שלא פוגעים בהם. הבורות וראיית החיות כיצורים טמאים וללא זכויות - היא דווקא נחלתו של הציבור החרדי. (ראה תשובה בעניין, בקישור כאן). וחבל.
דני

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif וקבל ח"ח על האתר ../images/Emo24.gif

מתה על התמונה משמאל למטה בדף הבית; את הלוגו הייתי עושה ב-GIF ולא ב-JPEG גם בדף הבית (ואם JPEG, אפשר וצריך לנקות אותו); בהקטנת תצלומים דיגיטליים ב-FOTO EDITOR מוטב להקטין רק לחצי, רבע או שמינית; חלק מהקישורים מבוגבגים, למשל דפדוף מדף 1 ל-2 בגלריה 5.

rigoletto111

New member
יופי של אתר! וקשה לי להסכים

רק שיש לי סיבה טובה להניח שאחוז ההומואים בקרב היוצאים הרבה יותר גבוה משיעורם באוכלוסייה, מהסיבה הפשוטה: לדתי הומוסקסואל סיכוי הרבה יותר גדול לא להשתלב בחברה הדתית ולצאת בשאלה, מאשר לדתי סטרייט.

בלי לפגוע באף אחד

האם זה נכון שהרב שטיינמן נתפס בשירותים כשהוא עושה נעים לתלמידו האהוב? והאם נכונה השמועה שהסטייפלר היה זקן סנילי? והאם נכונה השמועה שדוד (המלך המלך) תקע את בת שבע? והאם נכונה השמועה שבישיבת פוניבז' יש הרבה אהבה בין התלמידים (אהבה = עושים אהבה = מזיינים בתחת) ומה לגבי השמועה על סמינר הרב וולף... אוף אני לא מצליח לסיים את המשפט, רק המחשבה על סמינר הלסביות המפורסם עושה אותי רטוב. (יש לי כמה אחיות ועשרות בנות דודות שלמדו שם - אז אני בהחלט יודע מה קורה. אהמממממממ טעים.) השמועה על הריגת חתולים באבני רחוב. מה לגביה? עוד שמועות, או שמספיק להיום? חברי הפורום מוזמנים בזאת להוסיף עוד שמועות. סתם, כדי להפריך אותן.

מני, בדבר השמועה לגבי החתולים.

ראשית, הנני להודיעך שמחלת השפעת פגעה בי כה יוסיף אלוהים שאשמע בשורות גם ממך. והשנית, בדבר השמועה על הריגת חתולי רחוב באבנים, אני מתנצל, נדמה לי שקיבלת את הרושם הלא נכון. החתולים לא נהרגו מ"אבני רחוב" כדבריך. אני פשוט לומד כעת שיעורי-נהיגה על רכב באיזור בני-ברק. בברכה, (בזינוק בעליה מה קודם- קלאץ' או ברקס?) אני.

אתה מאוד נחמד

אבל מי אתה? המחסל. יש לך ניק קודם או שאתה חדש? אתה אומר מני במנגינה כזו כאילו אנחנו חברים ותיקים. אני מת מסקרנות (הרגה את החתול אה?) שמעת על המבצע של אברהם פורז, לעקר חתולים במקום להרוג אותם? מצחיק נורא לא? (אפילו שאני לגמרי בעד, זה עדיין מצחיק.) הדבר היחיד שלא הבנתי: בעיתון היה כתוב שהעלות של המבצע הזה היא כך וכך מליונים לפי חישוב של כמאה שקלים לעיקור, אז למה, אני שואל, למה אני שילמתי 450 שקלים לעקר את החתולה שלי??? (הייתי משאיר אותה עוד קצת ברחוב ואז אוסף אותה מעוקרת ומסודרת. פאק!)

אני מבין שכולכם אותו אדם

עובבי המחסל שלא שם זין. יפה, יפה. האם גם שאר הניקים בפורום הם בעצם כולם אותו אחד. כלומר עובבי? והמפגשים בטישים קיימים רק בדמיוני הרותח? ? ? ? היי, מה השתתקתם כולכם???

rachel21

New member
מניסיון...

על מה שקורה בסמינר הרב וולף אני יכולה ל'אמת' אבל רק בחלק- 1)אנחנו נוגעות אחת בשניה אבל עד גבול מותניים ברור 2)מי שלא יודעת גבולות תוקעים לה גבר... ולי אפילו זה היה קשה.... יודעים מה זה דוסים?

ברוריה2

New member
למה לא מספרים לי שום דבר?

עד שכבר יצאתי אז אתם לא משתפים? לא יפה. ככה עושים? ככה שומרים לעצמכם את כל הצ'ופרים?

Le Fay

New member
וואאאאאאאאוו! הוצאתי לכבודך את

השטיח האדום, תכף פורשת את כולו
(את יכולה בינתיים לנער בבקשה את השלג מהמגפיים? הוצאות הניקוי, את יודעת).

למעלה