האם נכונה השמועה

האם נכונה השמועה

שחוזרים בשאלה הם הומואים? והאם נכונה גם השמועה שחוזרים בשאלה עושים סקס עם חתולות? בלי לפגוע באף אחד אנא ענו לי.

נדמה לי שבלבלת את שמועתך

אם הומואים אז למה חתולות? חתולים! וחוץ מזה, פספסת את העיקר. לא חתולות אלא חתולות מין. אלישע עונה לכסיל כאיוולתו.

Ttl Frdm

New member
בטח!!!

א. אנחנו לא הומואים אלא דו מיניים. ב. חתולות זה רק למתחילים, מתקדמים עושים את זה עם צרצרים (אני לא יכול להסביר לך איך, רק כשתצטרף לכת נוכל לגלות לך) ג. אנחנו סוגדים לשטן, ואוכלים בפסח מצות עם דם של ילדים יהודיים לפני גיל שלוש עשרה שנולדו בליל ירח מלא! ד. אני מאוד מקווה שזו איזה בדיחה מוזרה שלא הבנתי

חה חה חה כל כך מצחיק.../images/Emo151.gif

כל כך שנון ומצחיק. לא חשבתי שצריך לענות לאוילות הזו, אך אתה הטבת לענות בהומור כה שנון. אשמח לקבל את ההסבר על הצרצרים.

Ttl Frdm

New member
תראה זה לא פשוט

אני לא יכול לגלות סודות כה כמוסים ככה בדיון ציבורי פתוח, חוצמזה אני לא בטוח שעברת את מבחני ההסמכה לאגודה הסודית שלנו. בכל מקרה if I'll tel you I'll need to kill you (מבצע סבתא מפורש 56:33:09)

Ttl Frdm

New member
תראה... זה לא כזה פשוט...

אני לא יכול לגלות סודות כה כמוסים ככה בדיון ציבורי פתוח, חוצמזה אני לא בטוח שעברת את מבחני ההסמכה לאגודה הסודית שלנו. בכל מקרה if I'll tel you I'll need to kill you (מבצע סבתא מפורש 56:33:09)
אני לא בטוח על איזה מהם הוא דיבר, אני אישית מעדיף את הימני.

uri80

New member
משהו לא מסתדר לי. ../images/Emo3.gif

בעקבות ההוראות המפורטות שהעברת לי ניסיתי לבדוק כל הלילה את העניין עם הצרצרים. תוצאות: 67 צרצרים מתים. מסקנות אפשריות: א.אני עושה משהו לא נכון וכנראה צריך לחזור לשלב א' - אל החתולים. ב.אתה שקרן מתועב המנסה להוליך שולל אנשים ישרי דרך כמו "אוהב עבירות" וכמוני המנסים לעקוב אחר הוראות לא ברורות. נראה לי שהברירה היחידה העומדת בפני היא לחזור בתשובה אל חיק בנות האדם. אם כבר מבצע סבתא- לא עדיף "לצמצם! לצמצם!" (מבצע סבתא מפורש 44:15)?

יוצאים בשאלה לא עושיים את זה בכלל

טוב ששאלת , עכשיו נוציא את האמת לאור. כל מי שכתב פה על צרצרים, חתולים/ות סוסים או כל בע"ח אחר הוא פשוט שקרן יוצאים בשאלה לא עושים את זה בכלל, פשוט לא! אף פעם! עם אף אחד/אחת ועם שום בעל חיים, חפץ, חייזר... יש הרבה דברים שאפשר לעשות במקום- אפשר לאסוף צדפים, לנגב חומוס,, לגזור ציפורניים, לשחק שש בש,ללמוד דף גמרא או לרקום גובלנים אבל סקס??? טפו טפו טפו

Le Fay

New member
חחח... בדיוק כמו שהסברתי את זה

ששלגיה התעוררה וירקה את התפוח: סיפורי ספתא.

אני מוחה בתוקף!!!

מנימת דברייך משתמע כאילו "סיפורי-ספתא" הינם בדותות שמספרים לילדים כדי שלא ישאירו את השחור במילקי. שקר וכזב. סיפורי ספתא הם הם האמיתות הנכונות ביותר!! אחרת מאיפה היית יודעת: שאסור לצאת בלי סוודר? שאסור לקנות בגדים (או נעליים) בלילה? לעשות תה עם לימון ודבש כשהשפעת תוקפת? בצער רב אני נאלץ להוקיע אותך כגזענית שונאת מיעוטים. לא הותרת בידי ברירה. גם אמריקאים אוהבי ישראל, גם חובבי שוטרי תנועה, גם חובבי חתונות. התריתי בך פעמיים. במקום להפסיק את פוגעת בקודש הקודשים-סיפורי ספתא. בברכה, ועד המיעוטים.

Le Fay

New member
יפה לך למחות!

שכחת "ציור זה לא מקצוע", "תבכי, תבכי, זה עושה לך עיניים יפות", "בצדק לא קונים במכולת", ו"תמשיכי להגיד לא, בסוף הוא לא ירצה אותך". נ.ב. אם תחזיק אצבעות לקשטן בדרבי, אני מחזיקה בסיינה. נ.ב.ב. חג אהבה שמח גם לך.

Le Fay

New member
טוב נו, על גולים עצמיים לוכולה

להתחשבן איתך, נכון? אילו ידעתי שאתה ער הייתי קופצת לרפרש קודם...

למעלה