האם משהו מכיר אומגה 3 של חב' סולגר

• פותח הנושא guybz
  • פורסם בתאריך

Mamash

New member
../images/Emo41.gifעוד שאלה...

בעצם יש לי שתיים: כתבתם פה שכדאי להוסיף למי שמקבל אומגה 3 - ויטמין E+C . יש המלצות על ויטמינים של חברות מסויימות? יש מוצרים שמכילים את 2 הויטמנים ביחד?

guybz

New member
כדאי להוסיף רק E ואת ה C לקבל

מפירות, בעיקר פרי הדר וקיווי אם הילד אוכל הרבה ירקות אין גם צורך ב E. לילדים שאוכלים בעיקר דגנים סוכרים וחטיפים ולא נוגעים בירקות- חובה להוסיף E. אין לדעתי מוצר לשמכיל את שניהם כי E מסיס שמן וC מסיס מים מוצר מאד נוח לתת לילדים הוא E של חיים שלוס שמגיע בטיפות. יוצא מאד זול וניתן להוסיף לכל משקה. גם דרך חיים של קופת חולים כללים יוצא זול יחסית. הכי יקר כרגיל- סולגר. גיא

Mamash

New member
../images/Emo41.gifתודה על התשובה...ועוד שאלה...

הבן שלי לא אוכל פירות הדר, רק תפוחים ובקיץ אבטיח וענבים. לכן, לדעתי אני צריכה להוסיף לו ויטמין C , נכון? לגבי הויטמין E -הוא אוכל ירקות, אבל רק מלפפונים ועגבניות (1-2 ביום), ולכן גם ויטמין E אני צריכה להוסיף. השאלה היא איזה מינון לתת לו? הוא שוקל 30 ק"ג, ומקבל 5 כמוסות של שמן דגים שלכם.

guybz

New member
אוקי אז במינון הנוכחי 200 יחידות

בי"ל של E. אם הוא בולע קפסולות בקלות אז תוסיפי לו קפסולה אחת של 200 ביום. הכי זול שאנחנו מכירים זה דרך חיים של קו"ח כללית. זה מה שאנו לוקחים. אם הוא לא לוקח קפסולות אז ה E הנוזלי של חיים שלוס. אבל יש הרבה מותגים שמוכרים E ובעקרון לא צריכה להיות בעיה איתם מעבר לענין המחיר (סולגר הכי יקרים בדרך כלל) אם תעלו עוד במינון של אומגה 3 אז תעלו בE ל400 גיא

razgalili

New member
חייב לחלוק על גיא בחדות בנקודה הזו

לכל הילדים בפסקטרום יש מחסור חמור ביותר באנטיאט\וקסידנטים. דיאטה לבד לא מצליחה לספק את החסר. לא יכול להמליץ על מוצרים בישראל, לא מכיר.

אורזיגל

New member
גיא, אודה לך אם תרשום היכן ניתן

לרכוש ויטמין E בטיפות של חיים שלוס. ניסיתיל לחפש בגוגל ולא מצאתי

Warcraft3

New member
שאלה בקשר למגנזיום

שאלתי קודם על מגנזיום וB6 של סולגאר. הם באים ביחד בבקבוק אחד. השאלה שלי היא האם אפשר לקחת B6 לבד ומגנזיום לבד על פי היחס של המינון. ואיזה מגנזיום בעצם לקחת? תודה מראש על התשובה

razgalili

New member
אפשר לקחת בנפרד אבל

אסור אסור אסור אסור לקחת B6 בלי מגנזיום כי B6 "משתמש" במגנזיום וגומר אותו. בלי מגנזיום יש בעיות נוירולוגיות, שזה בדיוק מה שאנחנו מנסים למנוע.

למעלה