האם מרחק צריך להיות

שירקאן12

New member
האם מרחק צריך להיות

גורם לכך שיהיה קשה לישם זוגיות? והאם זה יכול להיות לטובה ? או לא. סופי"ש) בלבד למשל?

מרחק..

לעניות דעתי מרחק אינו מהווה בעיה לישום זוגיות, אלא אם קיימת בעיה של ניידות, אך בעידן שלנו קיימת אפשרות להתגבר גם על כך. יש משהו במרחק שיוצר בך געגוע מתוק, הדרך עד אליו/ה מלווה בהרהור, זמן למחשבה, כמיהה וכל מה שעוד ניתן לחוש באויר, יש בזה כייף לא רגיל בצפיה לו/ה המגיעים ממרחק, משהו שובה לב בדרך שהולכת ומתקצרת...
מה לא עושים בעבור אהבה, אפילו המרחק בגדול ביותר לא יוכל לה

לדעתי אפילו שלא יישמתי...

יכולה בהחלט להיווצר הערכת זוגית ממרחק..ובמפגשים בסופי שבוע...יש לי חברה שמנהלת מערכת כזו כבר ארבע שנים..וזה נפלא...במשך השבוע היא מתפנה לטפל באביה הקשיש ..ללמוד, לעבוד, בסוף שבוע החבר שלה מגיע או היא נוסעת אליו...זמן להתגעגע אחד לשני....ומבלים זמן איכות נעים, ונחמד...לי אישית אני חושבת שזה היה מאוד מתאים..אחרי שחוויתי זוגיות צמודה מאוד הייתי מוכנה להתנסות בזוגיות עם קצת יותר מרחב...

66Amiram

New member
בהחלט !

היא נוסעת אליך בקיץ 3 שעות באוטובוס ועד שמגיעה כל האיפור שלה מתחרבש ...

66Amiram

New member
בודאי !

אתה נוסע אליה באוטובוס 3 שעות בקיץ ומגיע עם עיגולי זיעה מסריחה בבתי השחי...

66Amiram

New member
האמת שמעולם לא הייתי עלם חמודות..

תמיד הייתי נמוך ,שמן ,קרח , ממושקף עם גיבנת קטנה וחוטם גדול .

האמן לי עמירם...שגם נסיעה בתוך

תל אביב עצמה מגיעים אליה עם כל הדברים שציינת....ובנוסף עצבניים בגלל הפקקים....אפשא לנסוע ברכבת מאוד נעים...איך אמר הרצל? " אם רוצים אין זו אגדה"....לבעלי לשעבר הייתי נוסעת עד עין יהב...והוא עד ערד....האהבה מכניסה המון אדרנלין ובפרט שיש פרטנר שכייף להגיע אליו...כל תלעות הדרך נשכחות....

66Amiram

New member
תני לי סיבה אחת טובה למה להאמין לנשים ?

אני תמיד מתיחס לאמרתו המפורסמת של המרקיז דה סאד..

עמירם...אם אתה מראש מתייחס לנשים

כאל מין שאסור להאמין לו.....אז למה שבכלל אטרח...אני רק יודעת דבר אחד....אדם שקשה לו לתת אמון בנשים ולהיפך "תוקע" את עצמו לחיים של לבד...בחשדנות מתמדת..וזה מעגל שקשה לצאת ממנו....

66Amiram

New member
כמה שאלות בנושא :

מה עשתה יעל לסיסרה ? מה עשתה חווה לאדם ? ז'וזפין לנפוליאון ? רוצה עוד דוגמאות עד שתביני שההההכככככוווווללללללל בהומור ?

אותה העיר זה סביר

כי אז הנסיעה לא ארוכה , שצריך לנסוע חצי שעה זו בעיה ,אז נפגשים פחות ,מתגעגעים המון הייתי שם 10 שנים שאני לא ממונעת הוא כן זה יצר בעיה , המון פעמים שהיה לי קשה, וכל מה שבקשתי זה חיבוק לקצת הייתי צריכה לחכות המון , עד שמצא זמן לנסיעה להגיע אלי אבל כל המחזרים שלי לא גרו קרוב אלי , אז התרגחלתי לחכות

ben 911

New member
בהתחלה זה קשה, אחר כך מתרגלים. ../images/Emo13.gif

בהתחלה זה קשה בגלל ההתאהבות הראשונית. קשה להרפות לה את היד, אז לעזובותה בסיום המפגש זה בגדר הבלתי נסבל ממש. לסיכום, המון בכי ודמעות נשפכות בהתחלה. אחר כך נהנהים מהחופש והספייס שנותנים זה לזו. ולא לשכוח שהגעגועים סה"כ משפרים את ליבידו.. והסקס פשוט משגע.

המרחק הורג אותי

הטלפון חוגג רוב היום , כי לשנינו יש זמן אבל המרחק והעובדה שאני לא ניידת עושה את זה קשה מאד

s h o o s h a

New member
המרחק- ענין יחסי

יש בני זוג שחיים באותה עיר, דרים בדירות סמוכות ועדין, הם כל כך רחוקים האחד מהשניה. לעומתם, בני זוג שחולקים חלקי ארץ שונים, ומרגישים כאילו מעולם לא נפרדו. כאילו הם אוחזים ידיים בכל שיחת טלפון, העיניים נוצצות כשמספרים לחבר/ה על החבר/ה בקצה השני של הארץ וכשנפגשים ממש- תיאר זאת להפליא בן. ולכן, מרחק גאוגרפי הוא מה שאתה עושה ממנו. [בל נשכח כי מדינתנו קטנטונת ובמהירות של שעה וחצי~ אתה יכול להגיע כמעט מכל נקודה לכל נקודה, באמצעות רכבת או באמצעות אוטובוס, טיסת פנים, מונית או רכב פרטי. המרחק האמיתי הוא זה שבין הלבבות!

צודקת שושה../images/Emo45.gif

המרחק האמיתי הוא זה שבין הלבבות !! כל מילה מיותרת כאן

למעלה