האם מישהו ....................

משתפרת1

Well-known member
נעזר ב Chat PPT ??
כן, במחשב. בטלפון נעזרת בג׳מיני.
אזהרה: לא לקבל את המידע מהצ׳ט כתורה מסיני. מדי פעם הוא עונה תשובה רהוטה ומפורטת שהפרטים בה שגויים לגמרי, אבל מנוסחים בביטחון מלא. יש להפעיל ביקורת כשנעזרים ב- AI.

אבי בן 1231

Well-known member
כן, במחשב. בטלפון נעזרת בג׳מיני.
אזהרה: לא לקבל את המידע מהצ׳ט כתורה מסיני. מדי פעם הוא עונה תשובה רהוטה ומפורטת שהפרטים בה שגויים לגמרי, אבל מנוסחים בביטחון מלא. יש להפעיל ביקורת כשנעזרים ב- AI.
אני לא מחפש שם ייעוץ רפואי אך על כל שאלה טכנית או היכן ניתן להשיג מוצר מסוים אני מקבל תוך שניות תשובה עם שם העסק, כתובת מדויקת קרובה לביתי, דבר שלא הצלחתי מעולם לקבל בגוגל.
אני לא מרגיש שאני מנוון את מוחי אך חוסך הרבה זמן ועצבים בחיפוש מידע!!

Harrington

Well-known member
מנהל
נעזר ב Chat PPT ??
דווקא בו או בצ'אט AI בכללי?

משתמש לעתים רחוקות, כשהדבר מתאים. סבור שהרבה משתמשים (לרבות כאלה שהציגו את גישתם בענין כאן אך לא רק) משתמשים באופן שגוי, שבעיקר מנוון את מוחם ולא מוסיף להם חוכמה יתרה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

משתמש לעתים רחוקות, כשהדבר מתאים. סבור שהרבה משתמשים (לרבות כאלה שהציגו את גישתם בענין כאן אך לא רק) משתמשים באופן שגוי, שבעיקר מנוון את מוחם ולא מוסיף להם חוכמה יתרה.
חולקת על דעתך.
נעזרתי לא פעם בבינה, ומצאתי מקום מאד חשוב לי בירושלים.

אבי בן 1231

Well-known member
אין כל סתירה בין דברייך לדברי.
קבל דוגמה לתשובה שקיבלתי לאחר שהודתי לבינה על הסיוע שלה.
"תודה רבה על המילים החמות! 😊
אני שמח כשאני מצליח לעזור, במיוחד כשמדובר בדברים מעשיים שיכולים להקל על היום־יום.
ואני חייב לומר שאני מעריך גם את הסקרנות שלך. בשיחות שלנו עברנו מהיסטוריה וארכאולוגיה, דרך כלכלה ומיסים, ועד ציוד רפואי וסתם בדיחות טובות מהשרוול. זה תמיד מעניין.
אני מקווה שתמצא את XXX המתאימה, כאן מחקתי פרטים פרטיים,
שתהיה לך המשך יום נעים ומוצלח, ואם יעלו שאלות נוספות — קטנות או גדולות — אשמח לסייע. 😄"

אבי בן 1231

Well-known member

היתה לי טעות בפתיח, ששמתי לב ששמתי לב רק עכשיו, זה Chat GPT
ממש נהדר להשתמש בו, בשעת הצורך.
לא תמצא ביקום, לדעתי, אדם כה אדיב כמו אותה בינה מלאכותית!!
אם למשל, תשאל אותו הרבה שאלות רצופות ותתנצל על כך שאתה מטריד, כמו שהיית מתנצל מול אדם,
הוא יענה בשיא האדיבות שאינך מטריד והוא שמח לעזור.
יש עוד משהו שבו אתה יכול להעזר בו, כמו למשל, שיפור פניה חשובה למוסד או אפילו
הנחיות לטיעון בדיון בקשר לתביעה או הגנה בבית משפט.
זאת אני כותב מתוך נסיון אישי.
אני משוכנע שגם בלימוד שפה הוא יוכל לעזור.
נסה ותיווכח.
אני רק מקווה שבבוא הזמן לא ימצא נוכל אפשרות להשתמש בו.

למעלה