האם מישהו קרא

Tatu4Taty

New member
האם מישהו קרא

את הכתבה על נמרוד הראל שפורסמה? רק לי נדמה שהבחור מפספס כמה דברים אפילו במה שהוא אומר? יש לי הרגשה שהוא שהוא מתעסק יותר ב"מיסטיקה" ממה שנדמה לו. בכל אופן, מה אתם אומרים? מצורפת הכתבה.

Journey D

New member
איש איש באמונותו חיה.

בחלק הראשון נמרוד מתאר את אמונותו - אני אישית מכבד את זה, אם הבחור רוצה להאמין בדרך זו אז בבקשה. אבל... לאלו אשר מתעסקים זמן רב בתחום הנסתר מגלים כי גם הם רחשו כמה מיומנויות אשר נובעות מן המודעות העצמית שלהם, כגון : קראת אנשים. מה שהוא אומר שהוא פשוט מודע יותר לאדם שמולו. הוא כל הזמן בוחן את האדם, את שפת הגוף, צורת הלבוש, טון דיבור וכד'... זהו פן פסיכולוגי שרבים מאיתנו רוכשים במהלך הבגרות אבל רק מעטים (אפילו נדירים) אלו אשר ממשיכים לעסוק בזה. זהו תחום אשר גובל לתחום הנסתר, לעיטים אפשר לחבר בניהם... בנוגע לדוגמא אם הילדה והעניים העצמות - דמיון מודרך בשילוב פסיכולוגי לא יותר. הוא מתמקד כל הזמן בתחום הפסיכולוגיה והתת מודע. מעניין אם השיטות שלו היו מצליחות על אדם אשר מודע לעצמו ולתת מודע שלו. (למשל אדם אשר עוסק במאגיה כבר שנים)???

RainBird

New member
כמו שאני תמיד אומר, "נאה דורש, נאה מקיים." הוא מציב מטרה למגר את השרלטנים, שיכתוב ספר או יצור סדרה על איך עושים את הטריקים. לא על ידי לחזור על אותם תרגילים. אני מריח מסחור שבדרך כלל גורם לי דחייה מיידית. אני מדיר את רגלי מהנושא. ארדן.

Bassman

New member
חלק קוראים לזה תת מודע, חלק

קוראים לזה מאגיה בשבילי זה אותו דבר למקד את המחשבה במשהו, מספיק חזק, עם מודעות מספיק גבוהה עד שהוא באמת קורא ארדן תמיד ממליץ על ספרים אז גם אני אמלליתץ על אחד "כוחו של התת מודע" (כן יש בעברית. לא אני לא זוכר את שם הסופר). כתוב בצורה קצת רעה לטעמי אבל מסביר הכל בצורה די טובה. ארבל

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

בנוגע לחלק הראשון, השני סתם אידיוטי. |אייקוןשלויקישבאמתבאמתאוהבתאתארבל|

Tatu4Taty

New member
יש קצת הבדל

מאגיה מכילה יותר מתרגילי תת-מודע למינהם וכוללת שיטות רבות שהרבה פסיכולוגים שמכירים באפשרות לעבוד עם התת-מודע עשוים שלא לקבל/להבין.

למעלה