האם מישהו סתם ככה....

היום בבוקר,|ג'ירפה|

פלור לימדה אותי בכיתה שלה קצת מתמטיקה, כי לא ידעתי כלום לקראת המבחן שהיה לי שעתיים ראשונות. מתישהוא באמצע נכנס אחד המורים למתמטיקה, מסתכל, ואז הוא אמר "מתמטיקה! מי צריך את זה בחיים" או משהו כזה, לא משנה, הפואנטה היא שאמרנו לו שזה מייאש ואדיוטי והלוואי שלא היה דבר כזה, הוא אמר שלא מפסיקים עם מתמטיקה בגלל יאוש. תראי,בטוח שזה מבאס, זה הלך חרא וזה לא סתם מבחן, זה מתכונת, יש לך בגרות, וזה משפיע על כל הציון שלך בסופו של דבר. אבל הכל מהשם. אל תשכחי את זה. זה עוד נסיון. לראות איך תקבלי את זה. אם תמשיכי ללמוד, ולהתמיד, ולתרגל עוד יותר טוב בפעם הבאה [אני בטוחה שלמדת הכי טוב שאת יכולה. ובכל זאת.] ולהצליח. אולי זה מה שצריך כדי שבפעם הבאה תצליחי יותר.. והי, אני בטוחה שמחר תגלי שאת יכולה איכשהוא לשנות את הציון הזה. ואם לא, בכל מקרה שום דבר לא ישתנה, אז למה להיות עצובים אם אפשר לשמוח? :) תחייכי. לכי לישון עם חיוך, זה כל כך חשוב. לילה טוב.

חחח אביעד,|ג'ירפה|

שנינו שלחנו לשני הודעה באותו זמן. אוינו, כתבתי רק "הי אתה", אבל זה בגלל שאני כבר לא אומרת לך שלום! עצוב. :) שומעים שומעים. אתה זה שלא שומר על קשר.

ש ו ר ש י

New member
תודה../images/Emo119.gif

מזמן לא שאלו אותי. אני מרישה טוב. חוץ מהמבחן במתמטיקה. אבל גם זה כבר לא יכול לדכא אותי.

elivnat

New member
העם עם איילת../images/Emo70.gif../images/Emo165.gif

הנה, אפילו
איתך!!!!

elivnat

New member
גם אני

כמו עוד הרבההההההה תיכוניסטים מאוכזבת מהמתכונת שהייתה לי היום במתמטיקה.... אתמול פתרתי את כל התרגילים שהמורה הביאה לנו להתאמן עליהם, הרגשתי ממש מוכנה למתכונת!!! ואז, היום בבוקר, אני עושה את המתכונת כשאני מרגישה שאני די מבינה... אחרי שאני ועוד חברה הגשנו את הבחינה גיליתי ממנה שלא עניתי על שאלה שביקשו ממני באחד התרגילים, זאת אומרת, לא פתרתי עד הסוף, וזה היה כזה מאכזבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ובתרגיל אחר כנראה שגם לא הלך לי טוב... אווווףףףףף

elivnat

New member
אביעד...

אני שמעתי נכון
יותר נכון קראתי
"רוצה מתמטיקה"??????? מי אתה ומה עשית לאביעד שאנחנו מכירים?!
תגיד תודה, נראה לי אזרחות עדיף ע"פ מתמטיקה....

אני חושבת שאת שני

המקצועות האלה צריך לגנוז!! אחח מתכונת באזרחות ביום ראשון ואין לי זמן ללמוד...

elivnat

New member
איילת, שוב, העם איתך../images/Emo70.gif

אני רק שנה הבאה אלמד אזרחות... וזה אומר שלשנה הבאה אני צריכה להביא איתי כרית ושמיכה... ושהמורה לא תצפה ממני שאני לא ארדם בשיעורים, כי ציפיות---> יש רק לכריות.. ולשמיכות..

למעלה