האם מישהו סתם ככה....

האם מישהו סתם ככה....

בס"ד באמצע היום בא ושאל אתכם מה שלומכם? אם הכל בסדר ואם אתם מאושרים הבוקר? אם לא, אז אני עושה את זה עכשיו: הכל בסדר? אתם מאושרים הבוקר?

מוצארט

New member
הוא מוזר

אבל רק ככה אנחנו אוהבים אותו

הו הו. |ג'ירפה|

זה קשה לשנות. כל כך קשה לשנות. :) אבל השינוי הזה, השינוי הזה אולי קשה עכשיו, אבל התוצאה שלו היא נהדרת. שווה לעבוד קשה בשביל זה. בכל הכנות. שיהיה יום טוב לכולם. ואם הוא לא כזה, אני סומכת עליכם שתהפכו אותו לטוב..

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif חח ליאור! ../images/Emo24.gif

איזה כיף שאתה עושה את זה.. אני ממש אוהבת את זה!
הכל מצויין ב"ה!!! אני מרגישה נפלא!!!!! חוץ מדבר קטנטן ופעוט: אחותי לא יולדת. וזה מעצבן, כי היא הייתה צריכה ללדת אתמול וממש לא בא לי שהיא תלד עוד שבועיים. בעעעע.

אם הייתי עונה על זה בבוקר

התשובה שלי הייתה, שאני מרגישה אופטימית, ושאני הולכת להצליח בתמתוכנת במתמטיקה אחרי שחרשתי שבועיים, ואתמול ישבתי 5 שעות בחדר ועשיתי תרגילים ולא יצאתי מהחדר... אבל עכשיו כבר ערב והתשובה שלי שונה: איך אני מרגישה? אכזבה ויאוש... המתכונות הלכה לי ממש לא טוב!!! כמה שהצלחתי את כל התרגילים אתמול שתרגלתי, היום במבחן שום דבר לא הלך לי, לא הצלחתי לענות על שום שאלה (טוב,נו, היו 3 שאלות אבל עדיין..) בקיצור, לא הלך לי טוב, אז ההרגשה שלי עכשיו זה ייאוש, ואכזבה, כי האמנתי שהמתכונת הזה הולכת לשפר לי ת'מגן...
(ראיתם את הסמיילים החדשים שהוסיפו ליום העצמאות:
חחחח עאלק הרצל, והירוק הזה של התפוז נראה כאילו זה כיפה...)

אביעד

תודה על ההודעה היום
, ראיתי אותה רק אחרי המתכונת... סליחה שלא עניתי, אתה יודע...

למעלה