האם מישהו מכיר וקרא

Natushka

New member
האם מישהו מכיר וקרא

את הספרים של ריצ`רד באך? ג`ונתן ליווינגסטון השחף, אחד, גשר מעל ומעבר, אין מקום שהוא רחוק מדי. קראתי אותם ממש מזמן, והיום אני רואה אותם באור אחר ורוצה לדעת אם הם באמת התנסויות שהוא חווה בחיים ומי זה בכלל ריצ`רד באך. אם מישהו יודע על מה אני מדברת, אשמח לקבל פרטים. צ`או ותודה נתי

Tal_Ya_Tal

New member
איך לא, נתושקה? B-) באך משובח

כמובן ריצארד באך. את שחף, קראתי מזמממממממן. אני זוכרת כשהספר יצא לראשונה לאור, בשנת 1973 ודברו עליו ברדיו (כל כך ארכאית אני. רואה?)ואת גשר מעל ומעבר ואחד, קצת פחות מזמן נכון, פעמים רבות אני מביאה את `אין מקום רחוק מידי` כמתנת יומולדת אבל שכחת להזכיר את ה ס פ ר שלו ``תעתועים``-מדריך למשיח מתחיל. אם עוד לא קראת, אני ממליצה בחם. ו..כן, ריצ`רד באך באמת היה טייס ובאמת חווה את אשר הוא מספר. אבל לדאבוננו הוא לא מצוי אתנו עוד על הפלנטה הצנועה שלנו. ב``תעתועים`` הוא מספר, כיצד כל זה התחיל.... גם הפרטים שהוא מוסר על עצמו ב`גשר מעל ומעבר` ו`אחד`-נכונים. לריצ`רד באך הייתה ראיית עולם מאד יחודית ומקדימה את זמנה. על כן אני חושדת שהוא היה `דלי` (גם בשל היותו טייס). יש רק ספר אחד שלו שטרם `התגברתי` עליו והוא נקרא: `הבריחה אל הלא בטוח` ספר מוקדם יחסית, שלו. L&L TALYA

Natushka

New member
נכון נכון שכחתי את תעתועים,

ממש איום מצידי!! בטטח שקראתי את תעתועים ואני זוכרת שזה קצת הפחיד אותי בזמנו, כי זה נשמע מופלא ומוזר ומאוד לא אמיתי, אבל היום הראייה שלי ``קצת`` השתנתה אז אני חושבת שפשוט אשב לקרוא אותם אחד לאחד, שוב. תודה על הפרטים, אגב, אני לא זוכרת מה הוא בדיוק סיפר בתעתועים, אבל איפה הוא היום? והספר האחרון שכתבת,ניתן להשיג בכל חנות ספרים? דבר אחרון, גם אני חושבת שהספר אין מקום רחוק מידי זו מתנה מ ה מ מ ת ליום הולדת לכל מי שאוהבים, כולל את עצמנו... חג שמח! נתי

Tal_Ya_Tal

New member
ריצ`ארד באך אכן הלך לעולמו :-(

מזה כמה שנים. או אפשר לומר, שהוא `חזר הבייתה`. הכל תלוי איך מסתכלים על כך. אמרתי לדאבונינו, לא מפני שאני מצירה בשבילו, אלא מתוך תחושת אבדן(הלא ת מ י ד זוהי הסבה לאבלות?!?) של כשרון כתיבה שכזה ורעיונות שופעים שכאלה. הספר האחרון שציינתי, `הבריחה אל הלא בטוח` נתן להשיג בהוצאת `כנרת` כמו גם את `תעתועים`. B-) L&L TALYA

darma

New member
טליה ריצארד באך?

טליה שלום לך, אני רוצה להבין ריצארד באך מת? אני מאד אוהבת את הספרים של ריצארד באך וחשבתי שהוא עדיין ממשיך להוציא ספרים. אשמח לדעת. תודה, דארמה

למעלה