האם מישהו חושב

• פותח הנושא izek
  • פורסם בתאריך

yoni malka

New member
אם אתה רוצה

שמע עברתי על התוצאות של אילת אשדוד נתניה וכל שאר התחרויות ש"היית בהן" לא נמצא באף רשומה שם דור המשתייך לשם משפחה שמתחיל ב א. אם אין לך בעיה לעמוד מאחורי דבריך, תאמר את שמך האמיתי. אין לי בעיה ואפילו אשמח להפגש איתך ושלמוע "כמה אני טועה". אתה מוזמן לבוא לאימוני חכ"מ ולהתרשם מהאוירה הקבוצתית בקבוצה. בתור חבר חכ"מ ומאורע בתרחישי הקבוצה מעולם לא ניתנה הוראה לי או לחברי קבוצה לעבוד בשביל ספורטאי זה או אחר. תבין את זה אתה וכל מי שחושב כך .

דור.א

New member
תקרא טוב

בשום מקום לא כתבתי שאני משתתף בתחרויות. וכצופה מהצד זה קצת מוזר לראות שספורטאי יוצא מהמים מעל דקה לפני ה"אלופה" שלכם ואחרי האופניים הם ביחד ואפילו רצים ביחד. מוזר שלכולם זה נראה מוזר ורק לחברי קבוצתך לא. או שינאי כהן מושך את ה"אלופה" ורק כאשר המתחרה שלו מנסה לברוח הוא נאלץ לעזוב אותה.

אני מוכן לממן לך שעון חדש....

כדי שבפעם הבאה הוא לא ירוץ כל כך מהר. במסגרת ההרגל שלך להפיץ דברי בלע בלתי מבוססים על האמת נפלת כאן ובגדול. ינאי כהן יצא יחד עם חלי רוזנשטיין מהים. את קטע הרכיבה הוא התחיל 11 שניות אחרי חלי. ואת הריצה הוא החל למעלה משתי דקות לפני חלי. סופו של כל שקרן לחשוף עצמו....

דור.א

New member
על ראש הגנב בוער הכובע....

אף אחד לא דיבר על ינאי כהן בקע זה. דיברתי עלשבתאי אורן שבטריאתלון מגידו יצא מעל דקה לפני ה"אלופה" ואת קטע האופניים סיימו ביחד. אולי אתה חשבת שאני מדבר על ינאי כי............

2LEARN

New member
אנא פרסם את פרטיך כי ה"מאמן" ....

דור.א, שלום רב, בהחלט אני מסכים לכל מילה מדברייך בעניין מה שהזכרת בקבוצת ה"חכמים", אך מכיוון כי ע"פ רוח הדברים שכתבת, ניתן להניח כי אני- ליאור כהן, רשמתי את הדברים. אם הדבר לא קשה לך, אנא, ציין את שמך המלא ואולי אף טלפון סלולרי בכדי שה"מאמן" יראה כי אין זה אני, המסתתר מאחורי מסיכה בשם בדוי. התודה מראש, ליאור כהן

הבל הבלים

דור, קשה שלא להתיחס לדבריך שכן בינם לבין האמת אין שום קשר ובדבריך אתה טועה ומטעה את קוראי shvoong. בטריאטלון מגידו רכבה חלי בפלטון של בערך 10 רוכבים בקטע שבין צומת פרדיס לצומת אלייקים ( גוון קניג, ירון רם, רמי שלמון, אורן שבתאי, עמוס נצר, עידן פרקר,בן אונש, אנוכי ועוד) ואת שאר קטע הרכיבה רכבה ברובו לבד. בטריאטלון ספידו בנתניה 36 קילומטר רכבה חלי בקבוצה שכללה 6 רוכבים (אורי שרון, רמי שלמון, עודד פיין,סמי קרן ואנוכי) את 4 הקילומטר הנותרים רכבה לבד ולא עודד "משך" אותה לפי דבריך. בטריאטלון חורשים להזכירך לא מתבצע דרפטינג, בטח לא כשהשופטים "יושבים" עליך וגם בטריאטלון הנ"ל אף אחד לא משך את חלי. דור, דבריך חסרי בסיס ושקריים, בדוק את מקורותייך ואת עצמך.

לא...אתה אפילו שוכח מה שאתה כותב..

שתי הודעות למעלה... נשחק משחקי זכרון?????? אני מת על זה בוא ואצטט לך במדויק מכתובייך... "או שינאי כהן מושך את האלופה שלך ורק שהמתחרה שלו מנסה לברוח הוא נאלץ לעזוב אותה" זוכר? אם לא אז תעלה למעלה וקרא שוב כי אתה כתבת את זה. אבל אנחנו כבר התרגלנו לחוסר האמינות והיצבות שלך.

revitalg

New member
חבל שלא הזדהת בשמך האמיתי אבל...

דור היקר ! בדרך כלל אין זה ממנהגי להגיב לטיפשות של אנשים כמוך,אך במקרה זה אחרוג. לידיעתך ינאי כהן כבר כחודשיים לא נמצא במסלול האימונים הרגיל שלו,לא שהוא חייב למישהו הסבר בנושא ואם היית שם לב או יודע את כל הפרטים לאישורן ,היית שם לב שינאי בארבע שניים האחרונותלא השתתף באילת מפני סיבותיו הוא השנה הוא החליט לרדת בגלל התחיבותו ליובל גולן ותו לא. ליאור כהן לא מהווה אתגר לינאי עם כל הכבוד לליאור ויש לי הרבה כבוד אליו,אך עם לליאור היה כל כך חשוב להתחרות ברמה הוא היה מבצע בריחה. וחוץ מזה לטענתך המופרכת שהיה תכנון מוקדם של הקבוצה לעזור לחלי שוב הטעות בידך. רק חבל שלא הייתה לך טיפת הגינות לבוא לשאול את ינאי במקום להשמיץ את אחד הספורטאים ההוגנים יותר שמשתתף בסבב . האפס הגדול ביותר יצא אתה אך אם תרצה לנהל שיחה רצינית בנושא ולא בהשמצות חסרות שחר אתה יכול ליצור קשר לטלפון 052 358269

yoni malka

New member
ואני מציע לך (מיכאל)

פשוט לקרוא מספר פעמית את מה שכתב יאיר בסעיף החמישי (אל תתעצל זה רק כמה הודעות למטה). פעם פעמיים שתקרא (ואולי כדאי לך להדפיס כדי לקלוט יותר מהר) יעזרו לך

יאיר בן עמי

טוב - בתור זה שהתחיל את הדיון הזה שהפך אח"כ לויכוח ועכשיו הוא רק מעיק יותר ויותר ויוצר אנטי - אני אהיה זה שייזום סולחה. יאיר, יובל, שאר חברי חכ"ם - דברי הראשוניים לא כוונו כדי לפגוע במי מכם - אבל בהחלט רציתי להביע את תחושת האי נעימות שלי מהטקס. לא משנה - אתם חושבים שהייתם בסדר, אני חושב שלא - ההודעות האחרונות גלשו מזמן מהספורטיביות ומההגינות (משני הצדדים - אני לא הייתי נקי מטעויות) - ואני מציע להפסיק את זה. לגבי הויכוח על הדראפטינג - שוב - לא הצלחתי להעביר את הנקודה שלי - אז לא משנה. אולי אנשים יותר גדולים ממני יצליחו להעביר את החשיבות בלהתחרות עם דראפטינג כל עוד הוא קיים בעולם. יאיר - אני לא גר עכשיו בבית אלא באוניברסיטה - ועל כן אני לא כ"כ יכול להגיע אליך לפגישה, אבל הייתי רוצה להיפגש איתך ולשבת, בצורה הגונה, נקייה, ספורטיבית וג´נטלמנית ולדון/ללבן כמה דברים. איך אמרת - היין/בירה עלי (וזאת לא הצהרה כ"כ קלה לסטודנט....). הטלפון שלי הוא 758278-052 - אני באמת אשמח אם תתקשר. שוב - זה הזמן להיות ספורטיביים. זה הזמן להיות הוגנים. זה הזמן לנוח.... תיהנו בפגרה.

יצאת ענק מיכאל...אבל הבירה עליי....

אני בהחלט לא חושב שהיתה כאן מלחמה מסוג כלשהוא כי בספורט עסקים כולנו וספורט הוא ספורט ורק ספורט אפילו שחלקנו מתפרנס ממנו הוא ישאר רק ספורט. חשוב שכל מי שזה מעניין אותו ידע כי משתי השורות בהן ישבו ספורטאי,מאמני והורי חכ"מ לא נקראו קריאות גנאי מסוג כלשהוא לכל אורך הטקס, בוז מכל סוג שהוא לא נצעק מאותן השורות. יובל חץ לא בקבוצת חכ"מ אך כפי שנראה הדבר הוא בדרך אלינו, מנטלית,נפשית ורוחנית הוא איתנו כבר זמן מה וחלק גדול מהחכמ"ים מרגישים כך. אשמח לשבת איתך כשאגיע לת"א. גם עם האחייך אשמח לשבת לשיחה. כל אחד שנכנס לפורום חייב להבין כי בספוט עוסקים אנחנו ולכן אין כאן מקום למלחמה או רוחותיה. קבוצת חכ"מ מורכבת מספורטאים יקרים. מי שחושב כי אנחנו מגיעים לתחרות כזו או אחרת ונותנים הוראה למי מספורטאי הקבוצה לוותר על התחרות האישית שלו לטובת ספורטאי כזה או אחר טועה מטעה וחוטא לאמת מכל סוג שהוא. ספורטאי חכ"מ חברים האחד של השני וגאוותנו בגיבושנו ומאחוות החברים השוררת בקבוצה והחורגת מהעיסוק בספורט. אפילו חתונה היתה כבר בקבוצה. כל ספורטאי שרוצה להנות מהאווירה המיוחדת של הקבוצה מוזמן להצטרף לאימוני ניסיון אך ראו הוזהרתם,מעטים הציצו ולא התמכרו. צר לי כי יש מי שחושב שבדרך של עיוות המציאות הוא מקדם את העיסוק שלו או של אחרים בספורט. ברוב הטריאתלונים שנערכו העונה סבלו ספורטאי חכ"מ ממצבים שספורטאים אחרים לא היו משלימים עמם ומכיוון שרק בספורט אנו עוסקים לא עשינו עד היום שום דבר כדי להגיב על אותם דברים חמורים. גם בטריאתלון אילת היו מקרים חמורים שהדעת הספורטיבית לא יכולה לסלוח עליהם. רבים יהיו עדיי כי עוד במהלך התחרות אמרתי כי אני והקבוצה נצא האנשים הרעים של התחרות משום שיש מגבלות של הבנת הטריאתלון עם הדרפטינג לרוב הצופים והמשתתפים. צר לי שצדקתי עד כדי כך. ולך מיכאל, אשמח להיות איתך בקשר כדי שתבין עד כמה ספורטאים כרן ודן יקרים לי ועד כמה רוצה אני בהצלחתם. בברכה יאיר בן עמי מאמן חכ"מ

מי בכלל מגיע לת"א?

אני גר בי-ם. יאיר - אני מבקש שנרד מכל העניין של הטקס. רציתי להעביר איזושהי נקודה ולא כ"כ הצלחתי. לא משנה, אפשר לא להתעסק בזה יותר.... אני מציע שכל אחד יבדוק איפה הוא לא היה בסדר, בשקט, בלי הצהרות בפורום, ואם, במקרה, הוא בכל זאת מוצא שהוא לא התנהג כשורה - שבפעם הבאה ישנה את זה - שוב - רק ישנה - לא יודיע לכולם, כבל עם ועדה. ובכל זאת, אני רוצה כן להודיע כבל עם ועדה שאני מצטער על ההערה בקשר לדג שמסריח מהראש. היא לא היתה במקומה, בטח לא בסגנונה. קבל את התנצלותי הכנה, בלי ציניות - נסחפתי. ועל כן אתה תיאלץ לשתות את הבירה על חשבוני, הפעם.

ramaya

New member
לא שותה בירה

חבר´ה אני רואה שאתם צריכים להגיע לפשרה וקצת קשה לכם לבד, אני לא אוהבת בירה אבל מוכנה לעשות הרבה ע"מ לעשות אחרים מאושרים. אולי שניכם תזמינו אותי ליין ( אני קצת אנינה, אני יודעת) וככה שניכם תשלמו ותצאו רגועים...

רמית יקירת חכ"מ... בשבילך יש לי

שתי אופציות מבית היוצר של יקבי דליה. אדום או מרלו. הדום נחשב לאנטיאוקסידנט היעיל ביותר והמרלו נחשב ל...טוב פרטים הארבע עניים. היקב מאוד אקסלוסיבי וניתן להשיג את הינות דרך חברים של היצרן. מכיוון שצברנו יחד (אני והיצרן) מאות ק"מ של ריצות משותפות ואלפי עטינים של כבשים בדיר דליה אני יכול להבטיח לך מחיר מדהים לבקבוק יין שלא תשכחי. תתקשרי לפרטים נוספים. המאמן, שיש המוספים לו מרכאות ומגדירים את ראשו מסריח מהזנב...

אני מתחיל להרגיש מיותר

פפגישה הזאת. בכל אופן - יש לי באמת כמה דברים ללבן איתך, כמה דברים מהעבר ובעיקר כמה דברים על עתיד. יש לי כמה תכניות וכמה דברים בראש. אם אתה יכול ומעוניין - אשמח מאוד לעשות את זה.

yuvalhets

New member
סחתיין מיכאל, אני בטוח שברוח זו

נגיע ליותר הסכמה, וגם אם לא, לפחות להבנה. אני לא חושב שאנשים צריכים להסכים על הכל, אלא לפחות להבין זה את זה. "סובלנות"...

למעלה