האם מישהו חושב

• פותח הנושא izek
  • פורסם בתאריך

izek

New member
האם מישהו חושב

כמוני לגבי הורדת הדפטינג בתחרות העילית. לטעמי היה טעם לפגם העילית בכל נושא הדרפטינג. במשאל קצר שערכתי במהלך התחרות הרוב המוחלט הצדיק אותי וטען כי יש לבטל את הדרפטיג לפחות במקצה העילית ביחוד כשהיו כל כך מעט מתחרים. לתשומת לב הועדה המקצועית.

למה?

למה צריך להוריד את הדראפטינג? אם סוף סוף עושים תחרות ברמה בינל"א, לפי הקריטריונים הבינל"א, צריך שהיא תהיה עפ"י החוקה והסטנדרטים הבינל"א. הדראפטינג לא מקל על הטריאתלון - הוא משנה אותו. דיברתי עם דיולה, אדם שמארגן בהונגריה תחרויות ברמה הבינל"א הכי גבוהה בעולם, והוא אמר לי שאין שום קשר (והוא גיחך על החובבנות שבעצם העלאת הרעיון שיש קשר) בין הדראפטינג לבין הירידה לכאורה של הטריאתלון בעולם. בארץ, לדוגמא, הטריאתלון רק עלה מאז. ובלי קשר, מבחינה מקצועית בלבד, מי שרוצה להיות ספורטאי עילית , שיתחרה כמו בעילית - עם תנאים קשים (רוח, גלים, גשם) ועם דראפטינג - כמו כולם. חוץ מזה - הסקר שלך היה בין משתתפי העילית???? אני לא בטוח שמישהו מהעילית מוכן לומר, בריש גלי, שהוא בעד ביטול הדראפטינג בישראל. אם מישהו רוצה להתחרות בחו"ל בלי נסיון בדראפטינג בתחרות טריאתלון - שקודם ידבר עם כאלה שניסו לעשות את זה בחו"ל וקיבלו שוק. אז אני מציע לרדת מהרעיונות של לחזור אחורה או של להכשיל את מי שרוצה להצליח ולקדם את הענף, ולהבין שבעידן המודרני הדראפטינג הוא לא שאלה בכלל - הוא עובדה.

izek

New member
הסקר היה בין

צופים שחלקם השתתף במקצים האולימפיים השונים. ראית איך שי ואוקסנה היו צמודים לדבוקה שלהם עד הסיבוב האחרון שבו התחילו לפרוץ קדימה? ואם אנו עוסקים בהתמודדות בתנאים קשים כמו רוח למשל אזי אין מקום לדרפטינג בתנאי רוח קשים.

yoni malka

New member
מיכאל - טעות על גבי טעות

מיכאל היקר הדראפטינג גם משנה את הטריאתלון וגם מקל על המתחרים - תקן אותי אם אני טועה (מינסיוני) אבל מאז כניסת הדראפטינג השתנה הטריאתלון לחלוטין. נסה פעם לרכב 20 מטר מרוכב מסויים במשך 5 דקות ואחר כך נסה לרכב במשך 5 דקות בדראפטינג אחריו, אני מניח שאני לא צריך לספר לך על ההבדל הקיצוני בתחושה- מה שיצר את המושג "תתפוס את הרוכב שלפניך ותנוח עליך" ( משהו שנשמע הרבה בטריאתלונים). אני בטוח שאם במקצה העלית באילת לא היה מותר דראפטינג התוצאות (מבחינת הזמנים) היו שונות לחלוטין ומנצחי קטע האופניים היו הרוכבים שהיו חזקים יותר! וסביר להניח שכל הסיפור היה נראה אחרת (בלי לפגוע חס וחלילה בנצחון של דן אלתרמן). בקשר למחשבתך שהדרפאטינג אינו האשם בירידת הענף אני ממליץ לך להכנס לכמה אתרי חדשות בנושא טריאתלון ולעיין קצת בחומר (למרות שהוא באנגלית).לפי הכתוב שם (ולפי דבריה של מזכלית איגוד הטריאתלון האירופאי)מאז האולימפידה הענף בצניחה - הספונסרים עזבו , הטלויזיה לא מוכנה לשדר יותר תחרויות וכו´, בקיצור לראות טריאתלון היום מעניין הרבה פחות מפעם ! וחבל !

חובב יקר....

כאן בדיוק ההבדל בין מי שרוצה להיות אלוף לבין מי שרוצה לסיים תחרות. כאן בדיוק ההבדל בין מי שרוצה להסתכל אל העתיד בתקווה, לבין מי שרוצה להסתכל אל העבר בנוסטלגיה. אם מישהו עושה כאן סקרים - שישאל את מתחרי העילית אם הם נחו לשניה אחת מאחורי הרוכב שהוביל, או שכל הזמן היתה עבודה קבוצתית (זוג זה גם קבוצה - רק קטנה יותר...) - כך שכל אחד נותן את המקסימום כל הזמן. שישאל גם ספורטאים ישראלים שמתחרים בחו"ל ונופלים (או לפחות נפלו בהתחלה) בדראפטינג, רק בגלל שהם לא עומדים בקצב המסחרר. תבדוק את תוצאות האופניים של מתחרי העילית בנגד השעון ותגלה שהסדר שבו הם הגיעו מהאופניים, קרי - זמני הרכיבה נטו, מסודר עפ"י רמתם ברכיבה. תודה על הטיפ באנגלית - ברגע שיהיה לי זמן מספרי אנטומיה אני מבטיח לנסות ולקרוא את מה שגאון כמוך מצליח בנקל. לא צריך תמיד לקרו - אפשר לדבר. שאל את אריקה או את דיולה או מישהו אחר שגם מבין מה הוא אומר ולא רק ממחזר - ותלמד שהסיבות לירידה בענף אינן קשורות לדראפטינג. אם במקצה העילית לא היה דראפטינג - לא היתה כל סיבה מהותית לקיים מקצה עילית. בשביל מה לבדוק מי המתחרה הכי טוב שלנו ומי המתחרה בעל היכולות הכי טובות והסיכויים הכי טובים להצליח בחו"ל - אם הוא לא מתחרה כמו בחו"ל. מי שרוצה לעשות טריאתלון כמו במקורות - שיעשה איירון מן. כל השאר זה כבר ללכת עם הזמן - להסתגל לשינויים. להסתגל לאופניים אחרים. לגלגלים אחרים. לחליפות שחיה חדשות. לדראפטינג. להכל. או שאתה מסתגל. או שאתה לא.

yoni malka

New member
אני מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבתי

ואח"כ את מה שכתבת להכנס לאתר טריאתלון מחו"ל ולהבין את הטעות שלך

אני מציע

אני מציע לך בכל זאת לא ךהיכנס לדברים שאני לא בטוח שאתה ממש מבין בהם. לא יודע בכמה טריאתלונים היית בעולם, אולי ביותר ממה שאפשר לתאר, אבל קצת ניכר שאין לך יותר מדי נסיון בתחרויות בחו"ל. נסיון, אגב, הוא לא רק להתחרות בעצמך, אלא, לדוגמא, לשמוע לקחים שספורטאים אחרים הפיקו. לכן אני אכתוב לך בפשטות: אי אפשר להצליח בטריאתלונים בחו"ל אם: 1. אתה לא שחיין טוב מאוד. 2. אתה לא רוכב חזק מאוד. 3. אתה לא יודע לרכב באופן מקצועי עם דראפטינג. 4. אתה לא רץ טוב. אני משוכנע שאת שני הראשונים ואת הרביעי ידעת לבד. האם ידעת גם את השלישי? אם כך - סיכמנו - שכדי שספורטאינו מהעילית יצליחו להתחרות כראוי בחו"ל, ובכך יעזרו לענף בכך שהם מכירים ספורטאי עילית מהעולם ומשכנעים אותם לבוא להתחרות באילת, בכך שהם יוצרים מודעות לטריאתלון הישראלי ואולי אילת יחזור לסבב האירופי, בכך שהם, אולי, יגיעו לאולימפיאדה - צריך, ואין ברירה אחרת, להסב את התחרויות בישראל לתחרויות בסטאנדרט הבינל"א. אחרי שהפנמנו את זה - בוא ניתן למי שבאמת מבין לדון האם הדראפטינג הוא זה שגרם לירידה בענף (שלא חלקתי שהיא קיימת - רק חלקתי על הסיבה), או שמה אלו הן סיבות אחרות שלא ממש צריך לפרט.... נסה להבין לבד - אם לא תצליח אולי אני אתרגם לך לאנגלית.

yoni malka

New member
מיכאל

אני לא חלקתי על כך שהדראפטינג נהוג בכל העולם אלה על השפעתו הידעת שמתכונת העילית שכרגע מופעלת תעלם בשנים הקרובות או שאתה צריך תרגום לכתבות המעמיקות של ה ITU ??? הידעת שבקרוב תונהג שיטה שבה מתחרי העילית יתחרו בטריפל סופר ספרינט , מתחרי העילית נוער ב דאבל סופר ספרינט וכל זה - ללא דראפטינג כששיטה זו תופעל (מספר שנים) המתכונת הנוכחית של הטריאתלון תהיה רק במקצה של חובבנים, כנראה שעליך זה לא ישפיע... השיטה באה (לדיברי הכותבים) עקב השפעתו המשמעותית של הדראפטינג על הפופולריות של הטריאתלון. אשמח באחת התחרויות בעתיד לשבת ולהסביר לך (בעברית) את השפעותיו השליליות של הדראפטינג על הטריאתלון (וגם את החיוביות) בנוסף לכך אני ממליץ לך לעיין בערכיון הנוח לשימוש של האתר ולקרוא דעות נוספות של רבים וטובים (כנראה שאני לא היחיד). נ.ב פגרה נעימה ובהצלחה בשנה הבאה בעונת הטריאתלון (עם דראפטינג)

רציתי להיות בפגרה אבל.....

כל כך הרבה הגיגים מנותקים מהמציאות ואשר יכולים נקלה להשפיע על הרושם של אלו אשר התהייה היא דרכם, החזירה אותי למקלדת. כל הכבוד יוני. הוכחת כושר הפנמה ותרגום של מצבים משתנים. אני גאה בך, שוב. מיכאל יקירי. אין לי שמץ של מושג כמה יצא לך לדבר עם אריקה ואין לי ספק שאכן דיברתם על התפתחות (אם אפשר לקרוא לנפילה כזו כך) הטריאתלון על הכדור שלנו, הנקרא "ארץ". יצא לי להחליף איתה כמה מילים שהיו באמתחתי להחלפה. מחילופי המילים האלו קיבלתי חיזוק משמעותי למה שידעתי מזה שנה ויותר. מאז האולימפיאדה הטריאתלון בהתרסקות אדירה שקשה יהיה לעצור ע"י המשך ההתעקשות על שימור מתכונתו הנוכחית והמכוערת. ירוספורט לא משדר יותר מ-3-4 טריאתלונים אשר שניים מהם הם איירונמן. האם אתה באמת מאמין שיורוספורט מתעלמת מתחרות ספורט מעניינת משום שהיא כל כך מעניינת? בשיחות שאני קיימתי עם אריקה היא דווקא סיפרה לי שראשי הטריאתלון בעולם אובדי עצות בגלל בריחת נותני החסות וההתעלמות התקשורתית מהענף. היא גם סיפרה לי שחוץ מהצרפתים כולם הפסיקו את השידור של הטריאתלון האולימפי באמצע. הצרפתים החזירו לשידור חי בזכות המתחרה הצרפתי שהיה בבריחה ונתן להם תקווה למדליה (אופוטימים, מפגרים אבל אופטימים). לדברי אריקה הטריאתלון העולמי נמצא כרגע בשפל הנורא ביותר מאז תחילת דרכו כענף מוכר ולגיטימי ולדעתה הדרפטינג הוא הגורם לכך. לדבריה דעתה היא דעת רוב בכל האיגודים. אז מה מיכאל? היא דיפלומטית טובה? או שמי מאיתנו לא הבין אותה? אם תרצה יש לי חבר יקר מאוד שלדעתי גם אתה מעריך מאוד שיעיד על השיחות ותוכנן. בקשר לטענתך כי הטריאתלון בעולם הוא עם דרפטינג ומתחרה שרוצה להשתלב בתחרויות בחו"ל חייב להתנסות התחרויות דרפטינג..... נו באמת. אתה באמת מאמין שתחרויות הטריאתלון בארץ זבת (בהם יש דרפטינג של שנים מקדימה ועוד שלושה שש דקות מאחור) מקדמים מישהוא לחו"ל? אני חושב שיש מידה של תמימות ואולי אף צביעות לטעון כך כשהטוענים לא משתתפים באף תחרות אופניים נערכת ליד הבית (אתה יודע...כדי לתרגל דרפטינג ולא להיות בשוק כשמגיעים לחו"ל) ועוד משהוא. רק מי שלא היה בסביבה בעת שנערכו טריאתלונים נטולי דרפטינג יכול לאהוב את הטריאתלון עם הדרפטינג. אל תגיד לי שראית את הטריאתלון בלי הדרפטינג, הוא נגמר לפני שהגעת. חוץ מזה כל הכבוד לאחים אלתרמן...הם היו הכי טובים וניצחו.

דור.א

New member
למה אתה מתנגד (הכוונה ליאיר)

זה מאוד מוזר שדווקא אתה תתנגד לתחרויות דרפטינג בארץ, הרי רק בזכות זה הקבוצה שלך מצליחה. הרי כל תחרות אתה "דואג" שיהיה לספורטאית "הטובה" שלך מישהוא שיוכל למשוך אותה בקטע האופניים. יכול להיות שבגלל זה הספורטאים שלך גם נגד כי נמאס להם כל תחרות "להתנדב" ולעבוד בשבילה ולא להיות עצמאיים ולהתחרות בשביל עצמם. ואיך הספורטאי המהולל שלך- ינאי כהן. יש לי רק מילה אחת - א פ ס. איך ספורטאי מתאמן לקראת אליפות ישראל ובסוף במקום להתחרות בשביל עצמו הוא מאט את הקצב כדי ש"האלופה" שלך תצליח לנצח. מזל שהיה שם את ליאור כהן שקצת סיכן אותו אז הוא לא המשיך כך כל התחרות. כמו שאמרו בתחרות בנתניה מה זה תחרות טראיתלון בלי ינאי כהן במקום הרביעי אבל היא היתה צריכה לומר רק(!!!) במקום הרביעי. השאלה היא אם הוא כזה לא הישגי או שאתה הרסת אותו. ועוד דבר, כשאתה כל הזמן נותן דוגמאות מחו"ל רציתי לדעת כמה פעמים היית בחו"ל וראית תחרות טריאתלון (לא אופניים ולא איש ברזל אלה תחרות טראיתלון אם דרפטינג) ברמה הגבוהה ביותר כמו איזו אליפות עולם\אירופה. לי אישית לא יצא עוד להיות נוכח פיסית אבל אני בקשר אם הרבה ספורטאים מהרמה הזו ובנוסף אני לא מתערב. מעניין אותי גם כמה ספורטאים הבאת לרמה הזו. איזו אליפות עולם אירופה WORLD CUP או סתם תחרות סבב. ???????????????????????

הבטחתי ואקיים....

כמה ממקורבים אליי ביקשו ממני לא לרדת לרמתם של אנשים קטנטנים שלא מבינים בטריאתלון או בספורט בכלל. אניני מכיר את רוב באי הפורום ואת מי שנקרא דור א. אך דבר אחד ברור לי מההודעות שלו. 1- אתה מאוד צעיר או שלפחות אתה מתעקש להתנהג כך 2- ההבנה שלך הדרפטינג בכלל ובטקטיקה של רכיבת אופניים לוקה בחסר אם להיות עדין או שאין לך כזו אם לדייק. 3- לא אתה מי שבפניו אפרט את הידע והנסיון הנצבר שלי בטריאתלון ואת מספר התחריות בהן נכחתי עוד בטרם אתה ידעת לבטא את המילה... טריאתלון. 4- מעולם לא נתתי הוראה לרוכב שלי, כולל ינאי כהן, לוותר על תחרות לטובת ספורטאי או ספורטאית 5- הניתוח שלך מעיד על בורות הנובעת מרשעות תמשיך כך ותגיע... אין לי מושג למה אבל בטוח שלא להבנה של הדרפטינג. ולכל מי שבא לו להבין את משמעות הדרפטינג: 1- רוכב אחד יכול לחסוך לחברו כ- 30% מהתנגדות האוויר. בדבוקה גדולה יכול להיוצר מצב בו רוכב נע במהירות הגבוהה ב-15-20 קמ"ש מהר מיכולתו האישית, לנוע על אותו המסלול, בזכות שבירת התנגדות האוויר ע"י הדבוקה. 2- רוכב שאינו מיומן ברכיבה קבוצתית לא יוכל נצל את יתרונות הדרפטינג מאחורי רוכב בודד אך יוכל לעשות זאת מאחורי מספר רוכבים בקלות מדהימה. 3- אני מתנגד לדרפטינג מהסיבה הפשוטה שאני מאמין שהטריאתלון הוא ספורט אישי ולא קבוצתי. דעתי האישית היא כי הטריאתלון במתכונתו הנוכחית יעלם מעולם הספורט והסיבה היחידה שהוא בגדילה בארץ היא כי אנחנו מצויים בפיגור גדול אחרי שאר העולם בתגובה האזרחית לאופנות וכך הדבר גם בספורט ושתחרויות האופניים בארץ כמעט לא קימות. 4- הטריאתלון מנציח את הפיגור הספורטיבי שלו ע"י כך שהוא טרם הפך לטריאתלון קבוצתי. באליפות העולם בדואתלון שנערכה ב-1999 היתה טקטיקה קבוצתית של הנבחרת הבלגית אבל חוץ מזה...שממה. 5- כל מי שטוען נגד חכ"מ או נגדי שנקטנו בטקטיקה קבוצתית מתוכננת באילת חוטא לאמת ומנציח את בורותו ואי הידע לגבי מה שהתרחש בימים שקדמו לתחרות. אני מוכן להבדק בכל עת במכונת אמת ע"מ להוכיח שלא היתה טקטיקה קבוצתית מתוכננת לפי הוראה שלי, באילת או בכל תחרות אחרת...מעניין כמה אנשים יהיו מוכנים לעשות בדיקה מקבילה על שאלות שיש לי אליהם. רק בקשה אחת ש לי אל כל באי הפורום: לפני שאתם זורקים רפש חסר בסיס לכל עבר, בידקו את העודות... דור, יתכן ותמצא עצמך בוש וכלם לאחר שתעשה זאת.

דור.א

New member
מאמן של לוזרים!!!!!!!!!!!!!

כתבת שאתה מתנגד לדרפטינג כי אתה מאמין שזה ספורט אישי ולא קבוצתי אז איך אתה בכל זאת מעודד את הספורטאים שלך "לעזור" ל"אלופה" שלכם. למקרה שאתה לא יודע מי "עוזר" לה אז בחורשים ובמגידו זה היה שבתאי אורן ובנתניה זה היה עודד פיין. מה שהכי לא בסדר זה שעודד פיין לא התכוון אפילו לעשות את קטע הריצה משמע הוא עשה את התחרות רק בשביל ל"עזור". יש עוד משהו, למה אתה אומר שכל משמבין קצת פחות ממך הוא טיפש שלא מבין כלום. יכול להיות שזה בגלל שאתה כזה טיפש שמשמבין פחות ממך מגיע לו שיקראו לו כך. ומאוד מעניין למה לא ענית לי בקשר לכמות התחרויות בהן נכחת, אך על שאר הדברים כן מצאת לנכון לענות. יכול להיות שפשוט לא נכחת בשום תחרות???(אני מדבר על תחרויות מהדרגה הגבוהה ביותר).

נו די אתה מבזה את עצמך יותר ויותר

מאמן של לוזרים...בוא נאמר שאתה צודק בהחלט אבל אז מה זה אומר על כל הקבוצות שהגיעו אחרינו (בדוק את ההפרש) בליגת ספידו שזה בערך כל הקבוצות כולל שלך (באמת קיבלו אותך לאחת?).יש לנו קבוצה שאני גאה בה ואני חושב שהיא בשורה אחת עם עוד כמה קבוצות מכובדות ונהדרות שקימות באיגוד. העובדה שאתה חושב שאורן שבתאי או עודד פיין קיבלו "הוראה" לעזור לאלופה שלנו מעידה על הרשעות ונמיכות הגבה המנחים אותך בהודעות שיוצאות תחת מקלדתך שכנראה מבוססות על קו המחשבה המעוות שלך. אני חושב שאתה פשוט מקנא בעצם קיומה של קבוצה בה הספורטאים אוהבים אחד את השני כל כך (אתה יודע מה זו חברות המבוססת על אהבה????????). בקשר למספר התחרויות בהן נכחתי בחו"ל...נסה את המספר הבא: 26 אני לא ממש בטוח כי ספרתי את זה ממש עכשיו עם כל מוגבלות הזכרון של קשיש שכמותי,אגב קשיש, כל התחרויות היו טריאתלון במרחקים הנקראים היום, קלאסי,ספרינט,ומרחקים בינונים. היה גם דואתלון אחד. המספר הזה כנראה קטן מהאמת אך זה מה שהצלחתי לזכור והוא לא כולל מרוצי אופניים,תחרויות ריצה ושאר אירועי ספורט מרתקים. מסופק? אה, עוד משהוא, אם אתה חבר איגוד אז האלופה שלנו היא גם האלופה שלך בהפרש מאוד גדול ומרשים בו אני לא גאה כי אני מעדיף שהיא תנצח לאחר חישובים מתוחכמים שיחפו על תיקו עם מתחרה או מתחרות נוספות. אותך היא בטח ניצחה כי נראה שאת כל האנרגיה שמרת לכאן. ואם אתה חושב שיוני צחק אז הנה ועכשיו ברצינות: בוא לאימון שלנו (זה כבר יהיה בשם חדש במקום חכ"מ) אני יכול להבטיח לך שתיהיה בהלם מהאנרגיות החיוביות.

דור.א

New member
זה נעשה ממש ...............

לגבי ה"אלופה שלך, אז היא לא ממש האלופה שלי כי אם אני לא טועה אוקסנה היא האלופה, אבל כנראה ששלך היא לא. מה אתה אומר, פעם ראשונה שיש לה מתחרה והיא מפסידה, ממש אלופה!!! לגבי הליגה, ראית נגד מי היא מתחרה, נגד 30+. אז מבין כל שלושת הבנות שהתחרו (חוץ מאוקסנה כמובן) היא האלופה. אגב אלופה, מתי בפעם האחרונה ה"אלופה" שלך התחרת ברמה בין ליאומית? מספר יפה 26 אבל אני הייתי בוחר 39, אם כבר אז כבר, נשמע יותר יפה. תן דוגמאות כמו אליפות אירופה בשנת........ או אליפות עולם בשנת.... או תחרות גביע ב.... הרעיון מאחורי השאלה הזו היא להראות כי אין לך ממש ניסיון בתחרויות דרפטינג ברמה הגבוהה (שוב אני מדבר על טריאתלון).

אני יודע בוודאות../images/Emo101.gif

אני יודע מגורם כלשהו מחוף כרמל מגידו שעודד פיין בא לתחרויות מסוימות רק בשביל לעזור בדרפתינג ודרך אגב הוא גם אמר לי בעצמו :אני סיימתי את העונה שלי , אני רוכב אופניים ,אני בא רק בשביל לעזור לחברה בדרפתינג ,לא איכפת לי מה תיהיה התוצאה שלי ולזה אני לא מצפה לתגובה אני יודע זאת בוודאות ממקור ראשון !!!

תככנות קטנונית הנובעת מבורות

עודד פיין אכן סיים את העונה באוגוסט לאחר נצחונו באליפות ישראל לנוער ברכיבה נגד השעון. אז הוא השלים את הדאבל לאחר שניצח, חודש וחצי מוקדם יותר,באליפות ישראל לנוער באופני כביש.ע"פי בחירתו הוא המשיך להתחרות לאורך כל עונת הטריאתלון עד לאליפות ישראל באילת ואכן כפי שכבר ציינתי בעבר כשהוא ראה כי מי מחבריו בחכ"מ זקוק לעזרה הוא אכן סייע לו במהלך התחרות. עודד מעולם לא קיבל הוראה לוותר על התחרות האישית שלו למען מתחרה אחר. בכל הפעמים שהוא עשה זאת הייתה כוונה לבצע אימון רכיבה שאכן סייע בדרך כזו או אחרת למתחרים של חכ"מ. הדבר לא פסול,לא בניגוד לחוק ולא נחשב ללא מוסרי. נהפוך הוא זה מעיד על יכולות של הקבוצה והמתחרים שלה ועם כל הצער על האי היכולות והחוסר בהבנה טקטית מצד מתחרים או קבוצות אחרות.יתרה מכך, עודד לא קיבל אישור להתחרות במקצה האולימפי ברוב התחרויות למרות שהוא ביקש זאת לפני כל תחרות. בטריאתלון הכינרת עודד זינק עם האולימפי ע"מ לעזור לינאי כהן בעת הצורך אך בפועל ינאי לא הזדקק לסיוע ולראיה התוצאה המכובדת של עודד באותה התחרות שהושגה בזכות העובדה שקטע האופניים היה בסגנון "טיול קשישים מבית האבות אל מול גולן" מסביב לכנרת. בטריאתלון מגידו עודד זינק בספרינט ובאותה מידה שמתחרים מחכ"מ יכלו ל "לשבת עליו" יכל כל מתחרה לעשות זאת ואכן המנצחים באותה התחרות נהנו מההובלה של עודד לעומת מתחרי חכ"מ שלא היו בדבוקה שהוא הוביל.בחורשים היתה קבוצה גדולה של למעלה מ-40 מתחרים שרכבו יחדיו ולכן יהיה זה מגוחך להתעכב על התחרות.בנתניה עודד הגיע פצוע ולכן זינק לאולימפי ההוראה שהוא קיבל היתה לפרוש לאחר האופניים כדי לא להחמיר את הפציעה,אני מכיר הרבה מקרים של מתחרים שעשו זאת העונה. בכל תחרות אני יכול להסביר לך מר "יודע בוודאות" מבולבל שכמותך מה היתה הטעות שלך בניתוח הנובע מחוסר הבנה בסיסי בכללי התחרות הנקראת דרפטינג. אך אסתפק בזה: בתחרות דרפטינג זה לא רק לגיטימי אלא מתבקש לשחק את המשחק הטקטי של "מי יוביל מתי ולמה". היתה לפחות אליפות עולם אחת שהוכרעה ע"י המשחק הזה וכל תחרות אופניים מוכרעת ע"י המשחק הזה. לומר ש "להשתמש" בדרפטינג זה לא יפה זה כמו לומר שלהשתמש בנבדל (בכדורגל) זה לא יפה. כנראה שאתה לא ממש הבנת את דבריו של עודד אז אני מוכן להסביר לך את זה טלפונית שוב: לא עודד פיין ולא אף ספורטאי מחכ"מ קיבלו הוראה לוותר על התחרות האישית שלהם למען מתחרה אחר. כל ספורטאי מקבוצת חכ"מ יעזור לכל ספורטאי מחכ"מ בעת התחרות בכל הקשור לדרפטינג ושאר ירקות.... מקנא? אתה מוזמן להצטרף לרכבת הצהובה... בפעם הבאה שאתה קובע דברים בדוק שאתה מבין על מה אתה מדבר

היי

מה קורה פה? יאיר - דבוק באמת אחת ואל תירה לכל הכיוונים. אתה משחק עם הכותבים משחקי זיכרון ואז סותר את עצמך שלוש פעמים במכתב (אמנם ארוך) אחד. או שאף אחד לא קיבל הוראה להקריב תחרות, או שעודד פיין זינק על מנת לעזור לינאי. או שאתה נגד עבודת צוות (כי טריאתלון הוא ספורט אינדיבידואלי, ועבודת הצוות היא היא שתהרוס את הענף בעתיד) או שספורטאי מחוף כרמל יעזור תמיד בלה בלה בלה (אהה - ושאר ירקות). או שאתה עובד כמו כולם, כי אתה מסתגל לשינויים, או שאתה עובד לפי העקרונות שלך, כמו ספורטאים גדולים (אין כאלה היום?????) כגון מיכה כגן. או שאתה תחליט מה אתה רוצה באמת (ולא את מי אתה רוצה לתקוף), או שאל תעצבן אותנו. אני יודע שחשפתי את עצמי עכשיו להתקפות מימין או משמאל - אז תרדו מזה. ממש לא בא לי להתעמת פה עם כתבני חוף כרמל. קצת ביקורת בונה עוד לא הרסה אף אחד - שב יאיר ותחשוב על מה שאתה באמת רוצה.....

yoni malka

New member
נראה לי ששכחת משהו

עצם הזכרת המלה א פ ס מתארת אדם כמוך שלא רק שהגיע כדי להטריד את הפורום אלה אתה גם מזדהה בשמו של אדם אחר. אין אתה עומד מאחרי המלים שלך וזה המעשה הכי שפל שיכול להיות. אני בטוח שינאי וכל חבר אחר של חכ"מ (אפילו הצעיר ביותר) יכול לתת לך שיעורים ברכיבה על אופניים (בלי גלגלי עזר). בנוסף אני בטוח שגם הדברים שיצאו מפיך נובעים מכך שכנראה את הפנים של ינאי אתה רואה רק בטלויזיה (בתחרויות אתה רואה רק את הגב), תפסיק לקנא בקבוצה הגדולה הטובה והפורחת בישראל (בלי חס וחלילה לזלזל בקבוצות האחרות שמעולות כשלעצמן).

האמת? אני יודע מי זה כמעט בוודאות

נראה לי שגם על קו הסיום של הטריאתלון באילת הוא קרא לי אפס ואף הציע לי ללכת לנהל פורום... עומר ראה הוזהרת.

דור.א

New member
למה אתה חושב שאני לא מזדהה בשמי

גם אני יכול לומר ש YONI MALKA זה לא שימך האמיתי. אין לי שום בעיה לדבר איתך בטלפון או אפילו פנים מול פנים ולהסביר לך כמה אתה טועה.

למעלה