אני מציע
אני מציע לך בכל זאת לא ךהיכנס לדברים שאני לא בטוח שאתה ממש מבין בהם. לא יודע בכמה טריאתלונים היית בעולם, אולי ביותר ממה שאפשר לתאר, אבל קצת ניכר שאין לך יותר מדי נסיון בתחרויות בחו"ל. נסיון, אגב, הוא לא רק להתחרות בעצמך, אלא, לדוגמא, לשמוע לקחים שספורטאים אחרים הפיקו. לכן אני אכתוב לך בפשטות: אי אפשר להצליח בטריאתלונים בחו"ל אם: 1. אתה לא שחיין טוב מאוד. 2. אתה לא רוכב חזק מאוד. 3. אתה לא יודע לרכב באופן מקצועי עם דראפטינג. 4. אתה לא רץ טוב. אני משוכנע שאת שני הראשונים ואת הרביעי ידעת לבד. האם ידעת גם את השלישי? אם כך - סיכמנו - שכדי שספורטאינו מהעילית יצליחו להתחרות כראוי בחו"ל, ובכך יעזרו לענף בכך שהם מכירים ספורטאי עילית מהעולם ומשכנעים אותם לבוא להתחרות באילת, בכך שהם יוצרים מודעות לטריאתלון הישראלי ואולי אילת יחזור לסבב האירופי, בכך שהם, אולי, יגיעו לאולימפיאדה - צריך, ואין ברירה אחרת, להסב את התחרויות בישראל לתחרויות בסטאנדרט הבינל"א. אחרי שהפנמנו את זה - בוא ניתן למי שבאמת מבין לדון האם הדראפטינג הוא זה שגרם לירידה בענף (שלא חלקתי שהיא קיימת - רק חלקתי על הסיבה), או שמה אלו הן סיבות אחרות שלא ממש צריך לפרט.... נסה להבין לבד - אם לא תצליח אולי אני אתרגם לך לאנגלית.